prek bt-a i usb-a sam cital da je moguce....
KUpujem ovaj MDa compact...nadam se da bude bil dobar :)))
inace ga ceka zid :))
Hvala na odogovorima....
Printable View
prek bt-a i usb-a sam cital da je moguce....
KUpujem ovaj MDa compact...nadam se da bude bil dobar :)))
inace ga ceka zid :))
Hvala na odogovorima....
Pravi izbor :thumbup: Ajd kad ga uzmes javi kakav je.
budem....za tjedan.ili max 2 tjedna ga kupujem..nadam se da nebudem pozalil..
e negdi sam pronasel da ima wifi...cudno ali :) bi bil presretan da ima....
smao na jednom site..tocnije : http://www.pdagold.com/articles/detail.asp?a=240 fakat zakon recenzija..i pise od ocjenu za wifi :) od 1 do 10= 8..ma ko tu koga :))
kaj sad to nakraju cudo ima wifi ili ne?!
e,a si razmišljo možda o nokiji 9500,ima wifi
ne...nekak je glupa...zel bude mda compact ili mda3.....sad ovisi za kolko je mda3 vece..jer ipak jebtoe necu..imati ciglu u djepu :)
MDA Compact
dimenzije 108 x 58 x 18
tezina 150g
mda3
dimenzije 125 x 72 x 19
tezina 210g
za dosta je mda3 tezi i veci
ej..bude motorola...ili neki drugi proizvodjac izbacil novi mobitel s microsoft os-om..ima kaj novosti!?!?
glupa :)) ruzna ko noc...a te tipkeeeee...
nista a? pa onda uzmi MDA compact ako ga budes uzimo oces uzimat novi ili polovni.
novi...a vjerojatno ga budem zel..a postoji koji dodatak za wlan!?!?!...cital sam nekaj po netu..ali neznam dali ima to za kupiti u hr..
e da i nadam se da budem mogel zdrzati barem godinu dana..jer godinu dana ne mislim onda kupovati novi mob..
taj traje vise od godinu dana
osima ak ne mijenjas mobov ko Phyto :D
ili mozda ko ja saltas Symbiane(nabavio 6680,tak da se zna)
Ma svaki mob treba promjenit za godinu dana kasnije ga nemos prodat il mu je***ki padne cijena
ma zato ja jebote asd daje ak treba i 5k...nije bed...ali ocu da mi zdrzi godinu..godinu i pol...
a zna ko gdi najti ovaj. nastavak za wlan..ali u hrvatskoj..THX
Najvjerovatnije ces ga morati naruciti iz vana. A stavlja se u SD utor.
h**p://www.pretec.com/product/Mobile_peripherals/SDWLAN.htm
Mpx 300,odnosno mpx je testni mob Motorole koji je povučen iz proizvodnje i neče se proizvoditi zbog toga što nije prošao Motoroline testove.Istina je da baterija ako se malo prčka po njemu ne traje niti jedan dan.Možda ču imati uskoro prilike da ga malo isprobam pa ču napisati dojmove.
Ti baš Betmenko i nisi pismen ili si zagorac.De se nauci pricati.Tvoj post moram procitati tri puta da bih shvatio šta si htjeo reci.= Citat =:
Izvorno postao Betmenko
hahahahhahahahhaa...zagorec sam......
ma kaj ti nije jasno u gornjem postu..pa lepo sam pital gdi ima NAĆI wireless nastavak za mda COMpact
Ma sve je jasno sta je covjek htjeo pitat= Citat =:
Izvorno postao konan
@Betmenko- jesi naso gdje u hrv. za kupit
nisam.....ma ok...ima za to vremena..sad skupjam lovu za compact.......tak da za manje od 10 dana ak bog da :) budem ga imal..
Mislim da se neces razocarat, jer mobitel je prva liga
ej....isel ja danas u t-mobile..lepo su me docekali..tip mi se ufura..i pocne toviti da ja nebudem znal to koristiti..ROFL...da ja neznam funkcije..i tak..i ja popizidil i otisel doma :)
no nema veze kupil ga budem svejedno...mob je fenomenalan..uopce nije veliki kak je zgledal..no
Jedan problem...Ja koristim VIP...a ovaj je zablokiran na simpu...dali se more kak MDA COMPACT kak unlockati da mi nebude..na simpi...jer simpu koristil nebudem sigurno..
raspitaj se malo tamo gdje zivis(nepise ti u profilu) sigurno neko ima.