da i ja sam prpbo sejvati ,ali nece, mozda postiji drugi nacin.= Citat =:
Izvorno postao Dark
Printable View
da i ja sam prpbo sejvati ,ali nece, mozda postiji drugi nacin.= Citat =:
Izvorno postao Dark
svi se linkovi automatski mjenjaju svako nekoliko tako da stvar nece raditi. Mozes probati s bilo cime recimo s nekom vijesti koja ti je besplatna i onda ju Bookmarkiraj i za pola sata kada ju oces iz bookmarka otvorit nece pronac link i vratit ce te na pocetnu stranicu
nisam probo u vezi vjesti, ali sam probo sejvati link do stranice= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
wim mail. da ne moram prolaziti sve ona sranja, porvo poruke% chat, pa odna mail.. itd i to radi..
zato sam mislio mozda bi i ovo.
Ja sam sejvao link i nekoliko puta sam se spojio na RTL navečer, oko 21 h ili malo iza.
jesu ovi ukinili RTL uzivo.
zašto misliš???
ma maknili su ga s naslovnice gdje pise 3G, al naso sma ga negdje na drugoj stranici na video..= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
inace najnovije:
u vipu su me uvjeravali da nesto nije dobo s mojim aparatom, no evo vec 2 dnaa veza mi traje gotovo neograniceno, sto znaci da ipak nesto nije bilo ok s njihovim odasljacima u OS.
Vip je ubacio još dva programa live CNN i EuroSport. Je ko isprobao ko da li to radi, ja ne mogu jer nemam 3G signala.Inače cijena usluge 5.91 kn
Šta 5,91 kn? Na sat, dan, minutu???= Citat =:
Izvorno postao rage99
Nemam pojma ne piše ništa osim cijene-nisam isprobao.
edit:dark ispričavam se malo sam pre brz
Tipično za VIP. Papci!
@rage99 čitaj malo. Bilo je spomenuto na sredini prošle stranice.
btw. cijena je 5,91kn/15min
Pa moram priznat da i nije preskupo.= Citat =:
Izvorno postao Dark
Dovoljno za pogledat neke vijesti ako znaš u kojem su terminu.
Jedino će utakmica doći malo skuplje ;D
ne pa meni je skupo,jer 15 min..da je sat vremena,ajd ali ovako.. preskupo.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Skupo je, ali nije preskupo u smislu što sam očeivkao i skuplje, kad je Vip u pitanju.
a dobro, kad gledas tako..ali bu biti cjena je ok cak i samo nije vremensko razdoblje dobro.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
A ako netko bude minutu,15 sekundi,koliko najmanje možeš gledat koji program,pogledaš rezultat na brzinu i zgasiš,nemoraš valjda protiv volje biti 15 minuta?
ma problem je sto ti unaprijed platis 6kn i onda mozees gledat 15 minuta, e sad dal ces ti gledat ili ne to nije njihova briga.= Citat =:
Izvorno postao web
propasti ce ima ta usluga brzo s takvim cijenama...
Ja sam probao nije mi radilo napisalo mi je - not enough bandwidth check your network conection... ili tako nešto nisam siguran uzelo mi 6kn ali nakon par sati sam provijerio stanje na računu i vratilo se 6kn.:spin:= Citat =:
Izvorno postao khideg
To ti je uzelo 6 kn radi pristupa portalu. Sistem funkcionira tako da najprije uzme 6 kn (malo manje) i onda vrati. A nisi se uspio spojit, vjerovatno zbog toga što mob nije bio spojen na 3g mrežu ili je bio signal loš, pa time pada i bandwidth
Sve je bilo spojeno signal odličan(3g) inače spajao sam se prekjučer u Rijeci= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Onda znači da ih još uvijek muče dječje bolesti. Inače je cijeli sustav nestabilan.
ma to je sigurno jos tako lose ko i ono s RTLom u pocetku, zato se i bojim pristuapti icemu osim onoga sto ej besplatno kod takvih usluga, nikad na znas kad ce te prekinuti,a lovu ti vise nece vratiti.= Citat =:
Izvorno postao rage99
UMTS je karakteristican sto bi trebali znati. Znaci ako se nakaci 20ak (ovisno od NODa do NODa) korisnika na jedan NOD ostali vise nemogu pristupiti i to nije nikakva nestabilnost vec je tako svugdje ne samo na VIPu (Austrija, Japan, Njemacka....).