Istina, gsm aparat ne može izazvati zapaljenje pare. Ali isti gsm može u neispravnom zvućniku pa čak i u ispravnom crt-u izazvati iskrenje. A sada na svakoj benz. svira neki hit...= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Printable View
Istina, gsm aparat ne može izazvati zapaljenje pare. Ali isti gsm može u neispravnom zvućniku pa čak i u ispravnom crt-u izazvati iskrenje. A sada na svakoj benz. svira neki hit...= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Ja sam protiv kršenja zakona i baš mi je OK što je takav kakav trenutačno jeste. :thumbup:
evo ljudi, vidjeh da se žestoko raspravlja o jammerima za mobitele. Ja sam za to da se oni koriste ALI SAMO U KULTURNIM I JAVNIM USTANOVAMA poput kazališta i kina. Žalosno je samo to što samom ovom raspravom pokazujemo kako naš narod nema nimalo kulture kad se mora posezati za takvim stvarima da bi na miru mogao pogledati predstavu ili film!!!!!!
Takve ljude ne samo da bi trebalo izbaciti iz kulturne ustanove nego ga i kazniti. E za to bi trebao doć nekakav zakon pa bi se valjda onda malo ljudi opametili!!:deal:
na moru prije 6 god...na nekom zabitom otoku kada pokrivenost vip mreze jos nije ni bila prosiriva pa moj mob stalno nije imao signala...pa sam se morao stalno penjati na krov da bih mogao uhvatiti barem sitan signal kada bih slao sms....covjece....na krov ;D