a t-mobile
Printable View
a t-mobile
tele2 ne radi zato što imaju neke nakaradne sim kartice s čudnim voltažama...:nono:
t-mobile radi, al se mora otključat... a to barem nije problem.
dolazi kartica od 32mb 100%, a ima 16mb interne memorije.
sve je razgrabljeno. Evo uzeo Tomo zadnjeg na velevašaru
Slažem se s gornjim postom... Nema ih više niti u Vip-u u Rijeci...:-/
Tako sam i mislio.
Sad će se pojaviti u raznim oglasnicima...
nice mob samo da nije motorola :D
uglavnom vidim sve vec planulo ... steta
ja mislim da ih još ima u splitu u vip centru(ne glavnome onome drugome, ja mislim lička ulica), naravno informacija za one koji su iz splita:)
u osijeku za sad ima..pa ako netko hoce.
ja gledao jučer kod im. galerije,još bilo
Odlično... Hvala na informaciji... Potegao sam Zagrebačku vezu da se dokopam tog uređaja... Imam jedan data broj koji samo čeka takav mobitel...:thumbup:
jel nekome prekidaju random filmići na e1000? ..... pogledam 2 za redom treći mrkne na pola, pa kasnije prvi nakon 1min, pa ovak pa onak.....
zna li netko di ih još ima po mogućnosti što bliže rijeci ili možda u istri?!?
jeli se dobije kabel u paketu?
dobijes kabel, karticu od 32mb slusalice....kabel je isti kao za v525= Citat =:
Izvorno postao jay
stereo slušalice ili vulgaris? jeli još šta sačinjava taj čarobni paket :licklips: ?= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
stereo, handsfree.......u paketu je i software ;D
kao sto rece i soft za spajanje kompa koji ti je beskorisan imas ga vec sigurno...pa samnji ocekivanja..mozda dobijes i pivu:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao jay
sva ta prva serija Motorola 3G telefona ima standardni P2K kabel koji bi po naputku proizvođača trebao iči uz mobitel, no neki dobavljači su kabel "izostavili"= Citat =:
Izvorno postao jay
Elektromaterijal u Robnoj kući RI,juče sam ju vidio.= Citat =:
Izvorno postao @l@n
dobra im je ta akcija... sigurno se isplati se uzet....
u ovoj ponudi o kojoj je tema kabel dolazi u paketu.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
evo uzeo ju i ja oduševio me ekran i kako reproducira mp3-ce ... još da je malo lakši...al već imam malih poteškoća , otvorio sam temu na to u motoroli pos nazivom "nova e1000........" pa ako netko zna o čemu se radi...neka kaže....pozdrav
Kupio sam Motorolu E1000 prije 5 dana i telefon je mrak! U kompletu se dobiju stereo slusalice, USB kabel, prilicno dobar software za sinkronizaciju s PC-jem:comp: i 32MB trans flash memorijska kartica od san diska. I obicni prepaid korisnici mogu koristiti 3G tamo gdje ga naravno ima (veci gradovi). 1.2mpx kamera te video kamera, bljeskalica (prilicno losa) i apsolutno fenomenalni zvuk preko ugradjenih 3D zvucnika. Mobitel bas grmi.:headbang: Uglavnom za 950 kn je super. Jedino me zivcira sto telefon ima (po specifikacijama) neku vrstu instant messaginga, ali ja to jednostavno u menijima ne mogu naci, te neku vrstu GPS-a, po kojem bi Vas teoretski mogli naci ak vas..kaj ja znam zatrpa lavina...ali ocito operater (VIP kod mene) ne podrzava tu mogucnost. Jedini pravi problem je prilicno losa baterija, pogotovo kod mene koji sam tek dobio telefon pa stalno po njemu prckam, pa ga moram punit svaki dan.:-/ U svakom slucaju mislim da je 950 kn stvarno ok cijena za mogucnosti koje nudi= Citat =:
Izvorno postao aksicni
Jeli mobitel dolazi mozda sa VIP karticom?