Cisto sumnjam da nema backup bateriju.
Printable View
Cisto sumnjam da nema backup bateriju.
Mene zanima sto je s igricama, jel se mogu prebaciti Bluetoothom s kompa?
Imam V360 i prebacujem kablom jer se BT-om ne moze, a znam da se sa Z550 ne dobiva kabel. Tak da odmah uracunam i karticu i kabel u cijenu moba i vidim jel se uopce isplati mijenjat.
Jel se sa Z550 dobiju slusalice u kompletu? 1 (ko na V360) ili 2?
Dobiješ normalne slušalice, a za igrice ti neznam jer to još nisam probao.Još formatiram bateriju pa ga necu štekat na kabal jer on automatski puni bateriju.= Citat =:
Izvorno postao Pacman
kakvu ti imas v360 da se ne moze sa bt igra poslati ? ja sam imao dvije i na obe je islo ali ne preko file transfera ,nego preko Obexa - object push service .
Slazem se, to najvjerojatnije nema veze sa softverom.= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Mozda si dobio telefon sa praznom backup baterijom?
U svakom slucaju, ja bi na tvom mjestu ako ne nosio na servis, a ono barem nazvao i pitao sto oni misle o tome.
Mob je danas otkljucan tako da garancija ne vrijedi i necu zvati servis.Ne smeta me to toliko.Ja i dalje mislim da je to do softwarea.Ajd neka još neko napiše da li mu se to događa.Clan @kitsat također ima z550i.
Nisam probao tako. Znaci ide i preko BT-a.= Citat =:
Izvorno postao Router
Zapravo mi je bitno da Z550 sve to moze preko BT-a, da ne moram kupovati kabel koji sigurno nije jeftin.
Konan, imas ti BT dongle da probas?
Vidio sam da SE izbacuje novije software za neke modele.
kako se mob upgradea na njih? Ovi sa garancijom besplatno u servisu, a ostali? Kablom u kucnoj radinosti?
Nemam BT dongle, jer sam do sada koristio IRDA za spajanje k750 a sada cu koristiti kabel.
Vec imas kabel? To je neki univerzalni za vecu SE modela? Koliko kosta?= Citat =:
Izvorno postao konan1
Svi noviji SE mobiteli (medju kojima je i i Z550) koriste FastPort prikljucak i isti USB kabel. Sa nekim mobitelima se taj kabel i dobije. Kabel inace ima oznaku DCU-60 i moze se nabaviti npr. u Microline/IQ (oko 150 Kn + delivery).= Citat =:
Izvorno postao Pacman
Ja sam uz k750 dobio kabel a pošto sam ga dao bratu, koristit cu njegov kabel.Uz z550 u paketu se ne dobije kabel.
kako sa z550 obrisat piz*arije koje su nepotrebne? npr predinstalirane igre se ne daju obrisat i sl.
jel ima netko kakav program za fleshanje z55o i da li se kod njega moze softwerski poboljšat kamera kao kod k750