gdje se mogu kupit koss the plug?
izmedju sony ex51/71 i koss, koje su bolje? cijena nije bitna...
Printable View
gdje se mogu kupit koss the plug?
izmedju sony ex51/71 i koss, koje su bolje? cijena nije bitna...
koliko znam the plug više nema u ponudi nitko
ima ima,frend kupio u jednom ducanu na kaptolu,ali zadnje... TNT? :D
ja imam oba modela i prema mojoj procjeni the plug su bolje slušalice bez obzira što koštaju 3 puta manje nego ex71
kako sam več spomenuo u jednom topicu the plug su neudobne i dosta ih je teško ispravno staviti u uhu,pogotovo zbog veličine i loših čepića koji dolaze isporučeni sa slušalicama koji su meni beskorisni te sam ih zamjenio onim žutim "spužvicama" što možeš kupiti u ljekarni po cijeni od 5kn ,..sa njima sam prilično zadovoljan iako imam namjeru još malo eksperimentirat sa gumenim čepićima jel ipak je najvažnije pravilno postavit slušalice u uho da one pritom ne ispadaju van
što se tiče ex71 imaju prenaglašen bas koji ponekad zvuči "muljavo" i nejasno no što se tiče udobnosti druga su priča od kossa
jako su udobne i moguče ih je nosit po 2-3 sata bez ikakvog napora
kabel koji je dugačak 0,5 m na njima nikako mi nepaše jel sa produžnim kablom su predugačke a bez njega prekratke (ako imaš flash player ovo je vjerojatno dobro riješenje no ja svoj hdd player nemogu stavit oko vrata)
koss mi se cini da necu moc nabavit u zg, pa mi ostaje jedino ex51 ili ex71, razlika je u 70tak kn, koje mi preporucas?
ex71,kvalitetnije su izrađene,imaju završetke od gume a ne plastike...i glase kao jači model,dakle.
hvala puno, samo se nadam da ce mi dobro "sjest u uho", jer 270kn nije malo...
tnx jos jednom
Trazio sam sony ex71 u Rijeci ali nista, niko nema, pa sam onda nasao KOSS the plug za samo 25kn i odmah ih kupio, al neznam, meni ne pasu, imam male usi valjda, svi hvale taj bass al ja ga bas i ne cujem :/
25kn ozbiljno :) u netcomu, robna kuca ri ako je neko u rijeci pa moze kupit dok imaju :)
mislim da je to neka pogreška od strane trgovine jel 25 kn ipak ne koštaju:)
greska il ne ja ih ubo za toliko :drink:
e da, nisu toliko lose te koss, samo se treba priviknut, evo vec pomalo cujem taj famozni bas :p :D
to je jaaaako cudno, ali svejedno ja idem provjerit sutra, taman sam stigao u opatiju veceras :D
I ima ih ili je to bila samo patka?
Nema ih vise ja kupio zadnje.. :) I nisu kostale 25kn nego cak i 20-30lp manje :)
bio jucer, nema ih vise, rekli da nisu znali koja im je prava cijena, pa su stavili 25kn, i da nije bila patka! nova posiljka ce bit, ali su se informirali malo bolje o cijenama na trzistu, tako da ih NAJvjerojatnije i nece bit vise za 25kn... ili par lipa manje :D
poz
reko sam vam da je bilo hehe :beer:
uuuuuuuuuu dobre slušalice, bit će vjerovatno dosta para
Može li mi netko pomoć, nakon mog istraživanja, u uži izbor pale su mi slušalice Sony Fontopia in-ear sluše, i Sennheiser PX 100, koje po svijetu glase kao najbolje sluše za prijenosne playere ikad napravljene, sa sklapajućim dizajnom (sklapaju se slično kao naočale).
Jel ima tko kakva iskustva sa akg-ovim in ear slusalicama? Inace sam imao priliku poslusati glazbu sa akg-ovim slusalicama, ali ne in-ear i bio sam jako zadovoljan sa njihovom kvalitetom zvuka. Daleko su bolji od sennheisera u istom cijenovnom rangu.
da malo podignem staru temu...trebaju mi slusalice, ne znam dali da idem na in-ear jer sam probao neke in ear i ispadaju i imaju slabiji zvuk dosta. ja bih i trcao sa njima i za normalnu upotrebu, tako da mi je udobnost bitna, tj ne zelim ih namjestati u usima svakih 5 metara. dali sony ex71 dovoljno dobro leze u usima?
vjerujem da ovisi o ušima no meni su ex71 najudobnije slušalice koje sam isprobao...ne ispadaju a mekane su i često zaboravim na njih u ušima.svakako preporuka sa te strane.
Jel zna tko gdje mogu nabaviti one uloske za the plug? Imam one cepice za usi iz apoteke no nisu bas jako udobni.