Carbon i Underground 2 su mi najbolji.:thumbup: :comp: Most wanted je shit.
Printable View
Carbon i Underground 2 su mi najbolji.:thumbup: :comp: Most wanted je shit.
meni je najbolji underground 2 jer ima više opcija nego na carbon-u(npr.neonke...)
Hot Pursuit 2 najbolji! :thumbup:
glasovao za MostWanted... ali opchenito, najvishe sati proveo uz NFS 2... to je bila legendarna igrica (ferrari vs mclaren :) .. hehe, ferrari 4ever)
NFS U2 je meni najbolji,Carbon je najveći shit ikad...Hot Pursuit 2 je isto fora :)
Najbolji je Underground,ono igra je super. A ovi ostali nisu losi,ali ima nesto u njima sto mi se ne svida.
Carbon je potpuni promasaj,valda ovaj novi nece biti.
Najbolji bi mi bio nfs kada bi spoji underground 2 i pricu iz carbona.. i jos neke detalje iz carbona tj. onaj pogleda kamere kada se blizimo rubu ceste u driftu to me je odusevilo.. a underground iz razloga sto mi ima dosta toga za tunirat a moze se jos toga dodat.
NFS Underground 2!!!!! RULES!!!!!
NFS Porshe mi je najaci...to sam igrao i igrao, tj vozio:) na volanu, i predobra mi je igra bila, znam da smo turnire radili, ko obara vrijeme i to, najbolja igra na volanu koju sam igrao...sad mi se isto vozi malo, no prodao taj volan..nego, igrao sam underground 1, i nije mi tolko za voznju dobra, al bas je igriva zbog tuninga i toga, fora je skroz...pa me zanima koju da sad nabavim, underground 1,2 ili Carbon, koja je najbolja od tih?