Da,ali meni ponajprije treba mob po kojem mogu dosta prčkat,tipa mjenjanje tema,igre,mijenjanje ikona na mobu,dobri i bogati izbornici itd. Još mi smeta to što je klizni jer sam imao bar 5 kliznih mobova,a i čini mi se malo velik.
Printable View
Da,ali meni ponajprije treba mob po kojem mogu dosta prčkat,tipa mjenjanje tema,igre,mijenjanje ikona na mobu,dobri i bogati izbornici itd. Još mi smeta to što je klizni jer sam imao bar 5 kliznih mobova,a i čini mi se malo velik.
onda uzmi 6630
6280 ti je best buy. Ak ti se svidjaju ikonice, teme i to onda neki symbian 6630, 6680, N70, ili neki od sonyericssona.
Otpao 6280
A hebiga,kupujem mob za stalno vrijeme,normalno da sam u nedoumici.Ne želim kupiti pogrešan mob.Frend mi ima 6288 i meni je malo velika.
ako ti je prevelika,po e900 nemraš prčkati,jasan je pobjednik(po tvome ukusu naravno)...
Znači,ili EF81 ili E900.
Kupi e900, dovoljno je lijep da neces htjeti nista cackati... Mob stvarno izgleda, samo ak budes htio kupi i crystal jacket za njega, ako se bojis da ce ti mozda ispadati, a ako ne, onda nemoj nista stavljati na njega.... i jos jedna stvar... nemoj da bude lakiran, trazi ili da ima oba dvije maske ili samo matiranu, lakirana se jako grebe...
Pozz
Ak se dvoumis izmedju Benq i Samsunga, definitivno Samsung. Meni je ljepsi, ima bolju kameru i ne gubi tak na cijeni ko Benq.
Stvarno je velika dilema,možda ipak uzmem E900,to mi i brat govori. Ako ga nađem po cijeni oko 1300 kuna,onda ga vjerovatno uzimam. Može li mi netko ko ima E900 malo opisati njegove funkcije(kameru,izbornike)itd.
I postoje li neki firmwari koji ispravljaju neke bugove8ako ih E900 ima?
Imam ga ja, kao sto vidis u profili... Meni je mob odlican... Izbornik je lijep (samo crna ili bijela tema), poprilicno pristupacan... Kamera je sasvim ok, max reza 1600x1200... Bez problema cita pdf, word, excel, ppt... Exotica je opisao kako instalirati igru, ali ja jos nijednu nisam uspio, jednostavno mi zablokira (al nije da mi trebaju igre tak da se nisam previse trudio)... Jedino se moras na tipke naviknuti, cesto ces na pocetku stiskati onu za prekid, al naviknes se brzo...
Za firmware da rijesava dosta toga nemam pojma, ja imam najnoviju verziju (valjda), nije bugovita (previse), jedino to sa instalacijom java fileova...
Ima exotica je stavio i neke modove, al za stariji firmware, pa tak da to s njim vidi...
pozz
@The NO: ja bi se definitivno odlučio za 6280/6288, bez obzira što je malo "deblji", puno je bolji od E900/BS_a...
Vidim da si napomenuo da hoćeš mob kojem možeš mijenjati ikone, teme, igre koji ima "bogate izbornike"... To ti sve podržava nokia 6280/6288, dok kod Samsunga zaboravi na teme, igre se malo teže stavljaju nego kod nokie...
E sad, ako ti je debeo 6280 onda pogledaj 6131... jedino što ima 1,3MPx kameru....
Ja bi definitivno izabrao neku od Nokia, jer su puno bolje od Samsunga... :spin:
BTW: mislim da su ovi momci iznad mene pobjegli u daleki off...
Offtopic obrisan - upozoravam da daljnje natezanje i rasprava o drugim stvarima, a što se ne tiče ove teme, bit će razlog za zatvaranje teme, a gospoda koja budu kriva za to (a mogu se prepoznati - da ne nenavodim imena), bit će i kažnjeni.
Hvala Eminemu,evo mi je opet Nokia 6280 u igri,izbacio sam EF81. Malo sam bolje pogledao 6288 i njegove funkcije i mislim da su jako dobre,baš ono što mi treba.Još sam se dvoumio sa E900,ali i ona je ispala ponajprije zbog softa.Vrlo vjerovano uzimam 6280,ali za svaki slučaj moram pitat ima li neki slični Nokia model,a da je tanji od 6280/6288?
Nokie opcenito nisu bas tanke, a za te nove (do 1300kn ak nisi mijenjao iznos) neces moci naci tanju nokiu... Ja ti preporucam isto tako 6280 jer i ja sam se dvoumio izmedju nje, e900 i jos nekih modela, al posto mi soft i nije bas pretjerano bitan, presudio je izgled i uzeo sam e900...
Hebiga,E900 jednostavno ne mogu uzeti,zbog softa,a preglednici office dokumenata mi i nisu prijeko potrebni.Prvi izbor je 6280 ili neki slični model,zatim EF81.
Jednostavno onda eliminiras sve samsunge i ostavis si na izbor neku nokiu (6280) , motorolu ili SE (u zadnjem slucaju i BS), oni se isto daju dosta cackati po softu... Pogledas neke slike i vidis koji ti najvise odgovara ili se jednostavno nadjes s nekim tko prodaje odredjeni mob, uzems mob u ruku i koji ti bolje lezi tog uzmes... Drugacijeg izbora nemas... Nokia uvijek drzi na cijeni, al imas jeftinijih drugih mobitela slicnih mogucnosti, ali ne i kvalitete...
Lega mi ima K750 i meni je mob sasvim ok, dosta je brz, a i lijep...
Evo,ovako ću-sistemom eliminacije:
1.ne želim SE,jer izgledaju kao cigle,svi imaju isti soft,a kod većine šteka joystick
2.ne želim Samsunge,zbog softa
3.Ne želim Motorole,zbog softa i zbog općenito kvalitete,ali u obzir dolaze neki bolji(podnošljiviji) modeli
4.LG -ne želim jer nema modela koji ispunjavaju barem većinu uvjeta
Ostaju mi ili Nokie ili BS-ovi. Ako ne uzmem 6280,uzimam EF81,jer stvarno nemam drugog izbora.
Pa eto sta se onda dvoumis, uzmi 6280 i rjesen slucaj... Mob je malkice veci, al to nadomjestaju njegove softverske mogucnosti, tako da BEST BUY - Nokia 6280...
Razmišljao sam o još jednoj opciji,a to je Nokia 3250.Šta mislite o njoj?
Pa meni je isto zanimljiv mob zbog toga sto ima rotirajucu kameru, symbian, al i malo vecu cijenu nego 6280... Jos uvijek preporuka za 6280... Meni je lijepsi, a za pare dok kupis 3250 mozes kupiti i neku sd karticu od 512Mb ili 1Gb...
E,da u vezi 6280,čuo sam da je mnogima klizni mehanizam jako loš,a i gledao sam video na gsm areni gdje se jasno vidi da se mob jako klima.
da to je jedini loši dio na mobu..taj mehanizam...