Ne vidim zašto nebi mogao... Probaj... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ToTo_18
Printable View
Ne vidim zašto nebi mogao... Probaj... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ToTo_18
Možda se nisam objasnio kako treba: PST radi na SP2 bez tih patcheva: oni su već INSTALIRANI na SP2. Zaboravi ovo što sam pričao - bit je da PST radi (evo ja ga imam i doma na 2 kompa, na poslu na još jedenom, i još na noteboou - v 7.1.1 radi).
Tako da ako ti ne radi, do nečeg drugog je a ne do patcheva (tj. ne do tih WIN pathceva). Možda ti nedostaje onaj patch koji se u nekim krugovima zove i crack? :rolleyes:
ma vec sam to sredio na taj nacin. hvala
a mislio sam da se i bootloader mijenja pa da necu moci staviti novi softver ali se nije promijenio pa sam uspio bez ikakvih problema...
Kuzim kuzim mora da je nesto drugo.Probat cu na laptopu instalirat jer mi tu nit ne zavrsi instalaciju to ga skroz prekine..= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Neznam cemu sva ta gnjavaza sa pachevima i crackovima. I onda opet ne redi. Zasto jednostavno ne koristite RSD_Lite koji je instaliraj i flashaj. No qustions asked. Nego se mucite sa XP, SP i neznam vec s cime sve ne.= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
pozdrav
Tvrtko, ajd daj link za taj program!
imaš na mobile-files.com
Bok ljudi, eto citam malo o tom novom flashu 67.02r za svoju v620 (BTW aj imam 65.25r, lp0030) pa me zanima ako skinem sa motox.us monsterpack bez lp-a i flesham s time pa onda ponovno sa R376_G_0E.67.02R_MXLP0111_reflash_MOTOX.shx, da li ce i dalje postojati onaj bug da se ne moze vidjeti slobodna memorija ili je to rijeseno? I jos nesto, posto sam totalni noob kod ovoga koji mi program preporucate za flashanje PST 7.1.1 kao i u v600 tutorialu ili neki drugi?
Vidio sam da i na www.motox.us ima neki tutorial za fleshanje v3-ce koi koristi Motorola PST MultiFlashFlex pa vjerujem da on vrijedi i za v620, ili da koristim RSD lite i to koju verziju?
Thanks
Nema motox-ov mosterpack samo reflash i flexlash,to stavi sa rsd light-om(bilo kojom verzijom) mozes i sa multiflashflex.Tog bug-a nema u ovom firmware-u(mada nisam cuo da ga igde ima...)= Citat =:
Izvorno postao gringo
P.S.
Zanima me da li ako s flashom R376_G_0E.67.02R_reflash_mlp_MOTOX koristim i flex 67.02R_SE5119AXXU50C6_flexlash_MOTOX dobivam išta osim sto ću morati sve backupirati i ponovno snimati na mob, mislim da li se poboljšavaju znatno preformanse ili je dovoljan samo flash?
Thanks again.
Pa nije nista posebno brz ali brzi je od svih ostalih flex-ova.Taj flexlash stavljas isto kao i flash(u slucaj da koristis multifleshflex)= Citat =:
Izvorno postao gringo
Ako ti je bio brandan telefon onda ces dobit stock verziju. A sto se tice brzine, dosta se dobiva stavljanjem ove verzije po mom iskustvu= Citat =:
Izvorno postao gringo
znaći prvo flasham pa flasham sa lg packom pa flexam?
P.S. flex vraća sve na tvorničke postavke, odnosno obrisati ce mi sve unose iz imenika, slike, java programe, wap postavke, melodije?
= Citat =:
Izvorno postao gringo
AFAIK bug je i dalje tu
Flesho sam mob sa R376_G_0E.67.02R_reflash_mlp_MOTOX i ponovno sa R376_G_0E.67.02R_MXLP0111_reflash_MOTOX.shx i sada pokazuje tocno memoriju kada izaberem prikaz slobodnog mjesta. Thanks tvrtko you are the man. Neznam da li ću flexati jer mi se neda ponovno sve unositi u mob. btw mob je sada duplo brži, bar sto uspijem uociti pri otvaranju videa i muzike.
Pitanjce:
flashao sam mob sa r376_g_oe.65.25r
i imam flex:gsrv620t673nz070
i jezi 0037
I sve 5, osim što mi je sad mob rbandan na nekakav IDEAS.
Šta mogu učinit da maknem taj brand, tj dobijem stock verziju. Dali mi nešto od ovog gore od Tvrdkoda odgovara?
Inače sam truba za to, i uspio sam ga flashat ( a koliko vidim i fleksat pri tom) tek nakon što sam debelo digao tlak Inovatru, i uz veliku pomoč od druga. inače lik je ljudina teška.
E da. mobitel je inače V550 iz simpa paketa.
pa ako ti je mob "brendan", moraš samo neki obićni flex nabacit i gotovo!
Ček. Zar flex utječe i na meni? Jer men ti neka ideas glupost zauzima mjesto u meniju.
pa normalno da utječe! cijeli brand ti je sadržan u flexu (nije baš cijeli, ali skoro)
I na stavke u meniju?
E, jel mogu kombinirati ovaj tvrtkov fle sa mojim flashom?
da, naravno..= Citat =:
Izvorno postao darius
i da, možeš
Zahvaljujem. Sve riješeno tvrtkodovim fleshom i fleksom, kao i R376_G_0E.67.02R_MXLP0111_reflash_MOTOX.shx
Mobitel debrendiran, ubrzan i ja jaaako zadovoljan. i prikazuje slobodan prostor.
E, pazi zanimljivog buga. Sad kad obrišem neku melodiju, mob javi daq je obrisao i onda javi : Pričekajte povezujem s uređajem...... I tako stoji. Kad pritisnem crvenu tipku, vrati se na početni ekran. I sad kad opet uđem u melodije, vidim da je stvarno obrisano. Znači obriše melodiju, al onda ima problema očitat ovo što je ostalo dok ne izađeš i ponovno uđeš umelodije. Ima ko ideju u čem je problem?
Nisam imao takvih problema mada koristim istu kombinaciju softwarea.
Neznam jel to do samog mobitela, flexa il flesha.