kako to da nemože video preko cijelog ekrana,a d600 je mogao,to mi je full čudon,ako je tako to mi je-
Printable View
kako to da nemože video preko cijelog ekrana,a d600 je mogao,to mi je full čudon,ako je tako to mi je-
Slažem se...daj ti to provjeri...mislim da mora ići fullscreen.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Znači bilo koji snimljeni fajl (352x...) pusti i dok se kreće stisni brojku "1" na tikovnici (ili probaj bilo koju, možda su premjestili, ili ima pod neki meni) i odmah će ti prikazat i okrenut za 90stupnjeva ekran.
PS: sad sam gledao po netu po ostalim reviewima kažu da može prikazat pritiskom na 1.
ispravak netocnog navoda! MOZE!
Što si sve dobio u paketu?? Jesi dobio možda 256 mb i bluetooth slušalicu??
ne, karticu uopce nisaam dobio. punjac, slusalice, batrija, cd i to je to brijem. da, nista vise...= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Ako nekoga zanima, izisao je i review na Mobile-Review.com (na EngleskoM!)
Super, a kad ga ti kupuješ da daš svoj review...:comp:
a evo, nazalost jos cekam neke stvari.. :)
Ja kupujem unutar 7-10 dana...
Mario, kako baterija drži???
recimo: 30 min razgovora, 30 SMS-a, 30 min MP3/video??? Kolko dana izdrži ovo... (ako 3 dana onda je ok, čak bi 2 podnio)...jer je tanak
kolko je tanak bilo bi zivo cudo da traje baterija 3 dana uz onolko koristenja kolko si ti naveo
Po recenzijama ljudi koji ga imaju baterija je dosta izdržljiva s obzirom na "debljinu" mobitela. :)
uz jako puno razgovora skoro 48 sat....oko 3 sata dnevno, i 30tak smsa.
...3 sata dnevno...= Citat =:
Izvorno postao MarioM
...2 dana
strava
Kao kod d600,
odlicno s obzirom na "debljinu".
To je super. :)
nemogu bolivat to za bateriju,samsung se jako uozbiljio i shvatio da sitnice odlucuju tržište i mako one sitne nedostatke na prijašnjim modelima,jos samo da ubace teme i mp3 za poruku............
u 14 dana koliko ga imam imam 38 sati razgovora. Racunajte, ...dosta pohvalno, a uostalom, meni nakon 8800 i n93 sve vise od 24 sata je ludilo :)))
Mozes li reci kako radi slide mehanizam nakon duze uporabe? Je li se poceo klimati ili je u normalnim granicama jer koliko sam citao po netu svi se zale na izradu D900
Pozdrav svima,evo i ja sam kupio juče ovaj d-900 i mogu reći da je telefon savršen.Ali kad sam ga doneo kuci na displeju nemogu nikako da uklonim slovo G .Stoji gore u vrhu displeya.Pa ako neko zna kako to moze da se ugasi neka ako može da mi napise.Hvala.
ima li puno razlike u soft-u izmedju e900 i d900?
jel su jos postojane nestabilnosti ili je to sad rjeseno?
Nestabilnosti imas kod svakog modela i njegovog FW....
E900 i D900 imaju isti meni to je jedino sta ih malo softwerski veze.
E900 ima stari SWIFT chip da ne kazem iz kojeg doba recimo cca. kada je E700 izasao:evil:. D900 ima naj noviju generaciju chip-a....:thumbup:
znaci velika je razlika?
isplati se onda dati 100E vise za d900?
zavisi kolko si platio e900= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
ja ne bi,mislio sam ga kupiti,ali radije ču pričekati da dođe u dučane i pade cijena na nekih 2200kn,kao što je i sa d600 bio slučaj
i onda ce ti izaci novi model i d900 nece biti aktualan
@ exotica, kakav je to swift chip, cem sluzi?
@ benix kakav je slide mehanizam daj reci pliz
d600 je gadno pao na vipu, 991kn za pretplatu..
ja osobno mislim kako ce s vremenom mobiteli postajati opcenito jeftiniji i kvalitetniji