Za te pare nije ništa najbolje uzeti. Ak kupiš takav bicikl onda si kupi i kacigu jel takvi bicikli su opasni po život
Pogotovo oni iz peveca. Sklepani od vodovodnih cijevi
eto kupio bi neki bicikl do maksimalno 500 kn. znam da je to prije pevec imao al sad nisam u zg i nisam informiran di bi se to moglo sad nać u zagrebu pa eto ako mi možete pomoć i reć mi gdje najbolje da to uzmem i koliko love i kakvi su to bicikli i tako...
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
istina....rade skupi pare pa kupi posteni bicikl...ovako ces se vozit 3 dana i sve ce skripit...zbog zadnjeg amortizera ces dobit morsku bolest...itd...
kocnice neces moc nastelat nikak...
Slazem se sa tvrdnjama prethodnika! Bolje dat nesto vise novca i kupiti bike koji sluzi svrsi, nego li ove poluproizvode iz Pevece ili Mercatonea (skripe, prijenos nemoguce podesiti, kocnice takodjer, rama nkakva...).
Nego ako stvarno ima ljudi ovdje koji se kuzr u navedenu tematiku, dajte se malo raspisite, kupio bih nesto potkraj ove zime koja nam slijedi, sebi i curi, pa svi pametni prijedlozi bi dobro dosli.
Dakle ne sada da se raspisete o Konama za 15000 kuna ili o natjecateljskim bikeovima za downhill po 10000 eura...nesto cijenom prihvatljivo, za rekreativca (ne prelazim 5000km godisnje na bikeu), po mogucnosti da nema uljnih suspenzija, preferiram V brake, dakle bez diskova...
Pa pucajte, sto u toj klasi valja, sto se i gdje isplati kupiti!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
uh sad ste me pokopali! aj onda predložite nešto a da je u razumnom rasponu cijene! kao što je bimbi napisa nemojte mi sad pisat o nekim svemirskim biciklima!
aj predložite mi nešto da se malo vozam!![]()
ps. do 1500 kn onda!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
opet premalo novaca.![]()
predlažem da kupiš ukradeni bic,obično ih kvartovski narkići prodaju za 500-600 kn. Zna se naći izvrsnih modela,a prepoznat ćeš ih po tome što im je cijela rama prelakirana u recimo crnu boju.![]()
Pa kako rekoh, nakon zime...sada nema love predvidjene za bike!Izvorno postao cyberphere
Uostalom, trebam dva komada (jedan i za dragu)!
Vidim imas diskove i sprijeda i straga...ajde OK! Ovo je deore ili xt mislim prijenos i masinice)?
Koja je to rama uopce?
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Dobar bike!Izvorno postao cyberphere
Ne bi trebao imati problema sa prodajom!
Ipak, ako ne prodas...tko zna!![]()
ovako, dobar bicikl za obicu voznju po gradu i to je negdje 2500kn, ispod se nebi trebalo ici. za neku zahtjevniju voznju treba imati bar soma kn vise
ja sam si ovog uzeo....
http://zion.bmx.hr/bmx_big.php?model=luna
.....cute but psycho.....
Sto je uopoce ovo???Izvorno postao muras
![]()
Ma dajte, kakva filozofija uzmeš 1500 kn uđeš u neki dućan s biciklama i kupiš biciklu od 1500kn, amen
Ja isto uskoro uzimam novu pilu. Nasao sam jednog dobrog Authora za cca. 3500 kn.
Javim dojmove cim uzmem... (mozda ipak na proljece)
Forumaš godine :)
BMX........Izvorno postao Bimbi
.....cute but psycho.....
@jay samo daj, pa ces vidjeti kakav ces bicikl dobiti
@sezam, bicikl, novi, je najbolje po snijegu voziti, dok su gume jos dobre.......nema boljeg od voznje po snijegu
Probao i u potpunosti se slazem sa ovim! Vrhunski dozivljaj!Izvorno postao coma_zgb
![]()
imam bajs od 1500kn i odličan jeIzvorno postao coma_zgb
čovjeku treba obična bicikla a ne nešto načičkano sa 10 nepotrebnih amortizera i sustavom protiv proklizavanja... on će je vozit najviše 4 puta mjesečno, a neće se sanjom lomit po planinama i sl. Jelde zvijerka?
točno tako!!!možda malo više od 4 puta mjesečno al neću ga satravat pentranjem i spuštanjem niz neke planine. ja mislim da je za nekog kao što sam ja sasvim pristojna cifra od 1500 kn za biciklo! nije da i ja ne bi volio neki sa diskovima i 45,5 amortizera al stvarno nemam love i najbitnije mi je da je biciklo potpuno ispravno i koliko-toliko kvalitetno!Izvorno postao jay
usput čini mi se da sam uspio nać nešto povoljno od jednog člana ovdje na forumu tako da vam javim ako nešto bude od toga!
danas na zalost svi bicikli imaju amortizere. ako uzmemo u obzir da dobar prednji amortizer kosta 1500kn onda se zna kakvi su to amortizeri. treba ici na kvalitetu komponenti, ne na amortizere. ja recimo imam jako skup bicikl koji nema uopce amortizera
@bimbi i coma
Stvarno je dobro po snijegu voziti ? Zar nije presklisko ?
Ma daj, odoh ja onda sutra po pilu![]()
Forumaš godine :)
ja sam kupio bicikl u 13.11.'98.g. i skoro je pao snijeg. ja fino na cestu sa ovim gumama, onako napola ugazeni snijeg. ides po njemu kako oces, ripne se samo ukopaju, juris kako oces, brzi si od auta bez probllemaIzvorno postao sezam-picika
Bookmarks