za sve zainteresirane:
Review GSM phone Samsung SGH-E910/Serene or a joint product with Bang&Olufsen
i to na:
http://www.mobile-review.com/review/...erena-en.shtml
pa gustajte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
za sve zainteresirane:
Review GSM phone Samsung SGH-E910/Serene or a joint product with Bang&Olufsen
i to na:
http://www.mobile-review.com/review/...erena-en.shtml
pa gustajte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B(&)Olesnijeg dizajna u životu nisam vidio.
molim dvi pleske da vidim jeli san ili java !!!
i za ovo platit oko 1100eura.
tko je ovde lud??
Ma kak da ne! Kaj Bang&Olufsen na nekon skandinavskom jeziku znači Kvalitetan&Inovativan? Je kvalitetan i inovativan, ali ne toliko da može biti skuplji 5-10 puta od ostalih brandova za široku potrošnju.
@z81
Nisi novi član i odavno bi trebao znati koristiti edit gumb za editiranje postova ako si želio još nešto nadopisati.
ocki.docki.
sorry, zaboravih na edit.
primi moju duboku ispriku.
Meni se ne moraš ispričavati. Samo sam te htio upozoriti u slučaju da još nisi znao.
On topic: ja jesam za drugačije i maštovito, ali takve me stvari kod tehnike ne privlače. Ona slušalica od skoro pola metra mi izgleda kao da je kupljena u sex shopu.
čovik se uči dok je živ.
al' ajmo se mi vratit B&O_u.
ma malo boljim pogledom na sliku sam vidio da tamo di je kod normalnih
preklopnjaka ekran da je tu kod B&O_a kružna alpha/numerička tastatura
(kao kod N3650!!!) a di je kod drugih normalnih preklopnjaka normalna tastatura da je tu kod B&O_a ekran. pa ko je tu lud?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
dobro. znam da je B&O uvik bio specifičan, ali šta je previše previše je.
zatim sam vidio na jednoj od slika da kad je na punjaču da je izgledom kao
mini-laptop.
mislim, ono. stvarno su face (off.)
Bolesno, kako je design dobar! :licklips:
Ma yebeno, stvarno nemam riječi....
slazem se.
ja sam iznenadjen...u negativnom smislu, mislio sam da ce mozda ipak malo komercijalniji mob napravit, a onda se stiltam, pa covjece to je B&O...
i evo jos jedan LINK!
http://static.vip.hr/portal/slike/1302945_a3-v.jpg
"Nakon manje od mjesec dana koliko je prošlo od najave suradnje na razvoju mobilnih telefona, Bang & Olufsen i Samsung predstavili su svoj prvi zajednički uradak koji će se prodavati pod imenom SGH 910/Serene. Radi se o preklopnom GSM uređaju trapeznog oblika dimenzija 69,7 x 64,7 x 23,9 mm i mase 114 grama.
U otvorenom položaju otkriva se 2,1 inčni zaslon u boji razlučivosti QVGA, dok je s bočne strane smještena digitalna VGA (640x480) kamera. Ugrađena baterija omogućava dva sata razgovora ili do 180 sati na čekanju.
Prema priopćenju iz Samsunga, mobitel Serene bi se trebao početi prodavati na europskom tržištu krajem ove godine, a oni koje požele telefonirati pomoću ovog mobitela trebat će izdvojiti oko 1.000 eura."
pa nije ni puno, s obzirom da obican telefon dodje i do 6000kn, ne?
Baš sam ga mislio spomenuti... vratio nam se B&O...
Ovaj će telefon biti konkurencija Nokii 8800, po fancy-faktoru i po cijenu... ;)
Mislim da Nokia ima veći fancy faktor, a i dam se kladiti da se većina Hrvata ne kuži u mobove, pa ni ne zna kaj je B&O (ne mislim na forumaše:-), pa ga nebi znali niti cijeniti koliko mi se čini...mislim da je Nokia bolja po izgledu i, naravno, po funkcijama...
zasto, po cemu? meni je mob prilicno bezveze, vjerujem da je jako kvalitetno napravljen, ali to nije dovoljno! b&o treba izbacitiuredjaj koji ce biti i po funkcijama na vrhu, ergonomski prihvatljiv (kako ces ovo drzati na uhu, i ove tipke...). jednostavno ovdje ce se samo ime prodavati.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ta firma bi trebala prodavati exkluzivan dizajn zajedno sa najnaprednijim karakteristikama, ovdje nalazimo samo ono prvo
Jesi kad razgovarao preko B&O coma?
Vjeruj takva kvaliteta zvuka se teško može drugdje naći. Osim toga, kad primiš neki od njihovih telefona (imao sam tu sreću testirati neke modele), osjetiš kvalitetu. Od tvrdoće i 'klika' tipaka, pa na dalje... A što se najmodernije tehnologije tiče, njima nije u cilju natrpavati sve i svašta, što se danas radi (zato i ima toliko škarta i kvarova), već ono što oni smatraju potrebnim, također imajući na umu da njihove proizvode kupuju ljudi kojima je stalo do jednostavnosti uporabe, vrhunske kvalitete i dizajna, te naravano fancy-faktora koji im pružaju B&O proizvodi zahvaljujući ne samo ekstravaganciji, već i cijeni.
A B&O uvijek ima i neku svoju novost koju nema niti jedan drugi proizvođač, tako da se ne može reći da nije napredan... recimo za ovaj su mob izmislili da se može spojiti sa njihovim DECT-ovima i od njih pokupiti telefonski imenik...
onaj tko če kupit ovaj telefon kupio bi i bananu za 1k eura da na njoj piše b&o
ne poričem da je b&o tokom svog postojanja imao kvalitetna rješenja,čak i inovacija,što apsolutno nebi smjelo imati veze pri pogledu na svaki novi njihov uradak,koji bi se trebo gledat zasebno a ne po logu b&o pri čemu mnogima od vas vidim budi strasti i emocije
...nisam rob imena,dovoljno sam ovisan o tehnikalijama koje svojim mogučnostima i performansama zapanjuju i pljene poglede (što mi je totalno nebitno ali spominjem iz razloga jel se b&o kupuje iz razloga da bi se kao takav imao i pokazivo ili iz razloga da zadovolji osobne probleme i frustracije samog kupca koji možda ima i komplekse pa se na taj način lječi...jel drugačije se nedaju opravdat stvari tipa kromiranog mp3 playera( za 5,5k kuna), bez ekrana kapaciteta 128mb,zvuka kao jedan sennheiser za 300-400kn,i sličnih idiotarija)
potpisujem u cijelosti
potpuno pogresno.pa ne znaci valjda da B&O kupuju samo iskompleksirane budale i oni kojima je vazno da pise na proizvodu B&O?kupuju ga i oni koji cijene vrhunski proizvod,nenadmasnu kvalitetu,inovativnost i dugu tradiciju,a sve to ima svoju cijenu.to je doslovno kao da usporedjujemo Yugo i Aston Martin!
dakle slažeš se sa prvom tezom(iskompleksirane budale i oni kojima je vazno da pise na proizvodu B&O) ali ne samo oni nego i:= Citat =:
Izvorno postao zmija
(slažem se, a jel išta od navedenog ima veze s ovim mobitelom,..jel ti njega kupuješ ili uređaj koji je bio sve što si nabrojo i time proslavio b&o)= Citat =:
koji cijene vrhunski proizvod,nenadmasnu kvalitetu,inovativnost i dugu tradiciju,a sve to ima svoju cijenu
...
pa povlačiš drugi par rukava koji sam pokušao dočarat u prethodnom postu ali nisam uspio,pa evo vidim da si jedan od ljubitelja b&o i vidio sam post u kojem si reko kako b&o telefon vrijedi svaku lipu,dakle pitam te jeli ovaj mobilni telefon ima nenadmašnu kvalitetu?! ,jeli možda inovativan?! ja nevidim nikakvu inovaciju osim vješte pljenidbe novaca ljudima koji djele tvoje oduševljenje sa ovim zadnjim (tradicijom) i imenom b&o
ps. za fiksni telefon u obliku banane koji košta preko 6k kuna,kažeš :vrijedi svaku lipu...opet zašto?
....nebudi rob čovječe
Ne smatram da B&O kupuju "kopleksaši i frustrirane budale". Ovdje si malo pretjerao. Onda bi to tako mogli reći i za svaku bogatu osobu koja si kupi dijamantu narukvicu ili Breitling čuku! Ili Bentley. A mogu se jednako tako prevesti od točke A do točke B sa javnim prijevozom. Ne, nije uopće u tome poanta.= Citat =:
Izvorno postao sodom
Ako ćemo tvojom logikom, svi bogataši su iskompleksirane budale koje liječe svoje frustracije čim kupe nešto što si običan puk ne može priuštiti.
Da se razumijemo, nisam pobornik B&O-a, nit imam išta od njih. Ali logika ti ne valja.
:lol::jump::lol:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
1000 eura za ovo! Dobro sam se nasmijao! Ovo ne da nebi kupio, nego bih ga prodao isti cas cak i da mi ga netko pokloni!
ma ljudi moji nemojte se kačit oko gluposti.
znate i sami da je B&O uvjek bio poseban ali
je to prolazilo kod ljudi s jako - jako - jako
dubokim đepom. protiv toga se ne može.
tko ima para neka slobodno kupuje tko šta voli.
a moja je sreća ta šta nisam jako-jako-jako
bogat, nego sam jako-jako bogat, pa od
kupovine B&O mobača NEĆE biti ništa.
gledaj, ni ovo tvoje vodu ne drži,= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
a ja sam krenuo oštro iz razloga jel nemam poštovanja prema politici koju vodi b&o
stvar je jednostavna, ovaj mobitel nema ništa novo,mogo bi čak vezat paralele sa nekim samsungima ili n3650,a cjena ostaje u skladu sa b&o standardima
...Složila bi se sa Sodomom!
Kaj se tiče b&o prije jedno 20godina kad sam vidla u nekom filmu liniju sa cd,rekla sam da imam love kupila bih to,jer je bilo to nešto što drugi nisu imali(dizajn,samo si prošo rukom ,otvorilo se,ma mislim ludilo)a sad je to sve normalno i svi to manje više imaju.Tako da je cijena pretjerana!!!