nemam love za orginale
Printable View
nemam love za orginale
ako cu nesto igrati na netu onda kupujem original a ako ocu samo SP proci onda pirata...
imam nekih 15 originala :)
sa time da sam i WoW i GW kupio i prodao :P
Kopije, jednostavno su jeftinije. Imam i nekoliko originala.
ko još ima para za orig, ali uistinu znimljivo. 95% za pirate. čovjek bi se zapitao kuda to vodi.
Ispravka: 94,59% za pirate
Pa to vodi boljoj budućnosti, jer ja mislim da je samo manipulacija davanje 400kn za nešto što ti služi mjesec dana, a nemaš nikakvu garanciju da ćeš dobit nešto što je dobro.
Ovaj OS je revolucijaaaaaa, samo šteta je što se iziskuju veliki novci za dobre igre....
tako je:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao sipe
Ja mislim da je većini nama ovako, ali i da smo bogatuni, zar nije bolje malo uštediti pa nabaviti igru za 32 kn, nego za 400kn ;D;D= Citat =:
Izvorno postao mpalajs3
Kada bi svi tako razmišljali dotične igre ne bi niti postojale....
ja nemam para za orginale jedino kupujem orginal ako mi se igra totalno svidi
Ja sam kupovao originale davno dok nisam imao čip na plejki...sad imam novu pjeku (stara je otegnula papke) sa čipom i originali su prošlost :)
čak je smješno što u sonyevom dućanu možeš kupit plejku sa čipom;D= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Tko još kupuje orginalne? PRESKUPO!
lijepo je imati originalnu igricu u svojoj kolekciji, ali za takvo nešto nemam baš novaca. ustvari imam novaca, ali mi je uvijek nekako važnije kupiti neki komad odjeće nego to :(
Ja prakticiram pirate... nema se para za original....ali ako je nešto stvarno ludilo onda kupiš i uživaš prije svih........
Pirati naravno :)! Mada ak se ocu na gameboy-u igrat mogu samo orginale,šmrc.... koliko para bacih u vjetar!Zato je plejka zakon :)
Samo przeno a kad dobim adsl kupujem original jedino pes 6 (mozda i pes 15 dodje prije adsl-a)
a imam i ja par orginala (C&C Diablo1 i Fliper) to sam kupil kad sam kupil i comp.
Pirati rule.
igram piratske igrice(nemam para za orginale)i po meni je glupo dat za org. igricu 400 kn ako istu mos nabavit za 30 kn
Piratske naravno... Ja rijetko uopće igram igre tako da za nekih tjedan dana igranja, dok igru malo proigram i isprobam čisto iz dosade, nema smisla dati 300-400kn za original. Imam samo jedan original koji sam negdje 98 dobio na nekoj nagradnoj igri, neka Formula (za PC). Ostalo je sve piratsko. ;D
sto ako ti treba da igras online??= Citat =:
Izvorno postao sonyck
doma imam : cs:source,day of defeat source,rainbow six raven shield,bf2,nfs2 underground :)
Modern Pirates !!!! samo piratske jer svi smo mi na neki nacin pirati
druga svar je ako neko oce igrat online,(zasto bih ja kupio gta sa orginal ako ju nikad necu igrat na netu)cak nisam ni siguran da se moze= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
Ma tko če kupovati originale, kada nabaviš piratsku igru i kupiš novi cd-key za kojih 25-35% cijene originala. Pirati ole Pirati:jump:
Naravno da nemam gotovo ništa legalno.
Pa tko bi sve to platio.
Ja nikome ne naplaćujem već dijelim pa tako i ljudi meni.
Druga stvar je odnos prema autoru...to je malo nepravedno...ali ha tko mu je kriv, trebao je staviti bolju zaštitu...pa ovo je bilo za očekivati.
Odlucio sam da zatvaram temu. Ovdje se vise nema sto reci.
Zaključci su uvijek isti. Kupuju se piratske igre iz jednostavnog razloga, sto su lako dostupne i jeftine, a originali skupi.
:closed: :)