..imaš pravo krivo sam napisala izvještaj je za -isporučeno!Ali kako god bilo nije dobil!
Printable View
..imaš pravo krivo sam napisala izvještaj je za -isporučeno!Ali kako god bilo nije dobil!
e sad budi pametan..
evo da covjek nevjeruje svim vasim problemima...
evo ja sam u zadru...i imam karticu od teleta od pocetka i nikakvih problema nemam...a niti moji prijatelji koji imaju tele...
normalno sve radi...
pa ispada da se zagreb nalazi u nekoj crnoj rupi..?!:)
Ja u Zagrebu sam imao samo 2 puta problem SMS-om, a imam karticu od 17.10. S pozivima nikad, osim jednog jedinog prekida negdje tamo krajem 11. mjeseca. Ti prekidi poziva su rjeseni,sad se to vise ne dogadja. I problemi s SMS-om ce se brzo rijesiti tako da nema svrhe dizati bilo kakvu paniku.
Pa ni ja nisam imao problema a dio vremena sam u zg. Svaku poruku koju sam poslao je stigla odmah.= Citat =:
Izvorno postao revo
javi se kad ne budes isao preko nacionalnog roaminga... (a, koliko mi je poznato, VIP u Zadru zna stekati pri razgovoru ;D, barem je prije koju godinu)= Citat =:
Izvorno postao revo
ja do sada sam imao samo jednom kasnjenje sms poruke, a na postpaidu sam od prvog dana... ostalih problema i nisam imao
pozdrav iz crne rupe ;D
Ne znam kako je sad, ali znam da je jos 2003. signal VIP-a u Zadru bio podosta los, cisto se bojim kakave ce bit Tele2 na pocetku. U naselju Bili Brig, gdje su stambene zgrade u kojima zivi velik broj ljudi, signal u stanu nije prelazio 2-3 crtice, a razgovor je uzasno prekidao. U centru, Hotel Kolovare, bilo je nemoguce razgovarat u sobama jer su bili uzasni prekidi iako je mob pokazivao full signal, cak sam i zvao VIP-ov SZK da im prijavim problem. Slicno je bilo i u kaficima na Poluotoku. Mozda je sad bolje, nemam pojma, ali znam da ce se Tele2 tamo dobro namuciti.
Ali dobra je vijest (od mene potvrđeno) da kakav god da signal je, recimo 2 od 5 crtica na teletu pričaš bez beda, dok na vipu prekida. Ne znam dal to ima veze sa 1800mhz, ali to sam primjetio.= Citat =:
Izvorno postao JBT
E, to sam i ja primijetio, no ne znam s cim ima veze. Nekidan mi je vrlo dobro isao i razgovor s jednom crticom.
ja mislim da stvar moze biti i u opterecenosti bazne stanice... 2000. se nekoc znalo normalno pricati i na vipu s jednom crticom...= Citat =:
Izvorno postao ojpi
a prije 3,4 godine je pocelo sve vise stekati...
= Citat =:
Izvorno postao JBT
Je bilo je onda problema, ali sad je rjeseno. Celije su bile prevelike jer nisu imali di staviti nove BTS-ove. U ovom trenutku imaju bolju pokrivenost od croneta na cijelom gradskom podrucju, a za sela u okolici ne znam!
Poluotok je tada bio u banani samo takvoj jer je isao samo sa jednog nebodera van poluotoka, ali od kad su stavili BTS na Dom Hrvatske Mladeži koji je na poluotoku signal je odlican!
Da, BTS-ovi su bili tamo preko mosta, na onom neboderu, a signal se bas nije dobro probijao kroz zidine. Ocito je zbog povijesne jezgre, zabranjeno postavljanje BTS-ova na vecina objekata na Poluotoku.
Mislim da to nije bio problem nego nisu mogli naci neku pametnu lokaciju. To su zgrade gotovo iste visine, a kalete su uske. Jedno vrime je Cronet ima na sudu i tada je ima signala di god na poluotoku, ali sud im vise nije dao i onda su stavili na Dom gdje i VIP.= Citat =:
Izvorno postao JBT
Ali otisli smo OFFTOPIC... ekipa sorry...
ja nisam mogo niti primati a niti slati poruke nekih dobrih 5-6 dana! prekjučer otišao ja do Rijeke, kad su me stale bombardirati poruke, nekih desetak komada sam dobio u roku od10ak sekundi, svašta... ali ne očajavam, TELE samo naprjed!
Ja stvarno neznam,
poslao sam do sada oko 4500 SMS u kojih 5 mjeseci (nemojte me zvati freak haha), te sam imao problema samo oko 5 puta da nisam mogao uopće slati, a onda bih išao opet, i odmah se šalje.
Ja sam imao problem juče.Pošaljem poruku,ona ode u SMS centar i dođe mi izvješće(na N6510):Message Not sent to: +38598XXXXXXX
I još jedan takav slučaj na 098 broj dok sve ostalo(inkluziv EU operateri) radi bez problema.
Ja imam problema kad u jednoj poruci napisem dvije, onda ili ne dode ljudima uopce ili kasni ili dode dio, pa drugi dio za par sati, ili drugi dio uopce ne dode. Ugl., to mi zdere zivce, jer mi cesto treba vise od jedne por. da nesto objasnim, a mislila sam da su dani sa tri tockice na kraju por. pa brzo pisanje i slanje drugog dijela iza ostali iza nas...:(
Meni se isto to desilo prije 2 dana.= Citat =:
Izvorno postao user_name
Pošaljem 2 poruke, druga stigne prva, a prva onda za 3 minute.
kod mene problem jos nije rijesen, vec 5 dana ne primam sms na tele2 sa tele2 dok sa 098 dobivam, sa 091 nisam siguran
nisam upucivao sms prema tele a ni tele prema meni..jedini problem je nedavno nastao kad sam dobio dugu poruku prvi dio je stigao a drugi dio jos negdje luta ..uopce ne stize= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Meni ne stižu SMSovi na roamingu u Mađarskoj, samo ih mogu slat. Ne bi bio toliki problem kad bi barem netko ovdje mogao otključati x700 pa da stavim vodafone karticu :(
meni je sad tek dosla jedna sms cestitka za rodjendan koji je bio prije 15 dana.
Možda ti je dotična osoba zaboravila datum rođenja. ;D= Citat =:
Izvorno postao zmija
...da dobar izgovor!;)
a ni danas ništa od sms na telac!
Ja sam upravo poslao poruku sa 098 na 095 i istog trena je stigla...
ja slao poruke i sve bilo ok...