@Pinocio E ova je dobra fora;D;D
Printable View
@Pinocio E ova je dobra fora;D;D
Jel je? Ja ne vidim ništa u njegovom postu.
pogledaj malo bolje kroz prozor...
nick ti je ko da si 100% uvjeren da je on pedofil.= Citat =:
Izvorno postao endless
ajd pliz nemoj uletavat s takvim glupostima. Tako isto za mene možeš reć da sam ja pedofil i što je naj bolje jaču ti na ovom forumu iz zajbancije to potvrdit.
PS ja bi nakon tvog posta mjenjo nick jer mislim da ti mišo možda nije dovoljan ;) NHF
a jesi ti kada bio u Americi. Po ovom postu vidim da si čisti Amer i da znaš kakvi su oni.= Citat =:
Izvorno postao member
Vjerujem da nemaš djecu pa nemožeš diskutirati o tomu što je MJ napravio krivo. misliš li da je to što si vidio opasnije nego djete voziti u sjedalici u automobili i sve po propisima recimi u ZG oko 1:00 ujutro kad su svi pijani. Nisam skužio tvoj post, on je valjda htjeo bacit djete kroz prozor pred kamerama ili ga strašit. Ne kužim ?
što se tiće onoga što govori to je njegovo. jer " tko šta radi, sebi radi" to zapamti. Ne opravdavam ga, al on j epo meni jebenija faca i može govorit za svoje pare što hoće, a sjeti se kad su te uvjeravali i danas te uvjeravaju ovi na telki iz stranaka sa tri slova da ti u stvari super živiš samo to uopće ne kužiš i da nitko nije maznuo lovu u ovih zadnjih 15 god. to je po meni za osudit
ajde smogovac nemoj napadat nekog bezveze, nego si fino pročitaj sve postove i pogledaj malo bolje ko je prema kome bil bezobrazan na početku...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Ovo je bolje ne komentirat... :-/ :-/= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Ti si našo uspoređivat amere,đeksona, hrvate na autoputu i hrvatske političare ? Te stvari nemaju veze jedne s drugima, neznam kaj si htio postić s ovim upisom al ok, valjda ti znaš...
pa htio sam postić da shvatiš kako on nije ništa nikome ukrao i da za svoje novce može pričati i da je izvanzemaljac ako hoće i tu ga se nemože optužit za nešto strašno. Isto tako sam želio utvrditi dali si bio kada žitelj Amerike jer vidim da iz prve ruke barataš njihovom kulturom življenja.
Isto tako da ono što je napravio s djetetom nije ništa strašnije od vožnje u automobilu ili da odvedeš djete na nogometni stadion da gleda utakmicu.
a daj skulirajte seee:)))koji vam je....
Ovako...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
1) Ja nisam ni reko da je dotični lopov, to od mene nisi mogo pročitat, stoga mi ne stavljaj riječi u usta molim te !
2 ) Žitelj amerike nisam nikad bio i ne želim to bit nikad ! A ipak znam neke stvari o toj zemlji i kulturi (i nemam uopće visoko mišljenje o njima) , i općepoznata stvar je da prošječni Hrvat ili europljanim zna puno više o americi nego amer o nama !
3) Ono kaj je on napravil s svojim djetetom njegova je stvar, mene boli neka stvar oće li on ubit vlastito dijete ili ne. Ja sam samo iznio MOJE MIŠLJENJE da je to NENORMALNO.
4) Ja stvarno neznam na kolko si ti utakmica bil u životu i na kojim stadionima domaćim i stranim ili bilo kojim gostujućum, da se smatraš kompetentnim govorit o odvođenju djece na nogometne utakmice. A po ovome kaj si reko, sumnjam da jesi !
Nije potrebno, jer se mi ne svađamo. Ili barem nebi trebali,osim ako neko preosobno shvaća tuđe stavove a za vlastite misli da su jedini ispravni.= Citat =:
Izvorno postao erika
:thumbup:
ma krasno kad se mozete kontrolirati....meni odmah pocme kapat krv s ocnjka hahahhahahahha :spin:= Citat =:
Izvorno postao member
Ali da su ogromne razlike u stavovima, to jesu. Međutim ja nikog ne napadam zbog toga, ko neki.
ovo je tvoj citat "Dan danas taj tip uvjerava ljude da nema nijednu plastičnu operaciju ! Jel i tu govori istinu a cijeli svijet skupa sa doktorima i znanstvenicima su glupi ?"= Citat =:
Izvorno postao member
a sad malo razmisli pročitaj moj post pa će ti biti jasnije. Ja niti nisam stavljao rijeći u tvoja usta nego ne razumiješ što sam napisao.
ponavljam "Može pričati što god hoće, zaboli me", a lopovi koji su pokrali neše pare pričaju kako je nama super i lažu da oni nemaju pojima o nestanku para itd... i nikom ništa, oni su narodni heroji. Nadam se da si skužio.
Dakle ti zaključuješ iz raznih prića i filmova kakvi su Ameri. Odlično naravno da možeš imati samo mišljenje o njima jer neznaš kako se živi preko.
Što se tiće utakmica nebih najrađe komentirao jer je opče poznato kako se ponašaju pojedinci kretenoidi na utakmici (tu ne stavljam tebe jer te ne poznam). Ne mislim svoje djete vodit na mjesto gdje ću se bojat da mu nešto doleti u glavu ili da ga neko zgazi. Dok sam ja išo na tekme ti si se valjao po pješčaniku s kanticama i lopaticama i nisi ni znao da postoji stadion tako da su tvoje sumnje o mojoj kompetentnosti u vezi djece i stadiona neosnovane ;)
Dobro, očito da u onom prvom dijelu rasprave smo imamo prevelike razlike da bi se razumjeli međusobno...
A za ovo...
"Što se tiće utakmica nebih najrađe komentirao jer je opče poznato kako se ponašaju pojedinci kretenoidi na utakmici (tu ne stavljam tebe jer te ne poznam). Ne mislim svoje djete vodit na mjesto gdje ću se bojat da mu nešto doleti u glavu ili da ga neko zgazi. Dok sam ja išo na tekme ti si se valjao po pješčaniku s kanticama i lopaticama i nisi ni znao da postoji stadion tako da su tvoje sumnje o mojoj kompetentnosti u vezi djece i stadiona neosnovane"
...ti mogu samo reč da su se vremena promjenila, na tribini postoji neka hijerarhija i stvari su daleko od onoga kakvim ih ti prikazuješ (odnosno kakvih se sjećaš).
Isto tako mogu reč da mi je žao za svakog ko je prije išo na tekme a danas zbog nekog razloga neide više. Navrati malo, možda promjeniš razmišljanja...
Evo, ko primjer ja ću tvoje dijete odvest na utakmicu u split i natrag bez da mu padne vlas s glave. Ako mu se nekaj dogodi, dam ti kuhinjski nož pa me isjeckaj na komade... :)
utakmice...jejjjjjjjjjjjjjj pa to je pravi dozivljaj pogotovo kad cibona dodje u jazine hahahahahhaha ma ni jednu ne propustim:)))))))))))))
da, vidlo se kakava je kultura ekipe sa utakmica kada su srbi tu dolazili........
@nered sa jednim dijelom tvoje teorije se n slazes, o drugim kulturama se moze uciti i na drugi nacin osim direktno (knjige, net, mediji)
Molim te ne pričaj gluposti...već i ptice na granama znaju da je to bila dobro isplanirana i organizirana akcija direktno protiv srpskih navijača.= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Prema tome tu se ne radi o divljim pojedincima na stadionu zbog kojih može najebat bilo ko (kao kaj je nered spomenul za primjer negog djeteta koje dovedeš na utakmicu). A nered i ja smo o tome pričali, zato ne miješaj dvije različite stvari.
Uostalom,nije ovo sad niti tema...ali vrlo bitno je reć da je u ovakvim raspravama najgora pogreška generalizirat stvari, kao ti sada i nered maloprije.
To je zato kaj si najjači, jelda?= Citat =:
Izvorno postao member
Ne piši gluposti, mislim da ti nije potrebno...
@gog llllllllooooooolllllllll
@member pa problem i je u tim pojedincima, nece neko najebat zbog onih 70, 80% (max) normalnih nego zbog onih 20, 30 idiota
gog,nećemo ga zafrkavati,nahebat ćemo:)
Koliko sam vidio, po tebi svi u ovom threadu, osim tebe, pišu gluposti...= Citat =:
Izvorno postao member
To nije istina, ja nikom ko je iznio svoje misljenje nisam reko da piše gluposti, nego da se ne slažem s tim i fino sam iznio svoje viđenje stvari s argumentima != Citat =:
Izvorno postao whiteboy
A ti sad reci jel tvom prijatelju trebal onakav post prema meni ? E za to sam reko da je glupost vidiš, i je.
OK, reći ću mu svakako kad ga vidim, samo reci kojem od ove dvojice:= Citat =:
Izvorno postao member
ovo je išlo comi...= Citat =:
Izvorno postao member
...a ovo gogu...= Citat =:
Izvorno postao member