Ma i to što ništa neće imat, nego eventualno imenik, sms, i to je to. Basically.
Ali to što veliš, design će bit ne vrhunski, nego za prodat bubreg i jetru![]()
Danski proizvođač elektroničkih uređaja namijenjenih najzahtjevnijim kupcima, Bang & Olufsen, objavio je partnerstvo sa Samsungom kroz koje će zajednički razvijati mobilne telefone. Prema tvrdnjama predstavnika Bang & Olufsena, prvi zajednički telefoni će podržavati samo osnovne komunikacijske mogućnosti, no odlikovat će se vrhunskom kvalitetom i dizajnom.
Početno će biti razvijen samo jedan model koji bi trebao biti dostupan već tokom zadnjeg kvartala ove godine.
IMO->vuce me sto ce sigurno bit dizajn strava, ali me ne vuce sto ce cijena bit PREPAPRENA! a mozda ipak...
eh, kad bi napravili samsung-b&o-symbian!![]()
Ma i to što ništa neće imat, nego eventualno imenik, sms, i to je to. Basically.
Ali to što veliš, design će bit ne vrhunski, nego za prodat bubreg i jetru![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
zato ce zvuk biti stravicno dobar.
mozda ugrade koji wooferić...
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Gluposti. Da ne znam koje pare da imam, ne bi mi palo na pamet ih trošiti na marku i dizajn.
ja vidis bi, ako cijena i bude kolko-tolko razumna, a dizajn boli glava, mozda i razmislim...naravno ne prve modele, neko kad se malo ufuraju...
Nema kod B&O razumne cijene. Čovječe, osnovni bežični telefonski model košta preko 6 somova kuna.
toliko?! znam da su cijene visoke, ali ovo je ludo!
istina.... po meni na prvom mjestu je tehnologija, pa tek onda dizajn.....Izvorno postao frish-KI
.....cute but psycho.....
Iznenadio bih se, sasvim solidan bežični B&O košta 2 i nešto sitno, možda čak i manje... Ti misliš na onaj izliveni od jednog komada aluminija, taj je >6k kn...Izvorno postao frish-KI
nije istinaIzvorno postao frish-KI
dobar grah daleko se čuje
Ma da 16k....Izvorno postao frish-KI
Oke, oke, dovraga! Zaboli me... kak je fora kad jedan otpili, pa mogu i ostali.
B&O ne moze biti jeftin,zato i jeste najbolji.plazme im kostaju oko 150000kn.to sve govori.![]()
evo još jednog, 150 kila kuna veliš? A kaj da ti ja velim da si u vrijeme kada su plazme koštale po 35-50 k k n, u b&o mogao uzeti plazmu za 55k kn? Sada su vjerojatno jeftnije. Naravno ne govorimo o top modelima, ali plazma je plazma...
Ti mobiteli će biti sigurno na đir Vertua, samo teško da će biti baš toliko skupi...niš nemaju, al su zato šminka nad šminkama...
Bom Chicka WahWah
do sada B&O nije sa GSMom pičio na neki luđački dizajn. Bili su to nekad dobri stari Ericssoni i Philipsi po izgledu.
Pardon, ali imao sam od B&O dva televizora i liniju.
U doba kad su sat.antene koje love 2 sat odjednom bile tek rijetka slika kod bogatijih sretnika, B&O je u televizoru imao ugrađena 2 receivera (znači, mogao je rotirati 2 antene, svaku sa po 2 LNB-a). Imao je ugrađeni videorekorder (DVD je još bio budućnost). Zvuk iz tog aparata je bio nešto što ja i dan-danas nisam čuo (pustimo pojačala, sisteme 5+1 i slično - govorimo o samom TV aparatu). Okvir oko ekrana, koliko god tanak bio, je bio u boji. A kod kupnje TV-a si dobio na biranje 6 okvira u raznim bojama da uzmeš sa sobom. Da ti TV bolje paše u stan.
Kad si ga ugasio, automatski se i bešumno zarotirao (onoliko koliko si mu odredio u opcijama) tako da je ekran bio prema zidu. A odozada je bio ili SKROZ ravan, plastični, ili si stavio neku sliku, ili ga pofarbao (uključeno u cijenu) u boju zida, ili si imao ogledalo - na biranje.
Drugi TV, nešto slabijih performansi (samo jedan sat-receiver, manji ekran) je bio u spavaćoj sobi. Pazi sad: samo jedan daljinski, koji ti stoji u džepu, i upravlja svime: oba TVa, linija, SVJETLA u stanu. Kako se šećeš po sobi, TV se rotira za daljinskim. Prati te lijevo-desno. Osim kad je na predefiniranom potezu (prostor od recimo 2x2 metra koji je stolić za kavu, pa tamo ne želiš da te prati kad dodaješ daljinski ekipi koja gleda TV s tobom). Ako odeš iz sobe i približiš se drugom TVu, onaj u dnevnoj sobi se gasi (i okreće ka zidu) dok se onaj u spavaćoj pali i automatski okreće na isti kanal (ako postoji).
Sleep-timer je automatski uključen i ako se daljinski ne miče neko vrijeme on krene odborjavat. PA te podsjeti 3 minute prije gašenja, pa 2 minute, pa minutu sa kratkim žmirkanjem poruke na ekranu, da će se ugasit ili da mrdneš daljinski.
Linija je bila ona sa 5 CDa vodoravno na zidu. I dan-danas najbrži CD-changer.
I sve isti daljinski.
A da ne velim da je deign toliko yebeno vrhunskki izveden, da su linije tako čiste i jednostavne a ipak funkcionalne do yaya.
Daljinski je imao iznenađujuće malo gumbeka, i kaj je najbolje upute si morao konzultirati samo za neke naaaaaaajnajnajskrivenije funkcije - sve ostalo je bilo toliko jednostavno da samo primiš daljinski u ruku i sve znaš.
Of course, ovaj "veliki" TV, kad ga upališ, prvo po plug&play principu polovi sve zemaljske kanale, memorira ih po nekom redu (s tim da duple baci na kraj!) i ponudi ti ako hoćeš promijenit redosljed kanala. Zatim te obavijesti da gledaš to kaj je našao dok on u pozadini traži po satelitima (ako su spojene antene). Pa te i tu obavijesti da je našao. A onda kad upališ drugi (mali) TV po prvi put, on skuži velikog brata i kad pronađe kanale poreda ih ISTIM redom kao na velikom TVu.
Najzanimljiviji dio: cijena. Kad je slični TV (po veličini) plus 2 dekodera plus video koštao svojih 10k maraka, B&O je to davao u kompletu za 13500. Za trećinu skuplje. S tim da niti jedan od konkurencije nije ni približno imao sve funkcije kao gorenavedene. A niti je tako dobro izgledao.
Da ne velim da je TV (ah, da - nisam ja plaćao) i nakon 15 godina imao yebeno istu identičnu kvalitetu slike i zvuka, da nije bilo niti "k" od bilo kakvog kvara, i da su i nakon tih 15 godina konkurenti bili tu negdje, ali i dalje ne tako dobri.
točno to kaj je previše,previše je!Izvorno postao frish-KI
tu imas pravo.....Izvorno postao frish-KI
kratko i jasno:B&O je cisto savrsenstvo i vrijedi svake kunice,a to da imaju i plazme za 55000kn,istina je,ali zar je to malo?danas se plazma moze kupiti i ispod 10000kn,ali plazma je plazma!![]()
Of course, sve ovisi o veličini... Ima nerijetko mrcina iznad 55000 kn! Ali tko ima stančugu dovoljno veliku da to stavi na pravilnu udaljenost valjda ima i para za takve ekshibicije.
Mislim, cool je uzet projektor pa gledat sliku sa 2,5m dijagonalom... Ali gdje? Doma? Pa nemam dnevnu sobu od 150-200 kvadrata
...bar ne još![]()
Ja imam veliko dvoriste, mozda bi mogao nabiti plazmetinu na susjednu zgradu, i jos da sredim 5.1 sustav od nekih, neznam, 50000kw....Izvorno postao BlueDevil
malo offtopic...
da i žlicu Vegete!
još malo off topic.
pa da sam Kerum nebi kupio B&O telku. Odnosno da imam tolo love, prvo bi se odselio u neku normalniju drzavu, pa ako treba gledao CB telku.
televizor za prko 10k kuna je preseravanje. i na njemu ce Bosko Buha poginut.
Velim da je toliko koštalo u vrijeme kada su druge plazme koštalo između 30 i 50...Izvorno postao zmija
Bookmarks