samo je pitanje oce to neko od njih znat vozit
Nakon proljetne nabavke superbrzih, superskupih automobila pres(e)re(v)tača naša draga policija još je jednom otanjila državni proračun nabavkom bespotrebnih igračaka.
Kako bi bili još učinkovitiji u hvatanju prekršitelja brzine, MUP nabavlja supersportske motocikle Honda CBR koji razvijaju brzinu i preko 290 km/h
Obzirom na sve veći broj prometnih prekršaja i nesreća uzrokovanih prevelikom brzinom, zastupnik renomirane japanske tvrtke Honda pokrenuo je u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova Hrvatske inicijativu opremanja supersportskih motocikala Honda CBR 1000 RR Fireblade sustavom za nadzor brzine kretanja.
Uređaj za mjerenje brzine "travimo" instaliran je na ovaj motocikl "policeblade" koji razvija brzinu i preko 290 kilometara na sat, a sam uređaj za mjerenje brzine kretanja može izmjeriti maksimalnu brzinu od 300 km/h!
Budući da je ova jurilica na dva kotača konstruirana na podlozi trkaćih motocikala, a glavni moto konstruktora bio je "total control", može se zaključiti da će hrvatska policija uz pomoć Honde napokon pokušati postići potpunu kontrolu na hrvatskim prometnicama.
samo je pitanje oce to neko od njih znat vozit
Resistance is futile. You will be assimilated!
idem ja u policajce![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja još nemogu nažalost he he
![]()
dečko, šta bi ja dao da ga imam, samo motor..
zapravo nebi ništa dao nego bi ga samo želio imati..
kad murja bude prestizala, ja mislim da će letjeti na sve strane..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
hehe
kolko vidim riječke registracije.............
bronth pazi da te ne ulovi kad se voziš na biku(biciklu)
vidi ku*ca..
moram biti oprezan..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
oni ce se stoga ubit...... :rip:
.....cute but psycho.....
Koliko ja vidim to su probne tablice. Vjerojatno dovezeno brodom u Rijeku.Izvorno postao n-gage
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma idioti...samo ugrožavaju promet i troše novce bezveze, stvarno mi to ide na jetra, bolje nek ulože lovu u edukaciju policajaca, bar bi se vicevi o njima prestali pričat![]()
Cijeli godišnji proračun ne bi bio dovoljan za to. Pa, vjerojatno im je i to palo na pamet, pa je ovo ispalo kao jeftinija solucija.![]()
ma kolko sam puta vidio da se policajci ruše sa 50cc motora šta će tek bit sa 20 puta jačima
ma... pa lakse je pasti sa skutera nego sa ovoga.
joj a kad vidim murjaka u onom bmw-ovom skuteru sa krovom pocnem mu se smijat u facu
a je k**** ja skutrer mogu vozit bez po frke a ovake zvjeri (zx-7) jedva se okrenem
E sad kako netko tko se krece brzinom od 290 kmh može izmjeriti 10 kmh vecu brzinu. Nemoguce ako nema radara sa doplerom a nisam bas misljenja da je instaliran na ovim motorima jr je skuplji od svih motora koje su nabavili.Izvorno postao tomo
Vjerojatno motor mjeri svoju brzinu kretanja kao klasican Travimo ciji se rezultati mogu osporiti na podosta nacina, jer se bez doplera nemoze utvrditi brzina kretanja drugog vozila ako je radar u pokretu.
Ja jesam da se kaznjavaju kreteni, ali im i nije neki potez. U stvari pravi policijski potez bez razmisljanja. U ZG im je pun grad motora bez tablica koji se ganjaju a tu im je djabe i 500 kmh.
bas su ih nabavili pred sezonu, to je neki pravi drot razmisljao o tomu , vidi se.
Na kraju karajeva neka, bar su to objavili, kolko su para popalili da se niti nezna.
dobar grah daleko se čuje
Kad si još mali, ipak ima to čudo dosta kila...
ma gle, sad su ziher bili na sniženju pa zatoIzvorno postao KaKaV NeReD
. neš kupovat valjda kad su najskuplji, nego kad izlazi ta linija iz mode
![]()
neznam kak su brzi na motoru ali da rade pi....je-istina - danas se jedan prek 4 trake pored podvožnjaka na Selskoj okreto za 180 bez veze,svijetla i boli ga moj kaj je sjebo cijeli promet a ja bi za to dobil 8000000 godina na kruhu i vodi (15 točkica i milion kunića) joj kaj mi je digo živac
podrzavam kupoviu motora , al mislim da ce opet najjebat oni koji ce vozit 150 160 a oni sa 200+ koji urozavaju fakat nece.
pa ti....Izvorno postao Hacker
ja imam motor veci i tezi od cbr-a a upravljam ga ko da je bicikl... to je samo stvar navike.
ma ja mislim da ce drot umjesto da lovi prekrsitelje otic na grobnik
eh i da, danas se vozim dosta brzo negdje 20kmh iznad dozvoljene i vidim u retrovizoru drota na motoru, juri, ja mislio sad ce mene haltat... vec mi u glavi jos jedna kazna. a nista tip projuri pored mene. i skoro se zaleti u bus na raskrscu...
Činjenica je da se po HR vozi hrpa kretena i ja ovakve stvari podržavam. E sad stvar u ovome sto je murja nabavila. Nitko nije potego temu kolko kosta obicna Multanova ili lasergun kojime mjere brzinu. Pritom ne mislim samo na HW nego i na osposobljavanje.
****** ja sam za da se takve stvari dešavaju. Bili ste svjedoci kada su napravili odlican PR i plasirali pricu o Chiri i jadnom nam narodnjaku Shkori pa ljudi to malo popljugaju i misle ak su mogli njih onda ce mene pa mi ne pomaze kaj je moj sogor i stric u HDZju i baba mi cisti WC na murji a teta mi se jebe okolo sa tipovima s murje i onda se smire.
Nek se prime posla. Žalosno je kad smo Tomo i ja otišli na murju da smo izašli ko iz kina i to smo se smijali i nismo vjerovali kak je dobra komedija igrala.
ma bitno da im je blokiran racun a nemaju ni za ove aute goriva.Ovi na motorima kad uzimaju smjenu dobiju 50kn za gorivo pa se ti vozi.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to ti je tak kad slušaš vijesti.
Ta vijest ko da je je napisao i objavio ni manje ni više 24 sata ili Nacional. Račun im nije blokiran službeno. Popušio si priču sindikata.
LOL, policajci će se poubijati...
inače, rijetko je naći policajca koji stvarno zna dobro voziti, a što se mene tiče, dok sam imao motor, i kad vidim da poćne ići zamnom, samo opletem do 220 kmh i policajca lijepo ostavljam pozadi...
sad, kontam, kako se neki glupi stvor može naučiti voziti motor do 300 kmh, mislim, ako im je ovo prvi put da dobijaju te motore...
a ono, mislim, toliko imam frendova i stvar je u vještini... đaba njemu ta cbrka kad moji lege izbjegnu često policajce sa 250ccm motorima po gradu... mislim ipak...
joj kako su svi murijaci glupi, fino staviti radara po gradu, zna se di ekipa juri i gotovo. ali da se za te radare zna. pa neka neka mudrica prodje pored toga i napravi preksraj
Bookmarks