E, pa eto, koje od ove dvije vrste igara prakticirate ???
Malo polajsnjenja zasto bas Ogrinal ili zasto bas Neorginalne igre one s crackom i tako to....
E, pa eto, koje od ove dvije vrste igara prakticirate ???
Malo polajsnjenja zasto bas Ogrinal ili zasto bas Neorginalne igre one s crackom i tako to....
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
...to "prakticirati" se baš ne veže za igre, bar koliko ja znam![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a ko da se nezna zasto
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja prakticiram pirate... ali ako je nešto stvarno preeeedobro i želim to imati, kupim si original (ili za kolekciju)
ma ovo sam ja onoga iz po ure torture cititrao, pitam vas koje igre kupujete ogrinale ili pirate
Zadnji uredio blazzer : 09-10-2005 u 23:51
pirati rules![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
tako jeIzvorno postao sipe
![]()
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Statistika ankete je zakon 100% za pirate.
Resistance is futile. You will be assimilated!
nisak kupio niejdnu igricu jedno godinu i pol , inace prije sam pirate samo..
ko jos kupuje igre?Izvorno postao Gruntovčan
![]()
Hm, moglo je u anketi stajati recimo bolje kako nabavljate igre...
jer ja vjerujem da porastom brzina, snalaženjem, snižavanjem cijena brzog interneta te flata mnogi skidaju igre.
ne ''prakticiram'' ništa.ako je igra dobra nije mi važno jeli original ili kopija,bitno da radi...
Zadnji uredio XTTX : 10-10-2005 u 15:53
zzop.
orginal kupujem samo za najbolje igre i to dok malo padne cijena,jednostavno se ne isplati
i to što kažešIzvorno postao symibman
zzop.
Samo pirate. Zašto? Jeftiniji su.
Kupujem piratske, ali ako je igra stvarno dobra i htio bih igrati preko neta kupim original (npr. cod, nfs:ug)....
...isto - a zašto - besplatni suIzvorno postao Bimbranica
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa pirati......
jer za tih 200-300 kn kupim brdo pirata........
U zivotu kupio 2 orginala jer nikada ih nisam nasao u BiH.
A inace ja nemam izbora, samo pirati ito najzesci pirati, neki sto te navode na preispitivanje vaznih pitanja zivota nakon sto ih napokon pokrenes
Prvo nabavim piratsku igru.
A onda ako me igra fakat privuče, ako je remek djelo ili ako ju počnem igrat online, onda kupim original..
Piratske verzije mi prvenstveno služe da vidim dal je igrat totalni shit ili se isplati igrat
Flex: SE7495AXXH1082
Flash: TRIPLETS_G_0B.09.75R
Ovo je pametno, sjetite se nekada davno, kada sam ja bio mali i nisam imao pojma o svijteu, još u doba 486 i windowsa 3.11 (tako nekako) svaka igra koja izadje je bila dobra. Igre se nisu masovno pravile, godisnje je izlazilo majvise 1000 igrica i svaku je igricu bilo dobro kupiti jer je svaka igrica imala dovoljnu dozu igrivosti, grafike (za to vrijeme) i tako to, mislim, uvijek je bilo promasaja i uvijek ce ih biti, tu se nista ne mozeIzvorno postao Domi
A sad na godinu izadje 1000000000 igrica, svaka igrica u procjeku 300 kn, tko bi sve kupio, jos igrice postaju pre lake, glupe i ne igrive. zato su tu pirati, ono nabavis odigras i bacis, ako je bas dobra igrica sacuvas
A sto je naj gore, neki london taxi u kojemu vozite mini morrisa, u kojem je grafike gora nego u super mariju (Super Mario, respekt) kosta 300 kn, nije moguce. U recenziji u hackeru toj su igri nagovorili sve i svasta, samo nisu nista dobro nasli u igri, pa eto tko voli neka za igre izdvaja po 400 kn, i on ce nekada naletjeti na neku svoju verziju london taxija
Pa ja prakticiram original, jer se s njim dobiju razne druge podrške LEGALNE, online update naklonost proizvođača, kvalitetniji cd/dvd na kojem je snimljen...Uglavnom ja baš nemam para za kupovanje originala. To je za mene skup sport međutim ima ljudi koji kupuju u hrvatskoj samo originale. Ja imam jednu originalnu igru imena "genewars" s tim da sam je osvojio i izgubio...
Seriously?
Ja od toga nista ne prakticiram... Malo se igram tako da neku igru uglavnom posudim od frenda da pogledam kakava je i uninstaliram ju. Imam nekih 5-6 piratskih igara i isto toliko originalnih.
BTW. da zivimo u kakvoj - takvoj zemlji, ova anketa bi vec davno bila izbrisana.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
oni koji imaju viška love......
zadnji orginal koji sam kupio bio je harvest moon za GBA prije 2 godine.....
.....cute but psycho.....
Bookmarks