= Citat =:
Izvorno postao herci
To sam i ja mislio dok nisam prešao na PPC i WM2005
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao herci
To sam i ja mislio dok nisam prešao na PPC i WM2005
dobro si i napravila....jer vec nekoliko ljudi mi dolazi sa symbian mobitelima i imaju isti problem...tj 2:= Citat =:
Izvorno postao m@m@
uspori rad i s**bu ga virusi
Symbian se pocne usporavat istina,ali opet danas je bar jednostavno flashovat nokiu,tako da onda radi jos bolje nego kad ste ga kupili...:thumbup:
Ne znam kakva je to uopce glupa usporedba.....N73 i K800....kruske i jabuke.
Pa i to sto kazes...:thumbup:
Nokia je symbian a SE nije i po meni tu prestaje svaka usporedba!
Nije važno što je jedan symbian a drugi nije. Opet se može reći je li nekome jedan bolji od drugoga. Naročito to mogu reći oni koji su koristili oba.
Ja sam koristila oba i mogu reći da je symbian za sada sranje. Od njega nema neke konkretne i velike koristi a za mobitel je smrt. Ako ja moram čekati da mi mobitel krene s mrtve točke 20 sekundi onda ga i ne trebam. Izgubim živce i tresnem ga u zid. Smeće.
Ako je netko bio Nokia fan, onda sam to ja!
Ali od kada sam prije 2 tjedna prešla na K800i, preporodila sam se.
Zato sve pohvale za SE!
p.s. Molim nekoga tko se kuži da mi kaže zašto odjednom od danas ne mogu koristiti smajliće! :( Kad kliknem na njih ništa se ne događa! :-/
Ove sam unjela "ručno"!
svako ima svoje mišljenje, ali pomalo neopravdano zapostavljaš funkcionalnost symbiana. po meni n73 je za one koji žele i trebaju nešto više od mobača a ne samo dumy mobač sa fenci šmensi slikicama i mp3 playerom. uostalom sigurno nisi nikad ni iskoristila u potpunosti čari symba... :p= Citat =:
Izvorno postao m@m@
Bojim se da tu i nema neke čari, sorry!:jump:= Citat =:
Izvorno postao jonyb
p.s a koristila sam ga dosta u 3 godine! I previše!;)
evo da ne otvaram novu temu, stavit cu tu. Razmisljam o prodaji K800 i zamjeni za N73. K800 je odlican mob, ali smeta jedna jedina stvar - joystick. Kad se vratio sa servisa, nakon par dana opet. Prekosutra ga saljem opet u servis i opet cu traziti novi mob (prvi put mi nisu dali ;D). Razmisljam o N73 zato sto cak i nasljednik K800 - K810 ima opet taj nesretni joystick. Nemojte sad govoriti, to su dva potpuno razlicita moba jel to znam. Znam sto moze SE, uglavnom znam sto moze Symbian. Mene prvenstveno zanima kamera (jel losija od K800 i kakve su slike kad se izrade, jel sa K800 izgledaju kao sa digitalca) i meniji (sporost menija naspram K800). Samo me te 2 stvari zanimaju i to ce odluciti. Kao sto se zna da sam SE fan, ali ovo je previse sa tim joysticima. Hocu imati dobar telefon sa dosta mogucnosti, ali da se ne kvari joystick. SE jos u tome nije u zadnje vrijeme bas uspio (mislim na K800 i K810)
Sad, vase misljenje o ove 2 "stavke" sto me zanimaju i misljenje jel se isplati mijenjati
koliko znam ni joystick na n73 nije nista posebno.
dosta je sklizak i ne bas precizan.pitanje je kakva je dugotrajnost tog joysticka!?
Ocito si medu rijetkima kod nas kojima je joystick poceo stekati, dosta ekipe na forumu je pisalo da nema bas nikakvih problema s njim cak ni nakon pola godine koristenja, izmedu ostalih sam i ja medu njima...
Pogledaj po stranim forumima i vidjet ces da se ekipa zali i na N73 stick, a sto se tice kamere losija je nego na k800 jer je dosta testova to dokazalo pa i onaj u MOBIL-u od ovog mjeseca...
N73 je fakat sjajan mob i uzmi ga definitivno ako mislis dati malo vise lovice od k800 za njega...
Što se tiče slika, mislim da su slike samo malo lošije nego na K800 (po danu, na nokiji je malo izraženija žuta boja (tako sam bar čitao po testovima) ), ali po mraku, slike bolje ispadaju na K800 (zbog blica)...
Što se tiče ulaska u izbornike, tu je K800 malo brži. Ipak je "sporost" mana symbian mobitela...
Ali bez obzira što je malo sporiji, zbog mogućnosti symbiana, stereo zvučnika i boljeg displeya bi se odlučio za N73... :spin:
[
meni je symbian dobar prvih tjedan dana , kasnije niš posebno .... a nema mi bolje kad cjeli dan slikam , igram igrice ( kao ućim za ispit ) , razgovaram , šaljem gro sms i baterija mi izdrži 3 i pol dana ( bez gašenja po no noći) .. zato mi je k800 do sad ostavio najbolji dojam + ostale prednosti kao što su kamera , radio sa rds-om ....
jel nesto puno losije, ili se skoro ne vidi? Mislim kad bih izradivao, jel bi bila velika razlika? Znam da su symbaini sporiji, imam 6600, ali imao sam N73 i nisam uspio bas dugo prckati po njemu. Nego, zasto svi odmah daju prednost toliku K800? Znam da je dobar mob, ali Nokia ima puno veci display, bolji zvuk (na K800 je uzas), (valjda) nekvarljiv joystick...
kako misliš bolji zvuk , na slušalicama ili na vanjskom zvućniku ... što se tiće tih prednosti , ja volim više kad je nešto "do kraja" realizirano .. recimo k800 ima radio sa rds-om i a nokia je bez rds , k800 ima "pošten" blic , a nokia diode , autonomija je bolja ,
fakat mi nije jasno šta se desilo sa tvojim k800 , al eto moj je star 2mj. e ko nov je al doslovno ko nov
bolji zvuk preko slusalica, meni je na K800 uzasan sa onim slusalicama sto sam dobio uz njega. dobro, rds mi bas ne treba, jel ni ne slusam radio, a za blic i diode, sad bas citam na mobilnisvet da su ipak slike malo bolje na K800 u mraku. ali to je skoro zanemarivo.
ne znam ni ja sto se desilo, valjda zato sto sam prckao stalno po njemu nesto. a i to je i svrha telefona. Da sam htio samo poruke i razgovor, uzeo bi 3310. Ovako sam htio mulitmedijalni telefon sa svim mogucnostima, ali izgleda da se po njemu bas ne moze previse prckati, inace ode joystick
evo vidis, i ja isto sam dosta igrao igre, i izgleda da je od toga joystick otisao. Nije dobro napravljen, i na K750 sam imao problema s njim, sad i sa K800.
Ja bi se odlucio za n73 jel ima hebeno al hebeno velik ekran:klap: :klap:
a kamera mu je za dlaku losija od k800
Po filmicima sta sam gledo o nokiji symbian nije toliko spor kolko svi pricaju:klap: :klap:
(zato ce moj novi mob biti symbian):afro: :afro:
slikanje - od 12 mj do danas napravio sam oko 250 slika, ali dosta sam igrao igre. razgovarao jesam puno, ali poruke nisam slao jel mi bas ne lezi tipkovnica od K800. pretvrda je. Baterija, dan i pol - dva, nikad duze mi nije izdrzao, punjenje svake druge veceri
@imatic, jednostavno si naletio na losu seriju k800 i to je sve, ja svoj joystick zesce tlacim sto s igricama, sto pri kretanju kroz izbornike, tralala i gad se jos uvijek ne da, he,he!