jel netko uspio sa N73?
Printable View
jel netko uspio sa N73?
Jel probao tko ovo na nekom novijem mobu (symb 9.2)? Većina postavki iz prvog posta su iste, al fali recimo polje za unos default gatewaya. Pokušavao sam nešto iskombinirati, al na kraju uvijek ide preko GPRS postavki na net.
Pa sto nije 192.168.1.1 ?
Koliko sam ja shvatio iz prvog posta bi to trebao biti default gateway...
Upravo tako, al nemam to polje u opcijama na mobu (loše sam se izjasnio gore, my bad)
Ako ko uspije izganjati neka javi,prekasno mi je da se sad oko toga vrtim :)
Ako je moguće kako ću N95 preko bluetootha spojit na PC i surfat po internetu na mobitelu preko adsl-a koji je na PC,
znači koristit PC kao gateway to net
pokušao sam naći po postovima ali ništa
m.
ovo je nemoguća misija
sigurno znas kako ide sa nokiom 6110 navigator postavke za bluetooth internet ??
evo slučajno sam naletio na ovu temu i čini se jako zanimljivo,pa dali je to moguče izvesti sa nokiom 6120clasic. nešto sam pokušavao iz prvog posta ali nije mi uspjelo
Jel bi to moglo raditi na 6210? Hvala.
mućim se s nokiom 6220clasic ali ništa!!!! dali može pomoć!!!
Kad bi bar netko ukratko napisao tutorial za podešavanje ovoga na symbianu v9.2/9.3. Ovako imam dojam da je stvar funkcionirala na starim symbianima (N70 itd..) jer u novim neke opcije fale (default gateway npr).
problem što neznam!!! engleski!!! i onda prebacim na mob eng,i onda nemogu pronaći pola tih stvari!!!!
pokušaval to na symbian 9 al bez rezultata.
Gnubox omogućava da se S60 uređaj bez problema spoji preko bt-a na pc koji će mu služiti kao apn za net.
@Sljaka (ili netko od modova u ovom podforumu) dali možeš naglasiti da se u tom attachemntu nalazi i gnubox za S60v3 da ne dođe do zabune.
Imam N82 i interesuje me dali mogu povezati racunar i telefon preko bluetootha i koristiti adsl na telefonu i kako to uraditi posto se radi o s60v3? Pozzz
Pogledaj u ovoj temi postove od 69-72 (4 posta iznad tvojeg).
Jel iko ovo spojio s N73? Jel se može to preko BlueSoleil-a spojit? Znači kad spojim mob s kompom preko Bluethootha, neskida mi ništa sa računa?