EDIT:: moram editirati post jer sam se kasno sjetio @WB pa da me nebi ....
Printable View
EDIT:: moram editirati post jer sam se kasno sjetio @WB pa da me nebi ....
ne znam dal se jos dvoumis izmedu kie i hyundaia...
ja inace imam hyundai accent i mogu ti reci da sam dosta zadovoljna iako nije ni u rangu sa getzom...
jenostavan je za vozit,praktican je...i jednostavno mi je ok...vozila sam se u citroenu,peugeotu i kii i mogu ti reci da mi je hyundai ipak nekako najbolje sjeo...a sad,o tebi ovisi sto zelis i kakav auto zelis...
meni je najvaznije da ima klimu,servo i da mogu potegnuti toliko da budem prva na semaforu :) jer volim brzi i divlju voznju...
tako da :thumbup: za hyundai :)
i sto je najbolje,malo trosi...ja tankam za 50kn i prodem nekih 80ak km...pa ono...mislim da je vrlo povoljno...eto...
Kupi peglicu, odnosno fiat f126p, i uzmi onaj bis model ;)= Citat =:
Izvorno postao lili
Ide i na mješavinu, ne troš puno ;) :freakout:
= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Razilka je biti vozen i voziti:thumbup:
evo prodajemo auto.. pa ako si zainteresiran javi se...
http://img388.imageshack.us/img388/7034/corsa0ff.th.jpg http://img386.imageshack.us/img386/8...rsa28re.th.jpg= Citat =:
Prodajem Corsu B 1.4 Olakšana radilica, BMC filter, Remus grana 4 - 2 - 1, zadnji top Simoni karbon full protočni, 15' RC desiqn felge 195/45 GT nove gume, H&R sportske opruge, uklonjene kvake sa vrata i zadjne haube, el. kickeri za vrata i zadnju haubu, bad look poklopac motora, zaglađena zadnja vrata, komplet clean look spojleri, RCF wofer 400W, CT pojačalo 4X250, DLS C5 prednji sistemi, Recaro sicevi, Simoni volan, Momo glava volana, PLS ručica mjenjača, Momo papučice, neonke u autu i ispod auta (plave).
= Citat =:
Izvorno postao RAUL
don't get it??!!?? :creep:
Fest aftek! :licklips: :D= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
To vozis ti il bracek? :D
sad ce u 7mj, doci nova corsa pa mozes ocekivati popuste na aktualni model..
moj ti je savijet da nadjes nekoga tko se razumije u aute i neka ti pomogne odabrati auto star godinu do dvije dana. to ti se puno vise isplati jer ti auto kad ga tek kupis strasno gubi na cijeni..
i da, za nove jos..
takodjer je 206 povecala kvalitetu zadnjih godina pa ti je to ok jer je stigao 207 pa je pala cijena. to je naravno ako ne moras biti u tendu :)
ako moras, onda neki dobar polovni, npr za curu je super 206 cc :thumbup:
Sori stvarno, al nemrem se suzdrzati - ovo je jedan on najneukusnijih optickih tuninga koji sam vidio... :)= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Samo mu jos fale plave ledice u strcaljkama brisaca... :)
svatko ima pravo na svoje mišljenje :thumbup:
Fakat nije nista osobno, sori, al eto... nisam fan takvih prerada...
Nego da ne offam ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=357286#post357286
Jel mi može netko dati neki savjet. Naime, kupio bih neki novi mali gradski auto do nekih 12 k eura.Meni se najviše svidja nova corsa.Šta vi kažete?
Jel ima kakvih akcija.Trenuzno imam punta pa me talijani ne zanimaju.
Ti Ljubavi stvarno nemaš pojma o automobilima zar ne= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
L.L-mislim da je Hyundai dobar auto i da za te novce pruža možda i više nego neki Europski automobili.Nisu skupi za održavanje.redoviti servis te košta između 750 i 850 kuna(prijatelj ga vozi pa mi je rekao).
Corsu zaobidji u veliko luku.Imas akciju 0%kamata na Renaulta, ali i to bih ti preporucio da izbjegavas.Za te novce mozes naci jako kvalitetan mali auto recimo Suzki Swift odlican auto http://www.autoweb.hr/article.php?st...50602120919565, jedino je mali prtljaznik.Mogao bi naci i Peuoget 207 http://www.tm-vozila.hr/?t=2&inc=./m...07/berline.Ako zelis malo veci auto moja preporuka ti je Kia Rio http://www.kia-rio.com/, auto nije toliko atraktivan ali ima dosta mjesta i solidan prtljaznik.Svakao kada budes kupovao auto trazi sa njime probnu voznju, obavezno kupi auto sa klimom i obavezno, ali obavezno se cjenkaj sa prodavacem jer ti on moze supustiti cijenu za 5% cijene vozila.Da i nemoj pasti na onu foru imamo jako povljne aute koji su stari par mjeseci sa malom kilomtrazom.Reci ce ti da su to salonska vozila, medjutim to su vozila koja su koristili renta car i takva vozila izbjegavaj.= Citat =:
Izvorno postao konan1
Zašto zaobici corsu?
Zato jer je novi auto a poznavajuci Opelovu kvalitetu biti ce pun nekih problema.Ustalom Opelova jednia svijetla tocka su diesel motori koji su jos iz braka GM sa Fiatom, generacija JTD motora.Nikao ti ne svjetujem Opel jer je njihova kvaliteta na niskim granama.Pogotovo Astra i Corsa prije ove najnovije koja ce uskoro doci na nase trziste.
gotovo je (uzeli smo kiu picanto) može :closed:
Potpisujem ovo. Koliko god ne volim Hyundai, Getz je odlican izbor. Nije skup, pokazao je zavidne rezultate na hardtestovima i dosta se dobro prodaje kao polovnjak. Također nemoj zanemariti ni servis koji je ledeni gore vec naveo.= Citat =:
Izvorno postao ledeni
........i svijetleći borić naprijed i klimajući cucak (tigar) otraga!!;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
nađi "HONDU Logo" rabljenu, ziher best buy za pola tih para. A bogami i nećeš požalit.= Citat =:
Izvorno postao konan1
Imaš Peugeot 207 1.4 16V (oko 90 KS) sa dosta opreme (skoro sva) za negdje oko 98000 kn. (to ti je oko 13k eura)= Citat =:
Izvorno postao konan1
Nebi peugeot jer sam cuo dosta horor prica o njemu.
Trenutno mi je favorit suzuki swift sa full opremom za 95000 kn.
ja ti reko , a ti požali poslije :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao RAUL
neznam o čemu pričaš , ja imam corsu 2003god. sa 1,7 di od isuzua mašina .. prošla je 70000 km .. nemam nikakvih zamjerki na nju osim na nebaš kvalitetnu plastiku u unutrašnjosti .. nema tog suzukia koji je joj ravan ni po potrošnji i dobrom iskorištenom okretnom momentu .. teška je 1120 kg što govori da nisu štedjeli na limu .. imao sam sudar prije nekih godinu i pol , frajer se sa 206-ticom zaletio u mene i lupio me u zadnji stup ... imao je preko 3000kn štete dok je meni samo površinski lak oštetio , sad na ljeto me jedna treba "naguzila" na semaforu sa R19 i samo mi je tablice sje...a ,
Volim japance al suzukia bi ipak preskoćio . :thumbup:
To što ti je lak otišao nije možda pravo mjerilo štete. Možda ti je konstrukciju unutar branika spigana a da ni neznaš... ali ovo je Off topic