mene je iskreno ta presuda šokirala
ne znam za vas, ali ja mislim da bi njega trebalo strpat doživotno u zatvor
mene je iskreno ta presuda šokirala
ne znam za vas, ali ja mislim da bi njega trebalo strpat doživotno u zatvor
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
a šta si očekivo? pa to je samo predstava,ništa više
....kako če to IggXy prokomentirat kao fan?
meni je taj lik žalostan....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ni ja ga ne volim, dapače... ali nekako si mislim da ipak nije pedofil. Ono, svakakav je, ali mislim da je s te strane "normalan" (odnosno, da nema veze s maloljetnicima/cama nikoje vrste).
...bar se nadam...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Slažem se s izjavomIzvorno postao BlueDevil
"Neverland" je i dao osmisle za dječiju zabavu, igru i uživanje koje on sam baš i nije imao kako je sam izjavio kao mali jer su bili sirotinja.GhetobastardIzvorno postao sodom
Moje osobno mišljenje da su ga iskoristili zbog love a on budala vjeruje u dobrotu svih ljudi a u djecu i ne sumlja.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ha čuj,meni onaj njegov "land" djeluje kao osmišljen za privlačenje pažnje djece,jel ostalo ne pušim,no nitko ništa nemože reč sa sigurnošču no jasno je da iza rešetaka neče završiti nikad
Sve je to teška muljaža,kao nije to prvi put.Molim vas recite mi koja bi majka ostavila djete ,pa ga tužila,pa dobila lovu,pa opet sr...,ma ti ameri su svi opičeni.Ah samo se uzrujavam bez veze,tak to neče ništ promjenit,sve je to veliki cirkus!!
![]()
Ma robot bzzz bzzz gdje mi je punjac!!!
Mi možemo svašta komenitirati i iznositi pojedina mišljenja, ali nitko ne zna pravu istinu osim njega samog.
i one djece...Izvorno postao frish-KI
dodatak: i Boga...
Danas su djeca toliko inteligentna da znaju kako koga iskoristiti, a tu su i njihovi roditelji. Ne kažem ni ne tvrdim da je takav slučaj i ovdje, ali ga ni ne isključujem kao mogućnost.
kakav god bio...........pedofil nije.................................sta svi ti ameri imaju nesto protiv njega?meni je njega zao................upropasti si je izgled,ameri mu zele sjebat zivot...............osto mu je samo glas.............koji se meni ne svida ali ima ljudi koji ga vole...........ko voli nek izvoli.................gadan mi je,ali mislim da nije kriv i slazem se s presudom
May the Force be with you!
Da je potpuno normalan, baš i nije, a da je zbog toga pedofil... jako sumnjam.
daje ostao crni i dan danas bi bio car,al ovako....ja isto mislim da su mu nariktali, i drago mi je da nitko para nije zaradio...
Al ne one njihove zatvore di bi slavni imali povlastice...Nego najgori američki zatvor pun crnčuga pa nek mu uvaljuju adebisija u pakšu svaki dan ko i on maloj djeci kaj je radil mater mu predofilsku !Izvorno postao bbbrljo
otkud znaš da je pedofil?Jel si bio na suđenju?Jel znaš da ona što ga je tužila imala već 2-3 slučaja da je pokušala izrabiti poznate zvijezde?Jel znaš da su svoju djecu i dalje "uvaljivali" Michael-u iako se onjemu govorilo kao o pedofilu(naravno da ga tuže i izvuku pare)?Izvorno postao member
Zato zatvori gubicu..![]()
To ti je sve namjesteno. Mene presuda nije nimalo sokirala.
Ja mislim da je on pedofil, ali se tu jos toga puno dodalo.
I oni svjedoci(djeca) su placeni da govore u korist njega.
Meni se osobno gadi...
I ta sto ga je tuzila(nije jedina koja zeli) htjela je samo njegovu lovu.
Kao sto je vjerovatno radila sa ostalim zvjezdama.
Nju ni ne zanima taj sav slucaj...
Zadnji uredio M.M. : 15-06-2005 u 21:08
uuuu pravi narod si našo za usoporedbu o obiteljskim vrijednostima, ameri koji bi vlastito dijete za soma dolara dali prvom s ceste.Izvorno postao IggXy
Nego da te pitam - jesi ti možda bil na suđenju i to u prvom redu ??
Nisi?...ONDA TI ZATVORI GUBICU I NAUČI SE MALO PRISTOJNOSTI.![]()
a jesi ti kada bio u Americi. Po ovom postu vidim da si čisti Amer i da znaš kakvi su oni.Izvorno postao member
Vjerujem da nemaš djecu pa nemožeš diskutirati o tomu što je MJ napravio krivo. misliš li da je to što si vidio opasnije nego djete voziti u sjedalici u automobili i sve po propisima recimi u ZG oko 1:00 ujutro kad su svi pijani. Nisam skužio tvoj post, on je valjda htjeo bacit djete kroz prozor pred kamerama ili ga strašit. Ne kužim ?
što se tiće onoga što govori to je njegovo. jer " tko šta radi, sebi radi" to zapamti. Ne opravdavam ga, al on j epo meni jebenija faca i može govorit za svoje pare što hoće, a sjeti se kad su te uvjeravali i danas te uvjeravaju ovi na telki iz stranaka sa tri slova da ti u stvari super živiš samo to uopće ne kužiš i da nitko nije maznuo lovu u ovih zadnjih 15 god. to je po meni za osudit
dobar grah daleko se čuje
Ovo je bolje ne komentirat...Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
![]()
Ti si našo uspoređivat amere,đeksona, hrvate na autoputu i hrvatske političare ? Te stvari nemaju veze jedne s drugima, neznam kaj si htio postić s ovim upisom al ok, valjda ti znaš...
potpisujemIzvorno postao member
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks