Wm 2005 nema file explorer i mms?Može li se to nekako srediti?Dvoličim se o tome da si instaliram wm2005 ili ne?
Printable View
Wm 2005 nema file explorer i mms?Može li se to nekako srediti?Dvoličim se o tome da si instaliram wm2005 ili ne?
Ne ,jednostavno ga nije mogao prepoznati ,ostavio sam ga 5min ,nisam koristio modem link.eto ,nece.
Veci problem je bio kaj se nije htio bootati,nece i nece,cim stisnem pwr on crkne,ni puniti se nije htio.
Detektirali ga xp-i kao RNDIS test device,tak nesto ,pa ni drivere nisam mogao instalirati da ga updejt wizard skuzi.pizdarija ,mislio sam da je mrtva,he,he.
Mislim se vratiti na 2005 ,ali tek navecer pa se javim.
Jel se moze koristiti mms klijent iz 2003 ?
Cuj ,ja cu ga instalirati ,valjda Resco radi,nisam stigao isprobati,bitniji je mms client!!!!
Možda mms klijent iz wm2003 može proraditi na wm2005=?Može biti da proradi mms klijent
Da treba probati ,pa nek jave ovi kojima radi sve.....
Resco Explorer 2003 radi na wm05, arcsoft mms client radi (nisam još probao poslati mms ali sam ga instalirao i pokrenuo).
Ej javi nam da li radi mms!Koja divota!
Irena ajd javi kad instaliras,nije problem instalirati ak ides po uputama,zanima me kaj poslije ,nadam se da neces imati problema kao ja....
Cujemo se .....
Izasao ActiveSync 4.1 ,navodno ubrzava (koliko je to moguce) file transfer i Outlook sink. u odnosu na verziju 4.0..
Sad sam procitao na Howard forumu da nekim ljudima nece raditi sync -isto kao i meni -ali da se to da rijesiti iskljucivanjem svih ostalih usb uredjaja.
Isto tako pise da za reboot treba oko 30sec -samo gasenje -i tek onda se moze sigurno upaliti.Jer kad sam ga ja ugasio - ekran se zgasi odmah a vanjski gori jos 10-15 sec ,pa tek kad se i on zgasi mozete rebootati.
Kak ja to nisam skuzio vjerovatno mi se zato mob zblesirao,vidjet cemo
:closed:
Evo trenutno sam poprilično siguran da ArcSoft MMS Client nije sposoban poslati MMS... neka netko od vas koji ste instalirali pokuša poslati mms.
Sync mi se usporio za 50% kao i transfer podataka. Imam instaliran ActiveSync 4.1 i brzina kopiranja na mob je oko 40 Kbyte/s. Sa WM2003 je bilo oko 70 Kbyte/s.
Kako ubrzati???
Kako pristupiti kontaktima na kartici???
Settings>Phone>Call Options>Show sim contacts= Citat =:
Izvorno postao jgliser
gde naci program za upgrade na 05, motorola upgrade wizard?
ja sam imao activ-syn staru verziju te mi se dogadalo isto sto i tebi,pa sam je deinstalirao i stavio noviju verziju 4.1...i sad sve radi normalno.i sve odlicno radi:chef:= Citat =:
Izvorno postao duggi
Koliko sam ja primjetio nema mogucnost podesavanja vanjskog displeja, pa onda ako podesim unutrasnji da se svjetlo gasi na 60 sec tako se gasi i vanjskim, takodje jos nisam uspio da mi ActivSync proradi na mom kompu, moram pokusati da instliram na neki drugi komp da probam.
Sprite Beckup ne radi iz prostog razloga sto je na 2003 raspored foldera i filova drugaciji nego na 2005.
Usput, jeste li primjetili da kad kucate SMS da pamti rijeci i fraze pa vam ako se vec negdje pisali neku rijec a pocnete je opet pisati on vam je odma izbaci kao mogucu?
e ljudi blago vama... vi se mucite oce li vindovsi raditi ili radi li ovaj program onaj program ... ja se jebeno mucim naci kabel: pretrazio svoj stan, pretrazio kucu od frenda nigdje kabela sa mini USB-om ... za pop*izdit ... a tek sutra idem u zagreb di imam jeb*ena 3 kabela al ko ce docekat sutra i zagreb i sve ... ja bi sad nesto loshe napravio bilo cemu i bilo kome. aAAAAAAAAAAAAAA :-)
Usput, jesi primjetio da smo sve to napisali već :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao 2_good_2_b_true
a zna li netko zašto je meni vrisnuo mob iako sam sve radio po uputama i svo flashanje je komp javio da je uspješno...sto ljudi ga flasha bez beda a meni vrisne....uf koja bedara
A čuj. To na početku piše da radiš na vlastitu odgovornost. Nikad nema garancije da će stvar uspjeti. To je kao kad overclockaš procesor. Jednostavno ako neće onda neće.
sad sam pročitao na netu,hm koliko to god glupo zvučalo da ljudi sa kingston karticama imaju problema sa flashanjem,a ja sam jedan od njih i meni nije uspijelo,pa eto tako za neku informaciju,pa bolje ne raditi ako imaš tu karticu nego dobiti klip kao ja...
@dreamer: Puno hvala na informaciji! Bas se mislim da bih i ja mogo isprobati WM05, ali i ja imam kingston karticu. Better safe than sorry;)
Testirao sam WM2005 na mpx200 naravno i sve je ok. Instaliranje po uputstvu proteklo bez problema.
Rade sve nove verzije programa.
Radi brze stabilniji sa mrezom. Imao sam problema sa odlaznim pozivima po paljenju telefona posle prvog poziva za svaki sledeci kaze:
Error...Unable to complete call
as dialed. Verify the number and try again
I to i na 2002 i 2003. A sada sve radi super.
Baterija kao i na WM2003.
Za sinhronizaciju mora da se koristi Active Sync 4.1 koji radi super.
Kartica kasnije moze da se zameni sa drugom na koju su kopirani isti podaci.
Zauzima samo 3MB tako da mogu da se koriste i manje kartice ja imam od 16MB i radi.
Mozda pri instalaciji trazi vecu karticu to nisam testirao radjeno je sa 256MB. Ali posle moze da se promeni.
Veci problemi su sto nepostoji meni phone settings u kome se bira da li se aktivira javljanje otvaranjem telefona, izgled spoljnog displeja itd.
Ako neko zna kao da se ovo sredi neka napise. Mora da moze u registriju da se menja.
Problem sa indentifikacijom poziva na spoljnom dispeju. Prikazuje samo broj. Imam 285 kontakta ali na WM2003 nije pravilo problem.
Pozdrav i nadam se odgovoru.
@ilme: ma nema beda,zato i postoji forum,samo ako je to istina sa SD-om onda mi je ful žao bačenih para za brand name SD,ovako sam mogao proći jeftinije i mogao mi je fontele još raditi...uf
I jel MMS radi ili ne ,jel netko skuzio....
:-/ :-/ :-/
ako netko ima problema sa activesyncom:
- delete profilea, uninstall active sync, uninstall smartphone modema
- reset
- install modema, installactivesync
- restart
- povezivanje activesync - mpx