igrica je 9mb kad je instalirana ovako je 6-7mb,a to jel se moze igrat neznam,potrazi po netu i pazi na verziju fw-a
btw. prvi put cujem za ovaj side effect na rally-ju
Printable View
igrica je 9mb kad je instalirana ovako je 6-7mb,a to jel se moze igrat neznam,potrazi po netu i pazi na verziju fw-a
btw. prvi put cujem za ovaj side effect na rally-ju
Covek se uci dok je ziv!!! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao sodom
Sad ne znam 100% jel bas igra ili path sa svim otkljucanim stazama,unistava podatke u kalendaru (100% ih brise,jer sam doziveo to)
vjerujem da path za staze,jel sam igru imo instaliranu na više s60 telefona i to nisam primjetio.
Također. Radi meni normalno na nom i na burazovom 3650.
Pinocio, ak voliš super miners probaj explode arena. A ako nađeš nekog s istom gricom, moraš probati multiplayer, zarazan je!
E dečki, kužim ja neke stvari ali morate znati da imam taj mob tek 10 dana, a prije toga neku kantu, pa mi malo objesnite stvari.
Što je to fw, i kako mogu provjeriti koji imam?
fw (firmware)...znači inačica softvera na mobitelu,a kodom*#0000# možeš vidjet koju imaš
Minersi su mi nekako sladji i drazi,igrao sam ja i explode arena.= Citat =:
Izvorno postao Teyec
I meni su draži u single playeru, ali arena mi je naj u multiplayeru.
I duđe mi traje pošto možeš igrati deathmatch protiv botova koji su i na easyju spretni
Ima li netko neku preporuku za SNES?
Ja igram sva 4 donkey konga i star warsa.
I za GoBoy također. Sa ga skidam pa da odmah probam neku dobru. :comp:
neznam što voliš,ja osobno preferiram igrice koje sam igro ko klinac tipa supermario i sve njegove inacice,wario world..
Hmmmm. Pa arkadne, zabavne i po mogućnosti da dobro izgledaju (netreba kao Donkey kong ali niti loše.
Imaš neki link za goboy grice?
BIG MASTER RESPECT. :)
Imaš koju preporuku? Za goboy tražim RPG-ove uglavnom.
... nemoj više pisat taj rispekt,dovoljno je tnx/hvala.
imaš na nekom od linkova i opise igrica pa izaberi po svom ukusu.
Jel ima neka verzija vSuna za SX1. Probao sam dvije-tri, nisam siguran da su baš različite ali na jednoj mi je boja normalna i malo zastajkuje, a na drugima imam neku ružnu zelenu boju, i igrice su potpuno neigrive zbog zastajanja. Pliz helllp, i plizzz link na neku bolju verizju koja bi mogla raditi na Siemensu SX1. TNX...
prva verzija koju si opiso ti radi "normalno" ali je emulator hardverski zahtjevan i zato je neigrivo
KOji je najbolji gameboy i GB color emulator?
koji god obavlja svoj poso što bolje i bez napora...meni je goboy bio dovoljan.evo link za emulatore pa isprobavaj: http://www.zophar.net/consoles/ngage.html
Budem ga isprobao.
Evo jedan meni jako dobar site. Moraš se registrirati.
www.terracro.com
registriran sam na teracro,tnx svejedno,....prije su bili mnogo bolji,izgubili su žustrinu za wareze ;D
Da, neznam što se desilo ali su mi još uvijek jedni od najdražih izvora.
Na DotSIS-u pod emulatore možete nači betu GBA emulatora.
To sam dugo čekao. :D
da,isprobo sam ga,meni igrice rade presporo,nemogu igrat normalno.
To je tek demo verzija!A izdali su je vampent(vBoy).
Ali sumnjam da će znatno povećati brzinu i framerate!
..al fora sta su uopće uspjeli napravit emulator za GBA!
Meni idu romovi od 4 i 8MB(ne N-Gageu)!
da,demo je,mene bes i ne zanima emulator za gba...iako kako kazes fora je što su ga napravili.
Najbolji RPG za GC je Zelda: Links Awkening, oracle of aegs
Radi na 6600 isprobao