To sam si i mislio... ;)
Nadgleda te, ha? Ili je neki aktivniji član (više od 50 postova)?
Printable View
To sam si i mislio... ;)
Nadgleda te, ha? Ili je neki aktivniji član (više od 50 postova)?
Nema natuknica...:D
Tironi je nula prema meni kad se treba ići na plažu... ali to je uglavnom zato da me moja draga onda nagovara na razne načine da je vodim na kupanac... ;)= Citat =:
Poslao: miško
ma pogledaj avatara kod našeg moderatora, stvarno odaje prelijenog momka da bi posjetio interesantnu curu na plaži :spin:;D
P.S. a dok se ona kupa ja laganini u hladovini pijuckam nešto lagano i ispod sunčanih cvika zirkam šta ima novoga...:D
najsijači;)
Moj konačni odgovor: Coma-zg= Citat =:
Poslao: Mystique
Nema natuknica...:D
-ovo je coma napisao na neki Killin post...= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ona ima decka koji mozda ima kompjuter i koji ovo gleda i koji ce te htjet sorat ako nastavis sa vulgarnostima!
To si po ovome zaključio Miško? :)
Kaj jel istina coma, starijeg komada si hmm... ubo? ;) (to se tak veli, molim bez uvrede) :)
Da, Coma je reagirao dobermanski tako da sam zaključio jedino što sam mogao.
Preostali aduti ste mi ti ili Ivica, ali ti imaš curu i eto isplivao Ivica?:spin:
A nitko ne sumlja na Šljaku... ;D
čuj ovo, šljaka i studentica :confused:
Ovo je baš zanimljivo.Drago mi je da se trudite,al' za sada nema pogodaka :) :( :-/ Možda vam i se i on sam otkrije.Iako,baš je bilo zanimljivo ovako dok nitko nije znao,imam osjećaj da ćete sada sve pisati pod cenzurom.Nadam se da ne..
Tko kaže da je Šljaka star a i dotićna studentica... ;D
@coma je moj vitez na bijelom konju ovog foruma :D :D ;)= Citat =:
Poslao: miško
Da, Coma je reagirao dobermanski tako da sam zaključio jedino što sam mogao.
Švić... ;)
P.S.Da ne bi netko krivo shvatio onaj post maloprije,još ga niste pogodili..
Mobyfan-ica??? :jump:
A lijepo sam joj rekla da ćete nas skužiti....:love: :love: :love: .Dobar pokušaj.= Citat =:
Poslao: dmi
Mobyfan-ica??? :jump:
@dmi, odlogiraj se , cijelu si mi koncepciju razbucao s tom idejom da se žene predstavljaju kao muškarci i obratno a i homosex sam skroz zanemario
:thumbup:
Pa Šljaka stalno spominje ona "mračna" vremena a šinjorina je pričala o tome da su ispitni rokovi i da teško nalazi vremena dokopati se očvrsja (hardware) pa ja zbrojio kruške i jabuke ..= Citat =:
Poslao: dmi
Tko kaže da je Šljaka star a i dotićna studentica... ;D
"Nick Praskaton kombinira.."Znala sam da se u vama kriju detektivi.Ide vam dobro za sada,detaljčić po detaljčić.
Jest' a možda sam ja svoj kućni ljubimac... ;D
(Istina je oko nas - dosjei X; a nikad ništa pametno ne kažu...)
Za sada kao da radimo u Microsofta, puni smo istinitih i totalno neupotrebljivih informacija.
BTW Praskaton je zakon
Al' bi i on se izgubio u ovom preobilju podataka... ;D
I M. tko je drugi dio...
Prvi post od Mystique:
Ok,prvo svima pozdrav!
Skroz slucajno sam nabasala na ovu net stranicu i skuzila sam da ce biti teze nego sto sam mislila.Mogla sam se bas i nazvati mobil-tuka.Svejedno,problem is da mi je decko totalno u svemu tome,ne kuzim ga ni pola % dok prica o mobitelima i nadam se tu pokupiti nesto"korisnih" informacija.
Molim vas samo da,kad ponekad izvalim neko bedasto pitanje(a hocu...)ne poludite skroz i da mi se netko tu i tamo smiluje i pojasni to sto jednostavnije
Ako je slučajno nabasala na stranicu (naravno ako je istina to što je napisala), moguće je da je dečko tek nakon nje došao na forum, jer čudi me da joj ne bi ranije rekao za taj forum... ja sam npr. svojoj curi odmah rekao i pokušavao je nagovoriti da se priključi... (ne ferma ju to ni pol posto ;) ).
Dalje, pitala je za Nokie i Siemense... tu treba uključiti Nokiaše, tj npr. jsp_m i Siemensaše kao vikia koji odmah ispada jer ima curu Keti2win (Katarina, baš je fina ;) - malo zeke peke), dalje tu je gog koji je i u godinama koje odgovaraju okvirno godinama dotične Mystique. Ne smijemo zaboraviti ni zappana ali pošto mu ne radi onaj link www.mojacura.com :spin: on isto ispada iz igre (osim ako link ne radi samo privremeno zbog svađe s curom ;D ).
Naravno ovo je sve stara škvara s foruma pa isključuje onu moju prvu pretpostavku da se radi o nekom novijem.
Po ovome mi je gog najizgledniji! Ali on se je htio predbilježiti za psiho-seansu kod Mystique, a mislim da bi to njezinom dečku bilo nepotrebno ;)... OSIM ako njezin dečko ni sam ne zna tko je Mystique. Time ovo postaje zanimljivije!
No Mystique, nakon ovog moraš dati bar neki 'clue' za nas detektive (moraš priznati da je ova moja dedukcija vrijedna i samog Poirota! :) ).
joj joj vi ste mi neki detektivi!