to smo, ja vjerujem, svi vidjeli. kažem, ova rasprava se bez veze vodila.
I ja sam sam rekao da bi bilo dobro ako ljudi žele da ja budem famozni moderator, da se oglasi kolega BlueDevil.
Inovator, sorry. Ništa osobno, samo sam se branio. :thumbup:
Printable View
ma ja se ne ljutim, meni je glupo što nitko ne čita što pišem, sve nešto letimično, moram valjda kraće rečenice pisati :spin:. A isto tako ne volim kad se u raspravu uključuju padobranci.
Dalje ćemo vidjet, sigurno je da ćeš biti prvi izbor na draftu, kad god on bio :). Nije nikakva sad hitnost za time, pa nema ni smisla dizati ovakvu buku, već sam rekao da postoje neka druga područja foruma koja trebamo obraditi.
Svaka čast jako nisko od tebe! Kakva reklama,jel sam ikada tražio da budem mod?? I nikada nisam ni tražio da postanem mod ni admin,nego su me ljudi pitali i to ne ovdje nego na DRUGIM FORUMIMA. pozdrav nema me više na ovome forumu
puno niže je tvoje šikaniranje, pisanje stvari koje nemaju nigdje uporište. Kao da idemo maknuti policiju jer nas kažnjavaju i provode zakon. ******, ne ide to tako. Nikome od moderatora , vjeruj mi, nije milo pisati kazne, opominjati i slično. Ali ako si mod, onda valjda shvaćaš da je to za dobrobit zajednice i foruma u cjelini. Ali to je već prožvakano, tko shvaća shvaća, tko ne ne.
Sretno ti bilo, gdje god bio!
Dragi moji, kao prvo predlagač si uzima pravo govoriti u tuđe ime i procijenjivati da li Inovator ima ili nema previše posla. Samim tim daje Inovatoru pravo da se izjasni o tome da li im je potrebna pomoć. Koliko vidim on tvrdi suprotno.
Drugo, ako pretpostavimo, samo pretpostavimo, da Inovator nije u pravu onda treba dokazati da taj dio ne funkcionira. Nisam vidio da je netko upozorio na nepravilnosti i propuste u tom dijelu foruma.
Treće, Inovator je postao mod tek kad je Player4ever dobrovoljno odstupio.
Znači da bi se mijenjao mod u nekom forumu treba ispuniti neke uvjete, od kojih je kvaliteta člana koji se predlaže tek jedan od tih uvjeta. Ostali su još potreba za dodatnim moderatorom i/ili nesposobnost trenutnih moderatora.
U ovom slučaju ne vidim potrebu da se u dijelu foruma koji funkcionira dodaje ili mijenja moderator.
Ako bi svakog tko pomaže promovirali u moderatora onda bi ih Siemens već trebao imati bar 5-6.