posalji;-)
zanima me opcenito koristite li emulatore,koje,sto igrate,odakle skidate...
ja evo koristim SNES (super nintendo) emulator vec 2 dana i dojmio me se poprilicno...imam donky kong,super maria,zeldu,killer instinct,...tako, malo se prisjecam svojeg ranog djetinjstva...takoder koristim super go boy (gameboy-advance-color) emulator....igram super maria,sve inacice verzije i brojeve:-)) ako nekom trebaju linkovi neka kaze....naso sam nesto za romove i emulatore,pozdrav!
posalji;-)
!!!just faster then a shadow!!!
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ight=emulatoriIzvorno postao DayWalker
od onda je izaso jos i gore navedeni SNES kojeg mozete skinut ovdje
evo i ljepe zbirke romova:
http://www.coolrom.com/snesroms.php
...inace meni malo sporije rade igre no neznam jel to slucaj s emulatorom ili je razlog drugi
inace imas eMAME GB GBC MegaDRIVE NES sNES Game Gear & Master System emulatore, imam preko 900 igrica za snes emulator
i kako ti rade? jel glatko ide ili malo stekaju? (mislim na snes)
a ovisi o emulatoru. imam sve crackane verzije. na nekima nema zvuk, a neki emulatori rade kak se spada. ne steka mi ni jedan.
ak hoces nove verzije emulatora odi na n-symbian.com, imas sad nove verzije koje podrzavaju bluetooth igranje GB GBC MegaDRIVE NES sNES Game Gear & Master System igri ako one naravno imaju opciju za 2 igraca, sto je veoma fora. imas tam i par romova, ali samo onih legendarnih igrica kao sto su contra, excite bike, final fantasy...
ma zbog 6630 sam i trebo nabaviti taj novi emulator,isprobo sam ga i stvarno je odlican...moze se podesavat rezolucije ekrana,glasnoca,....ima dosta opcija i jako sam se ugodno iznenadio kad sam vidio tako prekrasan emulator (link sto sam gore postavio je taj emulator kojeg koristim) ...jedino sto imam lagani efekt kao da se igra odvija u vodi....
mene jedino zanima symbian emulator,al tog bas ne mogu nigdje naci ak uopce i postoji.
Dal ima možda neko stranicu za skidanje puno gbc/gb roms-a.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Evo još jedne dobre str. za skidanje: h**p://www.romreactor.net
I još me zanima dali postoji emulator za gba igre,i dali ovaj vboy samo može gb i gbc igre pokretat.
Hvala!!
ne postoji, zasad!!!
možete li mi reći koja je razlika između vsun i vnes emulatora i koje romove podržavaju?
vsun je emulator za super nintendo romove a vnes za stari nintendo
I meni igre usporeno rade,a imam emulator za kojeg je gore link.Kak da to sredim?????
May the Force be with you!
iskljuci zvuk
I bez zvuka je usporeno,to sam vec probal
preslab je mobitel...ostali emulatori ce ti radit normalno ali vsunov je zahtjevniji posto emulira super nintendove igre
je***s ga.A onda mi nece radit D.K.?ma nis onda,hvala
pogledaj malo po stranim forumima ja sam tako procito,mozda informacija nije tocna.
Dal se vama mute boje na vsun-u.Jer meni na n-gageu bilo koju igricu(dobru) koju stavim su mi boje "izcentrifugirane".ima li rješenja.Koristim vsun 1.1
postoji vsun za 65k boja i za 4k boja....potrazi ovaj od 4k jel link koji sam stavio je za ostale symbian mobitele
Promjenil sam rezoluciju,sad je sve ok;kad se sjetim tih igrica-zakon su,ko da opet imam 5 god.
meni je gustnije igrat game boy igrice...nostalgija
Bookmarks