da...presladak je,al jos je sladji SIEMENS SL 55... ima vjeko 7250i,takva je i moja BILA
Printable View
da...presladak je,al jos je sladji SIEMENS SL 55... ima vjeko 7250i,takva je i moja BILA
Mozda je to tvoja:)
a mozda....on ju je dobio bas kad je moja nestala ,hehehe
da bas je ocke mob..bas skupljam lovu tak da si kupim ama bas sve maske za 7250..tako da mi pristaje uz odjecu,..:)
@bubles 8310 je bia moj nesudjeni mob-bio je jako skup:( i sad ga zelim moram ga kupiti-dvouim se izmedju Z5-ice i 8310-ice oba su supac
malo ste zabrijali OFF.
moderadori nemojte se i vi za.ebavat sa njima nego po Pravilu Službe.
si čuo sezame? RADI svoj poso! :)
...ja sam i za andreu i andreju.....
tomo nemoj da te prestanem simpatizirat. možeš biti samo za andreu. andreja ne postoji. to je vjekina mašta. u kojoj izgledam kao šarplaninac koji stoji na stanici...:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:= Citat =:
Poslao: Bubbles
on izgleda kao nedoraslo pile u inkubatoru sa žuticom
tak izgleda i coma, vidi mu avatar... ;) :D= Citat =:
Poslao: andrea
u kojoj izgledam kao šarplaninac koji stoji na stanici...:D
ma to on mene ima za svoj avatar.....:D
jel se od mene ocekuje da nesto odgovorim na ove postove
...naravno da ne - kužimo mi tebe... ;)
coma srećo a nebi ti to sam mogao zaključit? a?
Nemam bas mnogo vremena... Imat cu za tjedan dana toliko vremena da cu vam pobrisati i offtopic i ontopic postove;)= Citat =:
Poslao: whiteboy
si čuo sezame? RADI svoj poso! :)
btw.
Imamo mi i Super Moderatore :-/
ja sam za šarplaninarku;)
ja sam za sebe ;)
ma bravo andrea, jos ce ljudi na ovom forumu pomisliti da znam razmisljati!= Citat =:
Poslao: andrea
coma srećo a nebi ti to sam mogao zaključit? a?
svi znaju da si ti jako pametan i da znaš razmišljati...samo si lijen...jel tako ;)
@andrea...sereš li ga sereš,neću započinjat nikakvu svađu sa tobom ali u threadu "pitanje za vjeku " ja se tebi nisam uopće obraćao, a moraš i shvatit da nemaju svi ista viđenja nekih osoba i događaja ko ti, npr.Vjeke,tekmi dinama,Zagreba itd......tvoje vrijeđanje tipa "ne baljezgaj i papci..."što se ticalo mene i kille prihvatiti ću kao tipičan produkt ženskog ograničenog mozga,pa ću u ovom slučaju ja bit gospodin i neću se naljutit.
Pivu isprike platit češ na sljedećem meetingu:)
ovo ce se zakuhati
'' kak me zivcira kad neka osoba-koju 'svi' ne podrzavaju sere po drugima!!! ''
tomo - spusti se na zemlju, iznenadio si me. uživo izgledaš pametniji.:D
vjeko- FUCK OFF
andrea- FUCK OFF
Ljudi a kaj je bilo???
*gleda zainteresirano kao baba s placa*
:lol: