Ima li šta nova o N-gageu. Vidio sam najave za par novih igara, ali nigdje datuma :misli:
Printable View
Ima li šta nova o N-gageu. Vidio sam najave za par novih igara, ali nigdje datuma :misli:
n-gage više nije toliko IN, tako da ima nema puno novih igara za njega:-/= Citat =:
Izvorno postao Rockatansky
Da ali sad su ga ponovo aktualizirali, potpisali novi ugovor sa EA games i još nekim firmama, a i priča se i o nasljedniku:thumbup:
Daj neki link gde moze da se procita nesto o tom nasledniku.YO
Ma čitao sam na izvještaju s E3 sajma, tako da ne znam gdje ima konkretno neki članak.
E kad bi to samo bila istina...Ipak mi se cini da je n-gage bio veliki projekat i da ga ne bi obustavili tek tako.A i prica se da je propao samo zato sto mu nisu ubacili kameru.
evo naletio sam na vas preko google trazeci igre za n-gage
rade ovi zadnji linkovi sa megaupload-a
ostalo neradi
:D
nabavios am n-gage prije jedno 7 dana i radi ok.
placen 30 eura polovan.
uzeo sam 512MB karticu i miran za sada.
e koliko vam traje baterija kad igrate.
kod mene oko 1-2 sata radi kad igram.
i nije mi jasno sto nece java igre.
.jad .jar nece uopste da se instaliraju, krene instalacija ,i onda se vrati nazad i pise removing i na kraju pise da se nemoze instalirati.
gdje naci symbian igre, u kom su obliku: u cemu je razlika izmedju .sis igara i .blz igara.
sis igre su opceniti za symbian platformu dok je blz n-gage igra
Jel bi meni netko objasnio kako ja to skidam na svoj mobitel jer su mi svi linkovi jednaki...
Ajd bila bi vam zahvalna jer nist ne razumijem...:o
www.dotsis.com ides pod sis ili ngage, naci ces vec kakvu igru.
pa probaj na http://phone.mobile9.com/nokia/
Ma katastrofa ovdje niti jedan link neradi a koji god drugi mi predložite ima po 5 igiri za ngage max i naravno njih imam...
Ja nemogu vjerovati da nitko nece taj dotsis osposobiti.
I kako izgledaju... mislim jesu kvaliteten ili su neka katastrofa poput java igrica...
FIFU sigurno netrebam....
A ostalo ako ti nije problem mozes mi sendati...