a no,no,nooo :nono:
pag je jako lijep otok. ljetujem tamo vec 19 godina. nije samo zrce pag
Printable View
slazem se mala, meni je isto lijep pag, ali bas pag i mala mjesta na drugoj strani, a Novalja mi je ko da si preselil zagrebacku spicu i dodal more. Nevolim to.:spin:
Pag nije uopce los, Povljana i sam Pag su ok. Novalja mi se uopce ne svida...
lijep je Biograd na Moru, duge plaže(pješčane i šljunčane), mnogo aktivnosti
Bijah par puta... Kak se zove ona plaza na kraju, Dubrovnik cini mi se? Tam je super...
da, dubrovnik. sad je mrak jer su opet vratili odbojku na pijesku .. tam sam ove godine provela najveci dio dana ;D stalno smo igrali odbojku... i dobili smo spasioce ;D
Ja nevolim to ljetovanje/zimovanje uvijek u istom mjestu, max 2 godine za redom pa promijena... Poludio bi da svake godine idem u isto mjesto, to je onda kao da sam doma.
Prošao sam cijeli Jadran, sjeverni dio mi se ne svida, Dalmacija je super.
Moji favoriti su Hvar i Brač.
Evo najljepše plaze na svijetu :spin:
http://img74.imageshack.us/img74/6736/zlatnirat1hy5.jpg
Zlatni Rat, Bol.
Rabac... To mjesto mi je priraslo srcu, već nekoliko puta sam bio tamo, ali i Vodice su very nice. Crnogorsku obalu baš i ne volim, mada sam i tamo prije često boravio, zadnji put prije nekih 5-6 godina.
E da, i Pula
tamo mi je cura rođena :)
Dubrovnik, moj drugi dom :)
bas idem tamo slijedeci tjedan :klap:
Skradin. Imamo vikendicu u ćaletovom selu,par km od Skradina. Ne možete zamisliti tu tišinu ujutro... A Vodice su 15-20min autom od nas :) Makar je ovog ljeta najluđi provod bio u Sedremiću (mjesto kraj Drniša) na koncertu Mileta Kitića :flame:
VIS je raj na zemlji!:)
Vec 2. godine ljetujem tamo s djevojcicom,i to je najljepse mjesto na svijetu za opustiti se i odmoriti:)
Upravo sam saznao da ove godine opet idem u Vodice. Jeeeee :)
brijuni , proveo tamo tri mjeseca u vojsci , kompletnog sam ga prešao i nešto predivno ... najveća su fora objekti koje kao civil jako teško vidjet ( bjela vila , vila brijunka , jadranka..) , pravi mir ( normalno kad nema turista ) :spin:
Fažana definitivno najbolje!!
ma ja volim more samo da je cisto i da nema guzve. Od kad mi necakinja ima brod, vidla sam koje su to blagodati ljetovanja,samo naravno za to treba lova. Super mi je to odes svaki dan u drugi grad ili neku uvalu, ma ludilo..:fish: