Kaj ti nejde brže auto? ;D ;)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
Kaj ti nejde brže auto? ;D ;)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ma ide, ali stvarno ne volim brzinu. Mrzim autoceste. Kad netko drugi vozi, onda okej, ali ja... a i imao sam prije godinu dana scenu sa puknutom gumom pri 150 km/h, pa nisam baš voljan stiskat po gasu.
vi koji jurite, probajte izracunati energiju (ako znate :D) pri 130 i pri 200 pa cete vidjeti razliku i skuzit zasto netreba juriti
ma kakva enrgija , cemu se zurit mislim?uglavnom ak idem autoputom idem an nekakav odmor .. i cemu onda jurit?vozim 110 ,120 max.
trosim 5 litara i boli me za sve
ja sam ljubitelj brzina i gust mi je to.
kad god imam priliku potjeram svog 2wheel ljubimca kad cesta i uvjeti dozvoljavaju. a i autom.
i nema se sta raspravljat o tome, netko voli brzinu netko ne
neko razmislja i o drugima , a neko ne ...
imas iskustva voznje otprilike kolko i ja ;vise nemas sigurno . Bas me zanima jel znas kolko metara u sekundi prelazis pri brzini 200kmh i kolko ti treba da stanes.
Ajme majko o cemu vi pisete, pa moze se i neki rus opiti i slucajno lansirati nukleanu raketu na tvoju zgradu, ako te je stah izaci na cestu onda najboje ostani doma i zakljucaj se da ti nebi neki zlocesti ljudi uletili u kucu. Zivis samo jednom pa iskoristi to, pogotovo dok si mlad, izdivljaj se jer LIFE IS A BITCH i moze ti se svasta dogoditi.
Sto se tice voznje ja uvijek vozim duplo do dozvoljene brzine jer volim kad mi srce radi sto na sat, siguran sam u sebe i znam procijeniti sto je najvaznije, ****** takav sam...
NHF...
kuis ti to...tako mlad a tako pun iskustva i vec zna sto zeli...i tako vozi on duplo od dozvoljene brzine da mu srceko lupa a tatica nek placa kazne...razumis:)) e da si moj.....:evil:= Citat =:
Izvorno postao VandaL
e da i tek sad skuzih pa on je i Zadra ...a LOL...aj daj mi registraciju da te checkiram:))))
Baš nam je drago zbog tvog srčeka koje voli raditi 100 na sat kad brzo voziš.= Citat =:
Izvorno postao VandaL
a bash:))= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
dala bi mu ja sikiru da cipa drva..pa da vis kako herz radi boqte:)
Ma pusti srčanog dečkića koji je siguran u sebe... svašta sam tamo mislio napisati, ali odustah, znam već da nema smisla...
LOL, ali moram reći da mi je stvarno najbolje ono da uvijek vozi duplo od dozvoljene brzine! Vjerojatno i kad se parkira u rikverc! I na autocesti pići 260... ;D
Ipak se o srčeku tu radi, treba to lupat! ;D
Aei ja se dam navuc na raspravu...ccccc= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
sigurna sam da i curu ima;D
Vandal...sorry ..ali ta spika ne stoji neome s 21g.
Ma neplaca tata, nezivim sa starcima......ali imam dobre veze u miliciji:)
@WB a i njemu je cini mi se....
No koment. Izgleda da su me nadmudrile stariješine...:)
e i nemam curu, samo jebavam tu i tamo...:)
A sto ste vi radili sa 21g? Ja sam naucio voziti sa 15ak god.
= Citat =:
Izvorno postao VandaL
a cuj...jedino ako ti je Drazina ili Brzoja nesto u rodu:p
a nije:))) znam:)
boqte i jebaje...pa kud ode ova omladina..ccccccccc
Ja se trgam.... ;D ;D ;D
BTW svaka čast na dobrim vezama u miliciji i povremenom jebavanju!
Ajmo sad on-topic... ;)
ja cu se popiskiti u gacheeeeeeeeeeeeee
aj majketi jesi li s Voste? samo tamo takve bisere uzgajaju?:)))
Eto vidis da ne lazem:)
A LOL....znala sam:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao VandaL
iss faco!!!!= Citat =:
]No koment. Izgleda da su me nadmudrile stariješine...:)
e i nemam curu, samo jebavam tu i tamo...:)
A sto ste vi radili sa 21g? Ja sam naucio voziti sa 15ak god.
sa 15 godina!!!
bravo careee!!!ja sam s 16
jesi me nadmasio u jebote
problem je samo kaj si ti osto na toj razini , a ostario si fizičkiUOTE]
Bravo, tako treba. Samo ne zaboravi da su puna groblja takvih :D= Citat =:
Izvorno postao VandaL
VandaL potpuno te razumijem, i ja volim brzinu ali kad sam na cesti bilo autom bilo motorom sam vrlo savjestan i vozim tek nesto iznad dopustene brzine, rijetko kad si dozvolim bas pojuriti, ako cesta i uvjeti dozvoljavaju. potrbu za brzinom ipak lijecim na pc igricama, a nebi bilo lose ni posjetiti grobnicku stazu.
autom volim vozit rally zato sam razmisljao da se prijavim negdje ali neide to samo tako...
Netreba komentirati svima je jasno.....= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
@sljaka; ****** ako treba i to....
Svaki komentar je suvišan.
I ja san reka :)