Tenks.
Samo još pitanje na koji se način otključava. Mislim, jel treba neka posebna oprema, jel moram nekome nosit, u servis štajaznam, ili mogu ja na svom kompu?
Printable View
Tenks.
Samo još pitanje na koji se način otključava. Mislim, jel treba neka posebna oprema, jel moram nekome nosit, u servis štajaznam, ili mogu ja na svom kompu?
Kad zabijes u njega SIM karticu koja nije 098, on ti javi da je unutra kartica koju on ne podrzava i nudi ti unos unlock koda, ili cancel.
Uneses kod i pjevaj.
To majstore, :king: zahvaljujem :thumbup:
Ja sam se tek sada vratio, a i u gornjem postu ti je objasnjena procedura po kojoj sam i ja otkljucao Varia.
Sretno......
Danke Oestereich ;D
Evo, taman sam poslao mejl ovima u T-mobu i čekam odgovor. Ako bude sve u redu, trebao bih ga ubost slijedeći tjedan.
Još jednom hvala svima :thumbup:
EDIT
Vidi sad vraga. Ja jutros idem u T-mobile i nema Varia. OK. Kasnije slučajno naletim na "Alo Alo" privatni dućam u Splitu i gle čuda, tamo Vario u tarifi 300, a i kao sam uređaj. U mom upitu koji sam danas mejlao, spomenuo sam mogućnost kupnje u tom dućanu, a oni meni, da taj uređaj nije dostupan kod indirektnih prodavatelja. Ko sad tu koga???
Sad sam ponovo mejlao da nisam ćorav i/ili pijan, i neka mi kažu jel vrijede ista pravila ili ne.
EDIT 2
Evo, izgleda da su skužili da su ipak dali i partnerima u prodaju MDA uređaje, i rekli su da vrijede ista pravila. :spin:
evo, tražio sam po forumu, ali bez uspjeha.
Naime, zanima me kako radi WAP na Qteku/MDA. Ima li problema s postavkama, jel neko probao Vip-ove postavke.
Radi li Vodafone Live?
Trebao bi raditi isto kao na PC-u, jer su browseri vecinom bazirani na njihovim PC verzijama.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Imaš temu o kojoj se to raspravljalo, sve radi na VIP-u ok jedino nam nije uspjelo MMS postavit, ali kako meni nitko ne šalje MMS-ove tako nemam niti to instalirano na svom Compactu tema ti je ovdje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=GPRS= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
nitko nigdje nije spomenuo da je isprobao vodafon live i sa kojim browserom?
Meni sa PIE nije radio, loadao mi je vip.hr ili vipnet.hr= Citat =:
Izvorno postao ninom
Meni MMS radi....;D= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Izgleda da Vodafone live ne funkcionira, jer ovaj uređaj nije na popisu VL podržanih.
Evo sad gledam Tele2 Go i ima podrška za Qtek 9100, tako da tu neće bit problema, a bez VL će se dat živit.
EDIT:
Da ne otvaram novu temu, ima li netko među vama da je uz Vario koristio i neki noviji Symbian (220 Mhz - N90, N70, 6680, 6630...). Zanima me samo usporedba brzine, općenito, neki subjektivni dojam.
Vario sam koristio sam 5 minuta, a 6630 par tjedana i u principu se ne mogu busporedivati. Rad na Variu je prosjecan za PPC uredaje i nije nicime sporji ili brzi...= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
http://www.pdavijesti.com/mambo/inde...d=43&Itemid=38
evo refresham i zanima me jel ima neki dućan u hr sa qtekovim, traćio ja po netu ali nikaj....:-/
www.mikronis.hr= Citat =:
Izvorno postao Vex
www.crazy-shop.com
thenk you! :thumbup: