169cm/ 60kg
Printable View
169cm/ 60kg
Evo još jednog bildera:
190cm
100kg
;D
Nomen est omen! ;D ;)= Citat =:
Izvorno postao konan1
Ja sam teška 70 kg:comp:
Konan -sve govori= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
nemoj da ja krenem komentirat...:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Peky
14god
179cm
67kg
= Citat =:
Izvorno postao ::diaboliq::
da ne gledam nadimak i nastavke muskog roda pomislila bih da je to neka cura lol;D
= Citat =:
Izvorno postao ::diaboliq::
lol i ovo. hehe ;D
sorry jojo,moram te malo :notooth:
Hmm, sta se ima komentirat? Trenutno imam tocno 53 kg i 164 cm, znaci jednu kilu premalo :D, to je cinjenica, a tvoj komntar je stvar tvog ukusa i percepcije, sto je nebitno za mene, al ak mislis ce ti bit lakse, samo daj...;D= Citat =:
Izvorno postao observer
Meni stvarno nije jasno kako smo mi najdeblja nacija u Europi... bas danas gledam po faxu... pa to sve manekeni hodaju... ;D ;D Mozda sam od 500 ljudi vidjela 2 debelih. Bit ce da su Talijani i drugi slagali za kile. ;D ;D
Uostalom naravno da prosjecan Talijan ima manje kila od prosjecnog Hrvata kad ima metar i kusur digić. ;D ;D ;D ;D
i ja isto svuda sve komadi pogotovo van kad idem :))) i muski (:love:) i zenski :))))
da svatko ima svoju percepciju. isto sam visoka 164cm, i kad sam bila tinejđerica, bila sam uvjerena da je moja idealna težina 47kg. onda sam se pogledala u ogledalo, shvatila da nije i lijepo se vratila na staro.;D= Citat =:
Izvorno postao Peky
Tako je...
kada sam na donjoj granici koju sam naveo (81), onda mi kažu da bi mogo dobiti koju kilu i da bi bilo super...
Sad kad imam nekih 87kg, svi mi kažu da dobro izgledam... jedino što sam ja valjda jedan od rijetkih na ovom forumu (od muškog roda) koji ne bilda... pa zato imam malu škembicu... al nema veze... ja sam zadovoljan... ;D :spin:
E vis, to se i meni desilo, imala sam komplekse i onda sam pocela lagano mrsavit i nikad dosta, pa dosla do 48 i skuzila da sam ostala bez guze i onda reko stari moj, vracaj to natrag i sad mi je ovo super, bitno da nemam skembicu, a ak ko misli da imam previse, nek ne gleda...;D= Citat =:
Izvorno postao nijala
Ma Peky meni si zakon:headbang:= Citat =:
Izvorno postao Peky
LOL, cuj njega, nisi me ni vidio...dodi sutra na sastanak, pa ak ces isto mislit poslije, onda cu ti vjerovat :D= Citat =:
Izvorno postao ledeni
= Citat =:
Izvorno postao mala
Nemoj da ja tebe malo.. :kitty:
TAkva je reakcija kod svakog frajera koji je barem jednom u teretani postigao ono što je htio i zna koliko je trebalo da se to postigne. Oni kojima to ništa ne znači, neće ni shvatiti.
de pa zezam te i buraz mi je takav... :thumbup:
Vozi Wranglera? :D :D :D= Citat =:
Izvorno postao mala
Khm...196 cm i 115kg...
...bivsi hokejas, pa je ostalo ;D
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
heheh e ne vozi :))))
Višok 183(ako se uzme u obzir kosa 193 ;D) debel 76 kg taman se izvagao
kakvu ti frizuru imaš? ;D= Citat =:
Izvorno postao OuttaControl
Bit ce da ima irokezu. ;D ;D= Citat =: