ma odličan je, a ako pogledaš u temi glupi smješko, vidjet ćeš i da mi se sviđaju i ostali... (hvala player)http://www.webmajstori.net/forum/ima...ilies/type.gif
Printable View
ma odličan je, a ako pogledaš u temi glupi smješko, vidjet ćeš i da mi se sviđaju i ostali... (hvala player)http://www.webmajstori.net/forum/ima...ilies/type.gif
hvala player ? zasto ?
:zzz evo ovo je bio samo pokus, da vidim hoce li mi upaliti ovaj smail....
Imam jedno pitanje, znam da nije za ovaj mobitel T100, a pitanje je kakva je razlika između T68i i nekog T68ie? Sto ima taj T68ie, a T68i nema i mogu li unaprijediti svoj T68i u navedeni T68ie?
Thanks
P.S. pretpostavljam da ce ovo player 4 ever znati hehhe :wave
ocito je da mi nije uspjelo, valjda treba upisati :zzz: i dvotocku poslije?!
a gdje si ti cula za taj T68ie ? ja prvi put cujem za njega . . .
to ti je kao fiatov injekšn elektronik (T68ie- Fiat Uno ie):cube:
a hvala za smajlije jer si me uputio na pravi put...
Pa nigdje nisam cula za T68ie, nego sam slucajno isla skinuti neki software za T68i sa www.sonyericsson.com i na "Global suport" sam pocela upisivati T68 i tada mi se otvorilo: T68m, T68i, T68ie?!
Mislila sam poslati e-mail SonyEricssonu, ali rekoh idem prije ovdje da vidim dali vi znate sto o tome?
u pravu si, i ja sam danas htio skinuti neke bekgraunde (sa našeg dragog besplatnog wapa) pa mi je isto iskočilo nešto sa tim T68ie...:smart:
mislim da je to neki istočnjački, a možda i neka apgrejdana verzija...
Ok, thanks Karamanu. Ja cu, cim uhvatim malo vremena, napisati jedan mail sonyericssonu da mi objasne o cemu se radi, pa cu ti javiti...
Pozdrav svima
:thumbup:
T100 -925,77kn- 898,00 kn to je prava cijena ovog mobitela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joj moram se ispricati Karamanu jer jos uvijek nisam stigla napisati jedan e-mail SonyEricssonu, sorry, ali nadam se da ces razumijeti jer sada su ispiti na faksu i tako, ali cim to sredim odmah cu ti javiti kakva je to razlika izmedju SonyEricssona T68i i T68ie, a ako je netko kojim slucajem vec to saznao neka podijeli svoje znanje sa nama :)
samo daj