evo da ja javimneznam ocu doc.
idem sa 2 (dvije) frendice van , i neznam kaj ce one htjet , a buduci da jedna od njih vozi , nekak ona odlucuje.
ali moguce da dodemo...mogo bi mi neko od modova ostavit br.moba na PM da se javim
Printable View
evo da ja javimneznam ocu doc.
idem sa 2 (dvije) frendice van , i neznam kaj ce one htjet , a buduci da jedna od njih vozi , nekak ona odlucuje.
ali moguce da dodemo...mogo bi mi neko od modova ostavit br.moba na PM da se javim
update:vjerovatno cemo doc .
wb - youve got new sms :D
evo mene doma... a glečte kolko je sati.. katastrofa...
kaj niste imali love pa ste odrađivali?
ma muzli smo shefa :)
ma ovo jučer nije zdravo.. nakon laibacha u bugaluu još na jarun pa udri.. još da nije one šugave kiše u 5 ujutro bilo ne bi niš reko... nego WB, kak si ti u 8 doma? ti si u 5 ošo na tramvaj (il cipelcugom?)
evo i mene...hahahha kojaje komedija bila oko upada
wb i gog - jos jednom fala
wb - sorry na kartici , dobit ces drugu :deal:
ma nemoj se ništa brinuti, sve je ok... ;)= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
pa di si ti gruntovčan nestao? ;D kada dolaziš sa šerifima nema problema oko upada ;D
ah već vidim da ću šerife morat skulirat i spustit na zemlju;D
jel su se malo previše opustili....
Da se priključim, bilo je JAAAAAAAKO dobro... Mi smo nešto iza 5 stigli domeka, stvarno je bilo good.
Gog, hvala na klopi, stvarno je leglo kako treba :)
Treba ovo ponovit... Početkom lipnja, ne? :D
ma one dvije MILF-ače su me nafukale u Fontanu...= Citat =:
Izvorno postao gog
uzas
da da super je ispalo ovo oko upada...samo sam ja bio tak pripit da sam skoro zaboravio di zivim kad sam ono ispunjavo poslje...
onak napisem ulicu ... i nemrem se sjetit broja.
ozbilno.
razmisljo sam dal je 1 ili 2 , napiso sam 1 mislim.
Da, da, sjećam se toga... rekao si da ideš samo malo tu negdje, po koke, pa ćeš se vratit... Naravno, ostavio si dečke zbog neke dvije curice.... shame on you!
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
o čemu ti pričaš dječače?
osim tome,gog-a,whiteboy-a i gruntovčana ja nikoga drugog nisam vidio
dobro ok vidio sam frendice od gruntovčana;D
Sram te bilo Gruntovčan ;D
@bd, treba ponoviti definitivno ;D
hmmm ... da .. ma njih dve su ... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
zapravo, dosli smo az jedno 20 minuta do vas , al ije wb bio prezauzet slikanjem.. spajšot :thumbup:
http://img130.echo.cx/img130/5142/08050502023rv.jpg
stalno se s nekim sliko!
btw - bd nisam te tak zamisljo , nekak si ful velik!
joj da potrošio je valjda 10 kartica na slike
a jest bio naporan,a to je tak kad daš djeci u ruke igračku;D
sad bu ti napisao da nije potrošio niti jednu karticu do kraja jer ima 256 megabajta, pro model koji je brži ;D
hahahahhhah
lol@gog
wb ima xd pro Cupra-r version
btw - damgol jel ti znas onu malu plavu koja pere čaše ,stajal je ljevo od tebe ?
pa i ne baš tek sam je u petak prvi put vidio..
Takav sam po cijelom tijelu :D :D :D= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
damgol - probao sam pogledat po šanku, ali te nisam vidio. Dok sam još ja vidio. A poslije te ne bi vidio ni da si mi na nogu stao...
hehehe
@damgol a , pa kaj ne radi ona vec duze vrjeme tam?
brijem da da.
isla je samnom u osnovnu
Opal je nekam f grabu... Probudilo ga ujutro kad mu je tip iz Čistoće sparkirao bicikl u guzu :D= Citat =:
Izvorno postao zappan
A da ne velim da mi je poplašio čašu (pol čaše koktela) na cesti. NA CESTI! Otimačina!!! I nisam više vidio ni čašu ni koktel.
Eh ti doktori današnji...
----------------------------------------------------
A ti, Gruntovčan, nisi trebao nestat nego ostat pa sam pitat tetu za šankom tko je, što je i iz plemena kojega je...pa proučavat to što si već htio (primjenjena biologija - razmnožavanje u sisavaca). A možda bi ti i ponudila cugu (onu najbolju): mlijeko mlade mame direktno sa izvora :D
ma velim ti da ju znam :)
a i nebi ja se zasprehavo sa drugom , imam djevojku :kiss:
Yeah right! And pigs can fly ;D
ma zbog ne pozdravljanja ću ti zabranit ulaz sljedeći put;) :p= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil