A kako ćeš vozit sa 17 godina?
e ovako,svađam se s frendom,on je kupio passata 2.0 fsi 150 ks, a meni kroz koji dan stiže vectra karavan 1.9 cdti 150 ks. e da, svađa je oko performansi? po vasem misljenju, koji je auto brži?!
A kako ćeš vozit sa 17 godina?
vrlo tesko,vlasnici su moj i njegov stari
Da, pretpostavih
A kad mazneš ključeve.............
Inače ovako.
Trebalo bi negdje na netu ili u nekom časopisu naći usporedni test, jer bi jedino tako se moglo nešto suvislo reči. S obzirom da oba imaju 150 ks, ne bi trebalo biti neke razlike u performansama.
Možda mala prednost Vectri jer je ipak dizel, a na dizelu je veči okretni moment i dostupan je pri nižim okretajima, pa je motor elastičniji npr, pri ubrzanju 80-120 u određenom stupnju prijenosa.
Ono što može itekako utjecati na pervormanse je mjenjač. Ovisno kako su izračunati stupnjevi prijenosa. Sad ovisi, trebalo bi vidit specifikacije mjenjača......
U svakom slučaju nadam se da nećete isprobavat performanse i utrkivati se po ulicama da utvrdite koji je brži![]()
ma ja bih vas odero obadvojicu, moja acura ima
• Engine: 2.0L DOHC i-VTEC
• Horsepower 155 @ 6000*
• Torque 139 @ 4500*
a manja je i laksa od passata i tog karavana vjerovatno
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ovo baš i nije impresivan podatakIzvorno postao Player 4 ever
jebes ga, japanac![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
2.0 fsi ide kao zvijerrrr,to je i moj odgovor na pitanje
drug mile, to mu i ja govorim,al ne...njegov passat s direktnim ubrizgavanjem je njemu najbolji...
p.s. u specifikacijama passata kaže 0-80km/h-6,4 s,a 0-100km/h- 9,4s,sto ce reci od 80-100-3sec!?LOL...
aj daj od vectre spec.,pa ćemo i tam lolati
To je naizgled mana, ali je kad razumno gledaš prednost. Japanci malo kaskaju u novotarijama, ali su zato kud i kamo pouzdaniji zbog toga što ugrađuju iprobanu tehniku, ne eksperimentiraju previše.
0-100-9.7,a međuubrzanja ne znam
sta,kazes da je passat brži?
da,fsi je tak isprobana i pouzdana tehnologija...
I meni je Passat nekako više pri srcu nego Vectra, al opet - stvar ukusa. A kao što sam već rekao, teško ćete se vas dvojica dogovoriti ko je brži.
Misliš da je common - rail diesel nešto isprobanije?Izvorno postao symibman
znam,zato sam i postavio pitanje vama,možd neko ima više saznanja o ta dva auta
yes....a gle mislim da se ne trebaš zabrinjavati s time...koga briga te stotinke..
ali budi ljubomoran kaj on ima passata![]()
definitivnoIzvorno postao Drug Mile
Malo OFF: Kad bi taj Passat bio TFSI, onda bi to bila stvarno zvjer. Imam poznanika koji ima Audi a4 s tim motorom i još quattro. Nemam riječi.
nikada,osobno, gotovo pa mrzim passata...ova linija mi je jako gadna...Izvorno postao smogovac
usput budi rečeno, mene je vectra izasla oko 28tis €, a njega passat 34
tfsi ima 200 ks i onda bi borba bila riješena,al ovaj sa 150,nebi reko
Sve je to koju godinu gore-dole. Nema tu neke velike razlike. Kad crkne jedna brizgaljka, nakon garantnog roka, pripremi se na hebeni trošak. O elektronici da ne govorim.Izvorno postao symibman
Još jedan dokaz kako su ukusi različiti. Što se cijene tiče, Passat je za pola klase veći auto, a inače su WV skuplji od Opela.Izvorno postao symibman
a zašto ga mrziš?to su neke kučanske predrasude?
a jebi ga...tak je toIzvorno postao Drug Mile
gdje si našo tih pola klase molim te???Izvorno postao Drug Mile
ne,nisu kućne predrasude....to je moje mišljenje....jedini razlog što ja ne volim passata je u tome što se svi k*** s njime ko da je svetinja, a nije ama bas nista posebno!!!
gle,passat je gotov pa odličan auto i to je činjenica...
Bookmarks