Moje misljenje i dalje stoji - 2,0 FSI bolji u dragu , 1,9 cdti bolji u realnim prilikama.
Printable View
Moje misljenje i dalje stoji - 2,0 FSI bolji u dragu , 1,9 cdti bolji u realnim prilikama.
A jeste se raspričali, u p... m....
Koji auto je lijepši ili bolji, u ovom slučaju je isključivo subjektivni dojam. Meni je Passat isto draži, ali ni Vectra mi nije mrska, stvar ukusa. Opet ponavljam, radi dizelskog motora, a i radi turbine, Vectra će imati lagano bolje performanse od Passata i to je Amen.
Sad što se tiče ove cijene koju si naveo (34 k€) za passata ako se dobro sjećam, onda je lola stvarno nasrao opreme. Šta je stavio? Kožne siceve? Xenonke? Automatski mjenjač? Ili neke druge perverzije?
ne,nego on tupi da je passat brzi,kao ja cu njemu gledat u njegova dva auspuha....naravno da necu!!!= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
sto se tice brzine, mislio sam na svakodnevnu upotrebu...
ne znam ko je reko da vectra do 2000 okretaja je troma, sta je onda passat???benzinci svoju najvecu snagu i okretni moment razvijaju tek oko i poslije 4tis(pa vjerojatno i passat)!!!
opreme je stavio puno(mislim bez xenona)....al pogledaj popis dodatne opreme na vectri(dodano na elegance):
Metalik boja,Krovni nosači, srebrni
PREMIUM paket: električni podizači stražnjih stakala, sjenila za sunce na stražnjim bočnim staklima, atermičko vjetrobransko staklo
EXECUTIVE paket: prilagodljiva prednja xenonska svjetla, senzori za pomoć pri parkiranju
Paket "Luksuz": automatski klima uređaj, senzor tlaka u gumama, sustav automatske kontrole prednjih i stražnjih svjetala
RELAXATION paket: autoalarm, audio sustav na stražnjim sjedalima, MP3 CD30
Paket "Stil": kožni servo upravljač, grijana prednja sjedala, kromirani pragovi, paket sjedala I
i njegov passat dodje oko 7 tis € vise!!!!
ja vozim vectru gts 2.2dti i auto je zvjerka (vw passat ima svaka baba, ovo nema)..
ova usporedba, po mom misljenju uvijek dizel jer ima veci okretni moment. Ko da je bitno koji do 40km/h ida bolje kad se po otvorenoj cesti vozis okvirno 100km/h i kad oboje oprzite po gasu cini mi se da vectra poobjezeee :D
no, ima i ona vectra 3.0dti.. Kako ta ide, ajme :) A passat u onaj dizel od 2000ccm trpa 170ks. To ima da vise bude u servisu nego na cesti, sala :)
Cini mi se to prreopterecen motor i nikada ga ne bih kupio..
Passat je po meni ljepsi u karavanskoji izvedbi, dok u obicnoj mislim da je puno sportskiji GTS(ili jos bolje opc) a time i ljepsi :)
ps, mozda sam malo subjekstivan, ali tko je ganja sportskog opela ne moze biti ravnodusan :)
1)subjektivan= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
2)2,0 tdi 140 konja
ima i v6 sa 170 . prepoznaje se po 2 spulje simetricne.
sad dolazi GTD sa 170 .
valjda bu iso u passata.
3)vw vec 5 godina ima 2,0tdi sa 130 . U seatu cupri ima 160 cini mi se.
velis da je to preotperecen motor... a kaj je onda 1,9cdti sa 150 konja ? :rolleyes:
4)u ovom slucaju . vectra bi bila brza zbog momenta .
modza ne 0-100 , to neznam...
u passat se pocelo ugradjivati 2.0 tdi sa 170ks sto mi se cini previse snage na mali obujem i to milim da nije dobro (to sam napisao u gornjem postu)..= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
a i svi znaju da je 1.9tdi sa 105ks puno boje pogodjen od 2.0 sa 140ks. I taj sa 105ks je idealan za golfa, za passat malo slab..
kako imas 2.0 tdi sa 130ks.. zar to nije 1.9 tdi???
a dobro je poznato i da je fiatov 1.9tdi odlican sa 120ks i to mislim da je prava mjera za vectru (2.2dti se vise ne ugradjuje, sto je zakon makina) :)
(pogledaj veliki test opel zafire u autoklubu, koliko im goriva papa jer ima 150ks, puunoo i previse)
uglavnom i passat i vectra su super auti i mislim da se nitko ne bi zalio da ih vozi :thumbup:
Ja mislim da bi Passat trebao biti brži što se tiče ubrzanja, a max brzina im je tu negdje... Možda je passat brži...
Najveća razlika je u tome što je Passat benzinac a Vectra dizelaš, pa je zbog toga Passat brži "sa mjesta"...
Inače, imao sam priliku voziti stričev Passat 2.0TDI (140 PS), i mogu reći da je auto super... Ručni mjenjač sa 6 brzina, highline oprema, sportski ovjes... Ma auto je zvijer, i u drugoj brzini gume "cvile"...
Inače, nisam neki VW fan, ali preferiram VW pred Opelom...
Makar, i Opeli su dobri auti, ali pošto sam bio na praksi u Opelu (Zg), vidio sam da su auti kvarljivi... Al valjda se to popravilo u proteklih 3-4 god, otkad sam bio tamo...
dada 1,9 tdi zajeb.
ja mislim da nema passat sa 170 konja i 2,0 , 2,0 ima 140 konja
velim , V6 bi mogo imat 170 .
= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
ima passat 2.0 tdi sa 170ks :) malo baci oko na npr. stranicu http://www.autozubak.hr/fc/prva.php?pro=VWP ;)
imas pravo , ima ih , malo , al ih ima.
dvije paralelne spulje imaju passati sa pogonom 4x4...
Vozio sam se puno puta u Vectri 1.9 150 konja, i taj auto mi uopće ne ide za toliko konja, je fin motor al za toliko konja mi uopće ne ide. Jednostavno ne ljepi za sjedala. Vozio sam se i u novom Passatu 2.0 tdi i taj motor je goli k*rac. Onaj ko mi kaže da je to močan motor bi si trebao nabaviti i bicikl a uštedio bi 30 tis. eura.
U komparaciji 1.9 cdti i 2.0 tdi puno bolje ide vectrin dizelas.
Dakako mislim na GTS Vectru!
hehehe... nisam se nado da cu opet vidjeti ovu temu...
@sstrizic - ne znam ja u kakvim se ti autima navikao vozit da te taj motor ne lijepi za sjedala...
btw. preuzeto s http://www.motorvision.de/motorvisio...hiv/MV144.html i prevedeno s aktavistom...
"The 1,9 CDTI is located actually well in the fodder. The power measurement at the General German Automobile Association resulted in rund159 HP and 330 Nm (indicated 150PS /320 Nm)."
sta kazete na 159 dizelskih naspram 150 benzinskih?!?:rotfl:
Vozio sam se u svakakvim, ali ne kažem ja da taj motor ne ide dobro, nego s obzirom da je dizel ne lijepi baš ko' šta bi mogao. Možda je to do goriva, ne znam al nije to samo moje mišljenje.
Ali bez dileme vectrin dizelaš je 10 puta bolji od VW 2.0 tdi. Taj se vuče ko' mrtvi konj a toliko ga hvale. Jedino što sam čuo da se taj VW agregat čipa na 180 konja i 440 Nm, a onda ide ko' lud.
opel nakon Calibre nije napravio pravi auto.
EOD
i da : znam iz iskustva , vozio sam ih gro.
ma joooj.. :)
taj osjecaj (subjektivan) imas u vectri kad sjedis unutra, to kazu u svim testovima, ali brojke i mjerenja pokazuju drugacije.
vjeruj mi on itekako bjezi drugima, a mozda zbog male buke ti se cini da ne ide :)
uglavnom, dizelasi koji se ugradjuju u opel su puno bolji, manji potrosaci i ulja i goriva, trajniji, a podjednako idu.. Razlika nestaje zbog vece mase passata.
eto toliko, ko jednom kupi opela ne pada mu vise na pamet sjedati u vw
postoji mali problem u tvojoj konstataciji...= Citat =:
Izvorno postao sstrizic
on je u onome: vozio sam se.
to je miljama daleko od onog vozio sam.
to bi se slozio da nije isto kad te drugi voze..
treba znat voziti auto i osjetiti kad najbolje vuce, a to je tesko kad nemas volan u rukama
a t ti si '87.godiste i tesko da mozes osjetiti kako auto ide jer ne mozes imati puno iskustva..
nakon par godina to ces moci bolje, vjeruj mi ;)
Slažem se!
Samo sam napisao svoje mišljenje!
:thumbup:
e da, calibra je super.. ali nema ih vise da nisu trule :D :D
zato, zadovoljiti se s ovim opelima sto ih imamo :)
eto, ja osobno jedva cekam da vidim novu corsu opc.. to ce biti pila(najava je od 200 do 220ks). to ce jesti cestu :)
tako je, vectra je na do sad prijeđenih cca 26000km potrošila 0,2 dL ulja!!! baš me zanima koji vw može to reći!!!= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
veća masa pasata?!!?!?hahhahahahah
razlika nestaje u onih 19 ks!!!
btw. velka fora čipat dizela... ko da se ovaj ne može....
moze se i staviti veca turbina, gledao sam na svom 2.2dti ima mjesta za jos 3 takve :) i chip naravno ide..= Citat =:
Izvorno postao symibman
ali, onda vise to nije to.. rikne takav konj brzo :)
sa 150 000 km mogu reci da je motor ko novi i tek se razradio, ulje ne nadoljevam izmedju dva servisa (na 12000 mijenjam, zbog mozda loseg goriva i preventivno) jer ga gotovo da ne trosi.. na ulju i filterima ne treba stedjeti i kupujte najbolje jer se to isplati i vidi nakon 100 000 km kako si ga servisirao i poslije boli glava ako nisi radio kako treba :)
passati gutaju do 1L na 10000km sto je po meni jako rizicno da ces negdje ostati bez ulja.. Kakav je to auto od 30000E koji svaki malo moras otvarati haubu i sipati ulje, bezveze :(
malo je tezi passat, a i manje snage je..