-
ich habe keine icq, muči mene svašta. i ništa.
pa da! to je problem! što me ništa ne muči! na faxu sam bio ukupno 4 puta (u rijeci) predavanja nisam ni slušo...
ispite izbjegavam...nemam pojma o ničem i zamišljam kak ču se preselit na neki dr fax. sad če me počet mučit autoškola.....
stigla mi danas kazna od 610kn zbog prekršaja koji sam napravio motorom još u 8 mj.
ja uživam život! yebga
-
Tak je.:D Ako ti taj fax ne paše upiši drugi.
-
hmmm ak ti faks ne odgovara stavi ga u mirovanje uvijek se mozes vratit, odi na neki tecaj malo usmjerenii ....seminar, tecaj ima svega...ne moras odustat od faksa ali mozda te dovede blize interesima... a i faks i praksa nemaju bas mnogo veze...iako je diploma na neki nacin ulaznic au odredjene svjetove,, ali to sto imas ilinemas diplomu ne garantira uspjeh
mozda trebas vremena da vidis kaj zelis...nije strasno ne znati ja sma se cesto u zivotu prepustala vodi da me nosi..nije najpametnije i mogla sam si pristedjet vremena i truda i muke i depre sa drugacijim nacinom ali u tom trenutku nisam znala bolje...sve u svemu dodje sve na svoje...
bitno je da sto god radis radis na nacin da si zadovoljan sa sobom i time sto i kako radis... a da li ces ljencarit ucit ili tulumarit je tvoja odluka.....
-
-
-
lol floor hehe ja zbilja ne kuzim jel te kaj muci il ne al glavno da smo te nasmijali lol
-
preozbiljno me shvačate.
al istina je sve šta sam napiso....
Ma Sretan Božič!!!