isina je radi, bio sam u krivu, yessssssssssssssssssssss
Printable View
isina je radi, bio sam u krivu, yessssssssssssssssssssss
Update site na tele2.com.hr. stavljene cijene
I stvarno ne kužim prednost za pretplatu, ima jedino minus, i to onaj o plaćanju 12,50 čuna za čisti hrvatski zrak.
He, a sve ove brojeve koje smo rezervirali možemo prebacit s pretplate na prepaid. samo nisam skužio u kojem roku
Gdje si to nasao o prebacivanju sa pretplate na prepaid?
Code:http://www.tele2.com.hr/postpaid/service/
citiram nesto sa www stranice njihove:
Ukoliko postanete TELE2 pretplatnik do 31.12.2005 oslobođeni ste plaćanja pretplate zauvijek (Pretplata 0kn).
u cemu je fora..?
Nisam zadovoljan pretplatom,iste cijene ali uz 12,5 kn mjesečno više - nema baš nekog smisla.Sva sreća pa se može prijeći sa pretplate na prepaid (za razliku od ova dva duopolista koji su nam prodavali priču da se to nemože) uz zadržavanje postojećeg broja.
To je minus.
jel to oni nude samo jednu tarifu za prepaid?
mislim da se slazemo da je zadsad največi nonsens to kaj su im cjene za pretplatu i prepaid totalno iste,a pretpatu moras placat 12 kn ... pa koji luđak ... ?
U "pitanja i odgovori" govori se o "Iznos minimalne mjesečne potrošnje", i to samo na tom mjestu ??? WTF???
Aha, pa i slogan je "jednostavno jeftino". To je ok, bez srivenih pizdarija= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Moram priznat da sam ugodno iznenađen. Sad me zanima šta že postojeći operateri poduzet. Mpžda je bolje pitanje "Kad"?
ovo sa pretplatom je zanimljivo...moguc je prelaz na prepaid a nigdje ne pise koliko dugo trebas bit na pretplati da bi je mogao otkazat...???jel je tko mozda nasao kakvu informaciju????
Pokušo sam zvat službu za korisnike, ali ne mogu dobit, izbacuje me.
Jedino je bed što nema GPRS-a.
@jbadic čekaj pa ZASTO bi uopce isao na pretplatu?jesi ti neki mazohist :D ?
Ne bih rekao. Pretpaltu ustvari ne plaćaš, samo 12,50 kn naknada,a li to plaćaš i u svim drugim pretplatama kod ostala dva operatera.= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Pogledaj kolike su njihove cijene razgovora u najeftinijim pretplatama, skuplje nego u prepaidu !!!
BTW ... a vi mi ne vjerujete ...
cijene su ok,... ali nigdje ne pise o usluzi "TELE2 FREE WEEKENDS" , da ne govorim o GPRS-u, MMS-u i mobilnom internetu,.. ja se nadam da ce to naknadno uvesti u svoje redovne usluge,.... :)
A cijene koje ja imam na letku koji sam uzeo na njihovom prodajnom mjestu u petak nisu uopce iste,...
Pozivi unutar mreze : 0,95 kn
Pozivi prema drugim mrezama : 1,85 kn
SMS : 0,45
FREE WEEKENDS od petka 19 sati do ponedjeljka u 07 sati za pozive unutar HR?? Di je to??
@tomislav Kajemo je ;D Ajde nam sad još pojasni ono "Iznos minimalne mjesečne potrošnje"
Nema je !!!= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Ako do kraja godine uzmeš pretplatu iste nema do zauvjek :)
Ali je zato pre-paid mjsečno isplativiji ;D (za porez na zrak aka radijska guzica od frekvencije koju nebi nitko trebao plaćati a Agencija ne pokazuje zanimanje za to) .
tomislav,... daj mi odgovori na prijasnji post,. vidim da si bolje upucen u Tele2 od prisutnih,... :)
Znači, uzmem si pretplatu do kraja godine i plaćam po onim cijenama koje su navedene + 12.50 kn za frekvenciju i pretplatu više nikada ne plaćam? To mi je okej. Mogao bih si uzeti bonus telefon.
Tele2 - konačno ponuda i cijene
Najveća prednost Tele2 pred konkurencijom je besplatno telefoniranje vikendom unutar zemlje.
Ponuda je zanimljiva, pretplatnici će plaćati 0,95 kuna po minuti za razgovore unutar mreže i 1,85kn prema drugim mrežama s tim da će se za svaki uspostavljeni poziv prema drugim mrežama zaračunavati i naknada od 24 lipe. SMS košta 45 lipa, a mjesečna naknada 95 kuna.
Prepaid korisnici s druge strane za "Start" paket izdvojit će 195 kuna s uključenih 150 kuna na računu i 30 besplatnih SMS poruka. Besplatne poruke dobiju se nakon prvih 30 SMS poruka koje će koštati 40 lipa svaka. Nakon besplatnih, svaka sljedeća SMS poruka iznosit će 20 lipa. Cijena telefonskih razgovora ista je kao i kod pretplatnika, ali bez besplatnih vikenda. Minimalni mjesečni iznos za prepaid je 100 kuna kako bi zadržali cijenu SMS poruke od 20 lipa, u suporotnom će koštati 40 lipa.
U VIP-u i T-mobile-u nisu zabrinuti za odlazak svojih korisnika. (Jutarnji list)(A.R.)
Tko koga ovdje prca???
Koji fejk! Kaj su to u novinama objavili? Netko im je masno podvalio. T-Mobile vidim ništa ne poduzima. Nešto su dobrano samouvjereni.
Izgleda da se radi o "patki" na koju su i neke novine nasjele. Za sad je ovo sve, a što će biti, recimo za Božić :spin:, bumo vidli :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ri_capitano
ma dajte zar je bitno tih par lipa gore dolje.
sad sam bio u ducanu (u vlaskoj), guuuzvaaaa! nakon sto sam napokon dosao na red, kazem ja da imam rezervirani broj i kaze meni baba da danas nemogu nista jer ce sa rezerviranima krenut tek za 2 dana.