Kaj se čudiš...prije nekog određenog vremena su taj isti mobitel poklanjali penzićima u nekom staračkom domu...tak da me cijena uopće ne čudi...možda mobitel ne valja i to je to![]()
neznam jeste li primijetili ali motorola e1000 u vipa košta samo 950,00kn... danas mi ju je prijatelj kupio ja nisam mogao vjerovat da tako malo košta u VIP-a.
Kaj se čudiš...prije nekog određenog vremena su taj isti mobitel poklanjali penzićima u nekom staračkom domu...tak da me cijena uopće ne čudi...možda mobitel ne valja i to je to![]()
Bom Chicka WahWah
a čuješ ja znam da je bio jako cijenjen aparat, a sad o njegovoj kvaliteti nemogu diskutirati jer ga nisam imao. ako im je nokia 6030 oko 100 eura onda 950kn nikako nije puno za ovaj aparat.Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
Ovo je super prilika jer je telefon jako dobar.Ima mi ga frend, i vrlo je zadovoljan.
To definitivno...malo sam isprobao taj mobitel i nije me se baš nešto dojmio, a i u recenzijama po netu ga baš ne hvale...očito je da mu ne ide baš prodaja...
Bom Chicka WahWah
a čuješ taj mobitel je izašao, ako se ne varam, prošle godine pred ljeto i znam da je bilo ogromnih problema u RAM3-u kod njegova otključavanja jer je prvenstveno bio namijenjen za američko tržište. normalno da mu je cijena morala pasti ali toliko??? možda je samo neka promotivna akcija....Izvorno postao PhytoSculpt
nešto si pomješao.Izvorno postao aksicni
nije bilo problema radi toga, već iz razloga što ga ništa nije moglo otključat.
sad ga rade svi motorola servisni uređaji preko test pointa.
taj mobitel je samo i dalje ostao vrlo problematičan za flashanje, zbog sigurnosne stalne memorije, ali to je sad offtopic.
to je cijena samo uredjaja? bez pretplate i drugih gluposti?
To je cijena samo uređaja nevjerujem da ce bit i u vip kompletu iz razloga što prepaid korisnici nemogu koristit video poziv.Izvorno postao Router
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=267565
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
to je nevjerojatno jeftino.stvarno pravi potez vip-a.bilo je i vrijeme.
Nije OFFTOPIC jer je zanimljiva informacija vezana baš za taj model!!!Izvorno postao Inovator
Ima tko još koji INFO!!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
cijena je ok . jer zna netko jer i data kabel sa mobitelom?
nije nažalost
Ovo je fenomenalno!!!
Baš sad, u sezoni "kiselih krastavaca" VIP uleti s ovako bezobrazno dobrom ponudom!
Ionako mi je VIP matična mreža, pa 99% da ću ga piknuti. 950kn, pa to ne pamtim još otkada je VIP nudio onaj Telit u prepaidu za neku smiješnu cifru.
Šta se nećeš opet prebacit na symbianIzvorno postao Mobyy
Bit će još ovakvih ponuda nadam se i boljih![]()
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Ma hoću. Symbian je zakon. Čekam, čekam... u dugo pošlo s novim Symbićima.
Zato i kažem 950kn i nije puno jer sam ostao na 6170,a stvarno mi treba mp3 na mobu. Čuo sam da e1000 ima 3D zvuk i još proširivu memoriju SD karticama (?)... Kud ćeš bolje!
Mislim da je ovo VIPov odgovor T-mobileu na temu N6630.
Mobyy u potpunosti se slažem jednostavno najbolji omjer uloženo-dobiveno čini mi se da je kartica od 512 mb u paketu .
Ne bih htio previše dramiti, ali je li itko pogledao koliko traje baterija?![]()
Ako je 150h/2h stand by/talk tvornička vrijednost kako će to izgledati u stvarnosti?
Osim toga 140g je dosta makar se radi o 3g telefonu. Mislim da se ovdje naprosto radi o čišćenju polica...
Doduše cijena od 950kn opravdava sve to...![]()
da li ima još toga?se to može dekodirat da t-mobile prima?
Izvorno postao smogovac
može se naravno..
a koliko znam u ZGu ćeš ju naći u VIPu bez greške
Ovo s 512 mi se čini pretjerano! LOL pa sama kartica dođe koliko stotki?Izvorno postao rage99
Vjerojatno ide ona obična od 64 ili 128MB.
Ako uopće daju karticu s obzirom na cijenu.
kakve greške??
Krivo sam pročitao za karticu ovako piše:
izmjenjiva TransFlash kartica do 512 MB
Izvorno postao smogovac
u narodu se kaže bez greške, u smislu da ćeš ju naći bez ikakvih problema, odnosno da je dostupna.
nema kartice uz nju , tako sam bar cuo .
Bookmarks