ako si i dosad imao symbian,onda uzmi n73.
Može koji savjet. Do sada sam imala Nokiu 6600, pa me zanima sony navodno nije symbian. pa kakav onda os ima?
Što da odaberem između ta dva modela?![]()
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
ako si i dosad imao symbian,onda uzmi n73.
pa ima ti os od sonya, kao svi drugi najnormalniji mobiteli, npr w800, w810, k700, k750,t610................
jednom symbian zauvjek symbian,odaber nokia n73 ili n93 ako ti je kamera vazna,a ako ne onda uzmi e50Izvorno postao m@m@
bas ovo sto ljudi govore, jednom symbian - uvijek symbian
cim nadjem kupca za svoj lg, odmah idem nazad na symbian..prelazak na obican telefon --> jako glupa pogreska s moje strane![]()
![]()
![]()
Ovisi da li želiš Symb mob i da li želiš dati malo više novaca za njega...
Ali neznam zašto je ljudima teško pogledati jer postoji jedna jako jako slična teme samo je još pored ta 2 moba i D900 u igri... pogledaj ovdje...
Koristi malo "pretraživanje"...
Da, SE K800 ima "normalan" OS (ko što je makiprodol rekao, kao i velika većin ostalih SE modela (K700/750...) samo malo novija), a nema Symbiana OS...Izvorno postao m@m@
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
n73 je u svakom pogledu bolji i uzmi njega
N73,dosta je velik K800 i nekako ne leži u ruci
![]()
držo sam danas k800i u rukama i ima super kameru i nije tako velik mogu reći da je mob ono ok...ali ipak ---N73---
a gle, glupo mi je reći svoje mišljenje, ja sam se isto troumio i izabrao ovo što sada imam, evo napravio sam i mali report![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Na kraju nakon dužeg razmišljanja uzela sam se K800i, i mogu samo reći...MRAAAAK!![]()
Nakon kratkog upoznavanja, mogu samo reći ...nikada više niti jedan mob osim SE. (ma dobro nikad ne reci nikad ali...![]()
Mobitel je super.
Symbian jednostavno meni nije služio dovoljno dobro. Nakon nekog vremena mi je usporio mobitel do bola.Užas. Ovaj ide k'o po loju. Fenomenalno.
A nisam primjetila da sam u odnosu na symbian uskračena u ičemu. Sve štima, sve 5.
![]()
Moja preporuka svakako.![]()
p.s. A i uštedjela sam 1500kn u odnosu na N73!
Uglavnom hvala svima na mišljenjima.![]()
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
odličan izbor![]()
uživaj![]()
posto ti symbian nije kazes sluzio dobro onda je k800 suuuuper izbor
Slažem se sa ovim...Izvorno postao sonyck
![]()
K800 je skroz OK mob... i ja ga nekako nabavio... i ako ti netreba symbian, onda je i K800 dobar izbor...![]()
![]()
Dobar izbor...![]()
A sto se tice ove nokie, mislim da je malo bezobrazno skupa i nista vise...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
po nemim usporedbama n73 ima bolje slike od k800Izvorno postao wildbabe
Dobro, i...?Izvorno postao sonyck
Imas nekakav primjer usporedbe da potkrijepis svoj citat ili to samo tako kazes?![]()
evo jedne dobre usporedbe:
www.mobilnisvet.com/mobilni-test/1084/Nokia/N73
n73 u nekim situacijama daje oku lijepše slike,na taj način da prikazuje nerealne boje,prejako ih naglašava,a na detaljima se jako gubi...
Po danu mi se čini da su u nekim situacijama slike iste...
Ali kada se slika u mraku, pobjedu odnosi K800 zbog flesha...![]()
to definitivno...![]()
vecina korisnika voli zive boje i prenaglasene,bar tako u nokiji misle.SE modeli imaju prirodne boje i zato u vecini slucajeva pobjedjuje SE.ipak,moze se reci da su kamere n73 i k800 vrlo slicne po kvaliteti fotografija.![]()
zasto je svima prva stvar kod usporedbe mobitela j***na kamera?
zato sto su k800i i n73 modeli kod kojih su najvaznije foto mogucnosti,a tek onda sve ostalo.k800 ima makro,stablizator ,ksenon flash light i autofocus.n73 ima carl zeiss optiku,autofocus i makro mode,a to upravo znaci da kod ovih modela najvise polaze u kameru.walkman modeli imaju izrazene glazbene mogucnosti,smartphoni su funkcionalni i omogucavaju instaliranje mnostva aplikacija.neki modeli pokusavaju imati sve u jednom(n93,95),zato im je i cijena visoka.
Oba telefona daju ocito sjajne fotke i to je dobro, sad ako jedan daje za nijansu bolje od drugog, nema veze...![]()
Ja sam osobno SE fan aliova nokia mi je mrak samo brate preskupa...![]()
A sto se tice ovog carl zeiss, po meni je to cisto izdrkavanje i marketinska fora da ekipa kupuje te nokie jer ''kao'' daju bolje fotke od ''ostalih'' kamera na mobovima, zato sto koriste carl zeiss optiku...![]()
Sad je kao nokia uzela ovu optiku a SONY je ima u svim svojim foticima...![]()
Bookmarks