Mislim da više nije ni potrebno a i grize za novčanik,ne?
Printable View
Mislim da više nije ni potrebno a i grize za novčanik,ne?
Službeno da i nokia prodaje samo 128 MB ali rade i veće
pa 128MB je zlatna sredina... po meni... ne treba ti vise, a i bas se ne isplati uzimati karticu veceg kapaciteta, iako bi si najradije uzeo onu od 256MB! :)
cudna stvar je ta sto uopce nema sx1 u oglasniku... sigurno su dileri zakljucili da ga nemreju dati ispod cijene 6600, a u ducanu je 1000kn jeftiniji od 6600!!! :)
da je sx1 jeftini u oglasniku nekih 20eura, uzeo bih njega posto mi je ipak siemens ispred nokie... ali ovako...
128 MB je sasvim dovoljno. Ja svoju čekam već jedno mjesec dana. Pas mater
da, tako je to s narudjbama... nije mi jasno zasto si isao narucivati iz Varazdina ili gdje vec kad ih imas i u ZG!? barem sam ti ja vidio u hgspotu u cjeniku... :)
kaj mislite zasto nema sx1 u oglasniku??? mozda stvarno strajkaju dileri kao sto je tomo rekao u vezi senda x... ;)
Naručio sam zato što sam uzeo Kingston, a ova u HG spotu radi probleme na 6600.
Ja mislim da SX-a nema u oglasniku jel se nije baš iskazao i nije previše tražen upravo zbog tipkovnice. Nema ga baš puno ljudi osim pravih siemensovih fanova jel je njima sve jedno. Glavno da je siemens
ma daj, ovo je vrijedna informacija... da, ta u hgspotu je kingmax, ili tak nest...
@cyberphere... koje marke valjaju novaca i ne rade probleme da znam kad cu uzimat???
Najsigurnija ti je Kingston. Zato sam je i ja naručio. Ali i ostale npr. SanDisk, Hama itd.
viking???
nekak njima najvise vjerujem, ali imaju redovito bezobrano vise cijene od ostalih...
jedini bed sa 6600 sto za upgrade firmware-a moras u mobis, i ako nemas garanciju, placas to 177kn!!! :(
to je bolje kod sx1, opcenito kod siemensa i zato im skidam kapu jer su naj "user friendly" ajmo to tako reci... omoguceno im je za svaki model download najnovijeg firmwarea...!!! :)
meni ova kingmaxova od 64 MB radi odlično bez problema mora da je 6600 izbirljiv telefon?
istina je da su u siemensu rekli da je preporučljivo koristiti samo kartice do 128 MB,ali mogu se koristiti i jače kartice koje rade bez problema.
Ma to ti je sve lutrija. Znam par ljudi kojima radi Kingmax od 256 i 128 MB, ali ga na stranim forumima jako pljuju pa sam ja išao na sigurno= Citat =:
Poslao: damgol
meni ova kingmaxova od 64 MB radi odlično bez problema mora da je 6600 izbirljiv telefon?
istina je da su u siemensu rekli da je preporučljivo koristiti samo kartice do 128 MB,ali mogu se koristiti i jače kartice koje rade bez problema.
Nokia 6600 napokon je moja!!! Danas sam je kupio u italiji za 439 eura (minus oko 80 eura ive). SX1 nisam htio jer je koštao 599 eura, a nije mi se dalo davat 160 eura više, ne vrijedi toliko....
i koji su dojmovi
dobro si prosao, mislim jeftino, s tom nokiom... :)
malo sam razmisljao, ne isplati se kupiti mmc veca od 128MB... za kasnije ti nece trebati, os 8.0 prelazi na podrsku za SD... i sve je to bezobrazno skupo k tome jos...
Ma mob je odličan, stvarno super, ima sve, tipke su ok i itd., nazalost mi ima jedan mrtvi bijeli pixel nasred ekrana, a to zbog nejkog hebenog ISO standarda ne ulazi u garanciju. Citao sam malo o tom problemu na netu i nasao sam podatak da 75 od 100 takvih zaslona ima bar jedan mrtav pixel. Nije da jako smeta, ali malo iritira dok se ne navikne na to...
Onda sam ja onaj sretnik od 75 do 100 koji nema mrtav pixel :)= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Ma mob je odličan, stvarno super, ima sve, tipke su ok i itd., nazalost mi ima jedan mrtvi bijeli pixel nasred ekrana, a to zbog nejkog hebenog ISO standarda ne ulazi u garanciju. Citao sam malo o tom problemu na netu i nasao sam podatak da 75 od 100 takvih zaslona ima bar jedan mrtav pixel. Nije da jako smeta, ali malo iritira dok se ne navikne na to...
to je sranje cak mozes imati 2 mrtva pixela i nemozes nista :).. bash sada citam, imash pravo pri kupnji telefona upaliti ga i viditi jel si sretnik sa mrtvim pixelom ali opet nista ne ode pod garanciju moras se pomiriti sa time
Mrtvi piksel? Užas, sramota... Za nokiu :thumbdown
Nije nokia jedina koja tima te probleme. Svaki LCD može imati mrtve piksele tako da je to lutrija hoćeš li dobiti dobar ekran= Citat =:
Poslao: Hrc
Mrtvi piksel? Užas, sramota... Za nokiu :thumbdown
Ali da baš nokia počne s njima... Recimo nisam čuo da SE ima sličnih problema
Itekako ima. Pogotovo P900. I kad se pojave nikad se ne pojavi samo jedan. Nego odmah po par komada= Citat =:
Poslao: Hrc
Ali da baš nokia počne s njima... Recimo nisam čuo da SE ima sličnih problema
a samsung?
Još nisam čuo da samsung ima bad piksela. Ipak oni imaju nabolje ekrane= Citat =:
Poslao: coma_zgb
a samsung?
Za SX1 je to vrlo česta pojava, skoro svaki ima bar jedan mrtvi px
Toliko puno mobova ima tih gluposti? Ostajem ja pri Samsungu :)