Beck's, karlovacko, tuborg mi ne pasu u zadnje vrijeme. Bavaria bljutava.
Zuja i velebitsko su OK.
Printable View
Beck's, karlovacko, tuborg mi ne pasu u zadnje vrijeme. Bavaria bljutava.
Zuja i velebitsko su OK.
Da pitam sve pivoljubce ovde, po cemu je vama Ozujsko dobro pivo? Povraca mi se od njihovih reklama i forsiranja da su najbolji u drzavi, vise potrose na promociju nego sto zarade. Po meni od Ozujskog nema gore pive, ajde tu cu ubacit jos i Tuborg i Kaltenberg, to su po meni pive za pijance samo. Od jeftinijih meni su najbolji Karlovacko i slovenski Zlatorog, o skupljim nebi sada jer ih ima previse dobrih.
Zlatni Pan
Povlačim sve odgovore i glas iz ankete te kažem - Erdinger pšenično :)
Još jedan ljubitelj weizena.
U zadnje vrijeme, nekako Paulaner najbolje sjeda.
@xlr svjetlo ili tamno?
Svjetlo... Dunkenweizen (ako sam dobro napisao) nisam još pio :)
I Paulaner je dobar. Generalno sam zavolio ta pšenična od prvog gutljaja. Nektar!
Goodman imaš moj potpis. Sve u svemu Crna Laško is the best, kao i tamni Leffe. I usput tako hvaljen Guinness čista voda, ništa od pive, barem ovaj dobavljiv kod nas.
Nema do Corone :)
:klanja: Kasačko ...predobra je piva, klizi niz grlo ko med... uuu odo popit jedno.. :beer:
ja bi rekla Lav pivo :) mislim jesil ili misi :))
Tripel Karmeliet i Delirium Nocturnum.
pa neznam Bimbi .... mislim da ostanemo kod domaćih stvara :) ali ako jako želiš ....
Kao rodeni bavarac pijem samo psenicno:licklips:
Nego zna li itko gdje se u Zg-u moze nabaviti Franziskaner pivo???To mi je do sada vrh sto sam probao...ne samo da je ukusno nego je i osvjezavajuce.
Velebitsko tamno, Osječko tamno, becks
Definitivno Amstel...;)
samo da pridodam. Unazad par mjeseci probao sam Vukovarsko. Uzmem po 10ak komada svaka 2-3 tjedna. Piva je bez konzervansa i ne moze dugo stajati bas. Ali zato je odlicna. Najbolja koju sam probao u zadnjih 5 godina.
Potvrđujem gornji navod!
Meni je ova vrhunska http://www.beerstore.com.au/beerstor...thos_Large.jpg
Po mom ukusu VELEBITSKO PIVO:
http://www.pivovara-licanka.hr/asset...jetlo_pivo.JPG
Corona.
Od domaćih Karlovačko..
mmm Karlovačko definitivno broj jedan, Jelen, Ožujsko, Sarajevsko, Pan, Nikšićko od ovih sa nasih prostora a od uvoznih Tuborg i Carlsgerg, takodjer Stella Artois.
Veliki sam ljubitelj piva, i skoro svako ima neku svoju specificnu kvalitetu i okus. A inace jedino ne volim tamna piva, nekako mi ne gode iako je to u biti isto. Takodjer volim točena piva posebno Karlovačko i Sarajevsko.
velebitsko tamno, guinness, leffe , erdinger, paulaner ( i u kombinaciji s coca-colom), hirter tamni....
uglavnom volim pivo ;)
i + glas za karla.
Đumbirovo pivo... Mmmmmmm.. :D