Nakon nekoliko dana smrzavanja danas sam otisao kupiti Authorove rukavice za bicikl... Eh sad je vec toplije ;-)
Takodjer provjerio sam cijenu zastite za zupcanike... oko 40 kuna... tako da cu i to uzeti.
Printable View
Nakon nekoliko dana smrzavanja danas sam otisao kupiti Authorove rukavice za bicikl... Eh sad je vec toplije ;-)
Takodjer provjerio sam cijenu zastite za zupcanike... oko 40 kuna... tako da cu i to uzeti.
pošto rukavice??= Citat =:
Izvorno postao sezam-picika
na trešnjevačkom za 10 kuna dobiješ šal + kapu + rukavice
hrvoje gepruft :rolleyes:
@Zvjerka
150 kuna rukavice. Ovo su jedne od najjeftinijih. Ali ja sam zadovoljan. Evo upravo sam se vratio s kratke voznjice. Ruke su tople :)
ma daj to se zove plstika oko lančanika!!!!!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Da u narodu se tak zove, a "stručno" se zove bash guard= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
Gdje ima za kupiti jako, jako jeftini BMX?:cry:
Kakav BMX, za trikove? I kolko je tebi jeftino... Mislim da je onomad bila neka nakamurica u Mercatoru za stotinka k eurica...
Misli da ce se tesko naci nekaj bash jeftinog u kojem od ovih ducana... al naravski uvijek treba probat...
@ sezam picika kojeg ti Corrateca vozish?
i sta mislis radit s tim 'jako jeftinim' bmxom, prvo sto su jeftini bmxevi vrlo teski, i teze ces naucit bunnyhop, te su im rame obruci slabij i nakon dropa od npr... 2 metra mozes kupit nove obruce.. al ako zelis bmx da ispadnes kul medu frendovima imas u extremu ja mislim gt slammer za 1400kn.. ja ti preporucujem zion terra/pro, terra obicna ti dode oko 1600kn a terra pro oko 2200kn, s terrom pro dobijes i 4 pega jace obruce bolji volan i brijem da je laksa... trenutno nevjerujem da ih mozes nabavit jer kod ziona dolaze u 10mjesecu novi bajkovi al sigurno nades negdje terru pro za ispod 2000kn.
ili uzmi gt performer ak ti se neda trazit terra..
neces falit s performerom. ;)
http://www.ex3me.hr/site/bmx.htm