Bravo mala, svaka čast, za to treba imati snage.Očekujem isto od andree...
Evo tu se raspravljajte i mirite, da ne bu po ostatku foruma nereda...
ovako,ja se duboko ispricavam zbog svega...malo si preburno reagirala na sve..pocevsi od onog mog posta KAJ JE DEA ZIVCANA ILI LJUBOMORNA????
kao prvo to je zajebancija,kao sve ostalo,ne zelim se svadat je to fakat nema smisla jer oboje ispadamo glupe i djetinjaste...obje smo jednako krive,ti si meni digla tlak,a ocito i ja tebi... pa kad se vec ti nisi sjetila ispricat onda cu se ja tebi... OPROSTI.
![]()
Bravo mala, svaka čast, za to treba imati snage.Očekujem isto od andree...
Evo tu se raspravljajte i mirite, da ne bu po ostatku foruma nereda...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
IPAK SAM JA DOBRA ,al vjerojatno necu bit na netu da vidim kaj ce ona rec na to![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
a bas je bilo zanimljivo
**** te ja u zadnje vrijeme propustam najzanimljivije stvari na forumu ...sta bjese, ko se tuko ?
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
pis brader!!!!!!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ccc...
...do nove eskalacije...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ti nisi imala razloga napisati to kae dea kaj si živčana ili ljubomorna. a ja sam valjda preburno reagirala na ono tvoje: vi valjda niste čuli za gračane....
i nebi se složila da ispadamo glupe i djetinjaste. zašto? svatko ovdje se barem jednom u životu s nekim zakačio...
eto to je to......zasad![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ti si previše zivcana, daj odi psihijatru!!! ovo nije mjesto gdje se izivljava na drugima..odi treniraj boks i izivljavaj se na vraćama i u ringu![]()
vijeko napushi se.....
učini mi uslugu i dođi na slijedeći sastanak, ja ću doći i jedva čekam da te išamaram!![]()
![]()
![]()
hehe andreja..![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio vjeko : 02-12-2003 u 17:23
E to se traži - obračun face2face, a ne ovako prek foruma virtualno...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kaj se mene tiče, ja dolazim. sad obavezno. aj ken hardli veit![]()
nakon tog sastanka se nece samo o meni pricati, biti ce puno ludjih cini se
...samo bez lanaca,boxera,palica....
ma toga nece biti.do tada ce se sve rijesit mirovnim putem![]()
biti ce to okrsaj motornim pilama!
LOL Gračani, da to nije sladoled)) ej Andrea (btw imaš novi nick?? Dea..) kužim zakaj ti je pitanje neprilično ali sam se uzrujaš bezveze, kaj te briga kaj netko lupi glupost...ljudi svako malo bubnu neku glupost (ne mislim na ljude ovdje, mislim općenito), lakše je kad ti je ovak nešto smiješno.
copyright by Mjehuric
Btw mala ima 8310, zato joj se mora oprostiti![]()
copyright by Mjehuric
bubbles vidiš kak ti kužiš o čem ja pričam. samim svojim postom si mi sve rekla(dea,gračani...). takve ljude volim.![]()
![]()
a ti se viijeko zavaravaj da će se sve riješiti mirnim putem....
onaj prijedlog za ban... ćeš pamtit do kraja života....![]()
...možda je mislio na banane...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
pa nebi se čudila ... zna se tko voli banane....![]()
nije, nije, preiskvarena je on duša da misli na dobro....
dmi mjenjaj temu! ne želim na predsjednika viiijeku trošit svoje prstiće!
Ma kakvi lanci... cure dolaze u bikinijima, dozvoljene su samo lisice, a za blato ćemo se potruditi mi, muške svinje...Poslao: tomo
...samo bez lanaca,boxera,palica....![]()
Bookmarks