97Kg, visok 167
Printable View
97Kg, visok 167
110kg :(
evo da dodam promjene...
poslije nove godine sam imao 113 kg, onda malo dijetica koje se nisam drzao bas striktno i dosao na 98... Onda sam prekinuo jedno dva tjedna prije uskrsa i sad imam 102 (u slavoniji dobio 2 kile u 2 dana)
559,17 N :)
177cm,84Kg
ja oko 64 kg
180 , 77 ,18 cm UPS...kriva tema
U 9. mjesecu prosle godine imo sam 58kg na visinu od 156cm, sada u 4 mjesecu ove godine imam 43kg na visinu od 159cm (bio sam preso u anoreksiju, i tesko se izvuko iz nje) (to sam zbog jedne cure smrsavio!!! :D :D
..oko 64 kg...
120 kg 3 gore-dole :)
175cm, +/- 70kg
227cm, 131kg
Ovisi kako sam raspoložen. Ponekad sam skoro bez težine, a kad sam loše volje ljudi se na mene deru da začepim koliko postanem težak :-)
Visina: 176
Težina: 72
ovisi o godisnjem dobu, no uvijek nabijen=o) uvijek 185 a kilaza ovisi od 80 do 95=o) varira godisnje
Nije da voli anoreksične nego sam ja htjeo bit s njom (neželim reć da je glupa, ali stvarno neznam zast nece bit sa mnom???) Mislio sam da joj smeta to sto sam bio malo bucmastiji pa sam poceo s mrsvljenjem pa sa preskakivanjem obroka... I tako doso do 42 kile i sada se moram udebljat barem 2-3kg, ali se sada nista neprima za mene??! Kupio joj naušnice (mislim prave) za 170kn kupio joj bon (za mobitel) od 100kn, poklon za valentinovo, božić, uskrs...
znas onu od mitra mirica
nedaj se Rocky!= Citat =:
pricaju ljudi da si Rockya_55 ukrotila
i ko na loto premiji dobila
pa ga ko limun cedis
a stace kada vredis
a neznaju da nije Rocky55 od jucer
mnogo do njega trebaju da uce
lepotu treba njegovati
jer to se uvek isplatiiiii
ima se može se
ma hvala Bogu da ti kupim bas sve
sve cu ti dati kolko kosta da kosta
ko ima taj i plati!
ziher ces joj sa manje od 40 kila bit jos privlacniji .
sa infuzijom da ne pričam