Sve je to vrlo jadno, neprofesionalno, a i kad službeno bude da su ljudima mobiteli dolazili nakon roka koji je obvezujući, onda će se moći govoriti i o tome na kakav način tretiraju kupce i moći će se koristiti neke druge riječi.
Printable View
Sve je to vrlo jadno, neprofesionalno, a i kad službeno bude da su ljudima mobiteli dolazili nakon roka koji je obvezujući, onda će se moći govoriti i o tome na kakav način tretiraju kupce i moći će se koristiti neke druge riječi.
Ne razumijem, rok dostave je do 7 radnih dana a ti već optužuješ da smo jadni, neprofesionalni...
Znači ti već znaš da danas i sutra neće ljudima dolaziti mobiteli? Jel mi možeš reći i rezultat tekme Hrvatska - Gruzija za par dana na Poljudu kad već gledaš u budućnost? :D
pa sorry ali ako ste slali 50 mobitela za recimo sisak i ako su stvarno svi poslani u ponedjeljak zašto su do siska došla samo 3?! :D
Psotoje naravno, ali ovakvo navlačenje za nos i izigravanje dogovora je vrlo tragično, kad se uzme u obzir da kroz sve to se prolazi zbog nekih 450kn popusta.
ako ako ako :) nisu prodana 22 mobitela da smo mogli sve poslati u ponedjeljak u 9h ujutro i da svaki stigne po redu narudžbe. al drago nam je da svi jedva čekaju da isprobaju mobitel :)
Router, ajmo mi prvo "izigrati" dogovor pa onda razgovarati što ćemo. Ovo mi je ko da pričam o tome da će mom kolegi možda ispasti tanjur iz ruke jer je pod klizav.
Već ste ga izigrali, samo vješto manipulirate brojkama i delegirate krivnju na treću stranu :)
Osobno ne čekam uredjaj, ali vidim po drugim sredstvima komunikacija koliki broj ljudi se doslovno trga za podatke o paketima i slično, te ispituje već danima. I samo na osnovi toga ovakav sud donosim.
Kriv ti je i sud i računanje. No hard feelings ;)
Kad netko izmišlja kategoriju radnog dana, umjesto da jednostavno se napiše 3-7 dana (ne broje se subota i nedjelja), onda je sud dobar. A posao i akcija koju virtualni operater pokušava prodati je kriva. Odnosno Loša.
Al stvarno, kako City Express može tvrditi da nemaju pošiljku za mene nikakvu a vi ste ju poslali?!
Možda imaju gužvu pa nisu poslali brojeve narudžbi k nama, možda su poslali ali mi to još nismo administrirali..jako puno tih "možda". Ali da ne spamamo temu, još jednom, rok dostave je 3 - 7 radnih dana. Sva ova rasprava mi ionako nema smisla dok god vrijedi taj rok. I ovim putem pozivam one koji su naručili da se jave korisničkoj podršci ako mobitel ne stigne sutra (utorak).
over & out
Evo mogu samo reći da je meni mob stigao za "jedan" dan. Kupljen 20.5. u 15:30h (možda sam bio i prvi koji ga je kupio), poslan 25.5., stigao 26.5. Ne ulazim u debate zašto mi mob nije poslan u ponedjeljak u 7h ujutro, ali očigledno ih šalju kao batch pošiljke.
Koliko vidim mnogima nisu stigli potvrdni mailovi nakon narudžbe/kupovine. Nije niti meni. To ste trebali odmah srediti sa SZK čisto da potvrdite jel vas sustav registrirao...
Nažalost, mob mi je došao fizički oštećen te sam ga drugi dan poslao nazad. Jbga, takav je život.
To što ti nisi čuo za kategoriju radnog dana,pogotovo kod dostave paketa, ne znači da ona ne postoji. Apsolutno svaki paket ti ima rok dostave izražen u radnim danima,gdje god naručuješ,iz Kine ili Siska. A radni dani su ponedjeljak- petak,ne uključujući praznike. A to što konzum radi subotom ne znači da je to radni dan.
Iz Kine kad dolazi piše okvirno u tjednima ili danima, i nisam još vidio da su spominjali radne dane. Ne postoje radni i neradni dani, svi dani su radni, ili eto kad već postoje za tebe, ukaži u konkretnom zakonskom okviru gdje se spominju koji su dani radni a koji neradni.
Router, itekako postoji u zakonskim okvirima, tako ti se i računaju rokovi za podnošenje podnesaka državnim tijelima, a da ti netko zaračuna nedjelju kao zadnji dan za podnošenje žalbe a ti ju nisi mogao predati osobno ili poštom, ne vjerujem da bi rekao kao su oni u pravu pošto si zbog ne radnog dana propustio rok za žalbu... a i na ebayu spominju radne dane kad malo bolje pročitaš, a vjerovatno nisi nikada ni čitao...
Ja se stvarno ne sjećam da sam vidio item iz Kine u kojem pod rokom dostave, okvirno u danima i tjednima, ne piše x-x business days/working days. I u uvjetima poslovanja hrvatske pošte imaš rokove izražene u radnim danima. Stvarno ne znam šta ste navalili na bonbone, vjerovatno to i nisu najbolje organizirali,ali žaliti se na dostavu premda nije još prošao dogovoreni rok je neozbiljno.
Ajde sad recite vi meni: ima li ova rasprava ikakve veze sa naslovom ove teme? Narucili ste ideos, sad cekajte! Jos nije prosao rok do kad treba stic, znaci da nema razloga za brigu. Gotova rasprava!!
i ja sam ga narucila u nedjelju i danas mi je dosel i za sad sam jako zadovoljna.Sz im jako dobro radi na fb na twiteru i na forumu.Nismo nauceni cekat i odmah bi da stigne,pogotovo ja ,kaj su 2 ulice dalje;)
Pa da rezimiramo.
Router osobno ne čeka uređaj ali s obzirom da vidi „po drugim sredstvima komunikacija koliki broj ljudi se doslovno trga za podatke o paketima i slično, te ispituje već danima“ donosi sud da „samo jako neozbiljne firme prebacuju krivnju na neku servisnu službu poput CityExa.“
Osim toga mišljenja je, da je „sve je to vrlo jadno, neprofesionalno.“ Naime, problem je u radnim danima i probijanju „roka koji je obvezujući“. „Nigdje nije naglašeno čijih radnih dana, nekima su svi dani radni, i nedjelja također“ kaže Router koji ne posustaje, pa se pita „zar nije vise dosta javljanja?“
Zamislite čovjeku koji zapravo ne čeka uređaj je dosta pristupa „ako ne stigne javite i provjerit ćemo.“ Kako je tek onima koji čekaju? Tragično, kaže Router, „a primit pošiljku nakon isteka ovog roka je još tragičnije.“
I nakon svega, komu ne smeta „ovakvo navlačenje za nos i izigravanje dogovora“ još „kad se uzme u obzir da kroz sve to se prolazi zbog nekih 450kn popusta?“
Bonbon traži trunku razuma i predlaže rješenje, pa kaže: „Router, ajmo mi prvo "izigrati" dogovor pa onda razgovarati što ćemo.“ Ali Router ne prihvaća prijedlog pa mudro poručuje: „već ste ga izigrali, samo vješto manipulirate brojkama i delegirate krivnju na treću stranu“ ne dajući se smesti.
Svoj osjećaj za pravednost potkrjepljuje tvrdnjom da „netko izmišlja kategoriju radnog dana, umjesto da jednostavno se napiše 3-7 dana (ne broje se subota i nedjelja)“ pa dodaje: „posao i akcija koju virtualni operater pokušava prodati je kriva. Odnosno Loša.“
A svima vama nerazumnima poručujem, kaže Router: „ne postoje radni i neradni dani, svi dani su radni.“ Onome tko se usudi drugačije razmišljat mogu samo reći „eto kad već postoje za tebe, ukaži u konkretnom zakonskom okviru gdje se spominju koji su dani radni a koji neradni.“
I tako neshvaćen, povrijeđen i iznenađen Router neke stvari shvaća preosobno. Lišen svake spoznaje kako se odvija pravni promet, odbijajući povjerovati da radni dani ipak postoje, Router ostaje sam u srdžbi za koju je kriv bonbon. Tako je to kada se neke stvari uzmu zdravo za gotovo u kombinaciji s vlastitom neinformiranošću pomiješanom s povećom dozom taštine.
Al' će sada biti brisanja postova, auuu...
Meni je smiješno kako je Bonbon (mreža) ušao u cijelu telekomunikacijsku priču nudeći "neozbiljniji" pristup s "mladima" kao ciljanom skupinom, pa im se sad sve to vraća na najzanimljivije načine. Npr. da se većina upita na službenom forumu i facebooku svodi na davljenje agenata oko očiglednih stvari (npr. ljudi kojima nije jasan koncept radnog dana u poštanskom prometu ili onih stotina daveža koji ne prestaju ispitivati kako će to i kada mobitel stići na kućnu adresu). Nadam se da je ovakav pristup korisnicima privremen, odnosno da će se s vremenom "uozbiljiti" jer nisam na mreži zato što mi se u porukama obraćaju na "ti" ili šalju "cool" poruke napisane jezikom 16-godišnjaka, već zbog cijena osjetno povoljnijih od konkurencije.
Pristup ne mislimo mijenjati. Jer ciljamo mlade i ne mislimo raditi kao drugi. Znamo da mnogi to ne razumiju i svaki dan nam netko objašnjava kako bi trebali raditi ali mi i dalje brijemo svoju briju. Baš zbog onih kojima se takav način sviđa. ;)
Meni se čini da su odgovori SZK zaduženi za komunikaciju na netu malo promijenili politiku. U ovim threadovima se osjeća malo oštriji i neljubazniji ton odnosa s korisnicima. Volio bih da ga opet učinite onako primamljivim i ljubaznim kao kada ste krenuli.
Na kraju krajeva, nije na SZK da se prepucava tu preko foruma.
Jedno pitanje, hoće li od sutra vrijediti više prebacivanje broja i 1000 minuta free do 2020.? Mislim da većina u RH još pojma nema što je to 097 mreža pa bi mi bilo lakše uzeti neki Simpa/Vip broj i prebaciti ga na BonBon. Po uslugama i cijenama ste stvarno koplje ispred svakojake konkurencije uključujući i mrežu čijom se infrastrukturom koristite!
Produžili su rok za dobivanje free minuta do 31.8., umjesto 31.5.
Moby, sorry ako su moji neki odgovori bili malo oštriji ili neljubazniji. Tj. ako se to osjećalo u nekim raspravama. Slova nemaju ton pa to može zbilja loše izgledati. Ovaj forum nije naravno službeni kanal komunikacije korisničke podrške bonbona već su tu neki pojedinci koji inače prate ovaj forum a vezani su uz bonbon. A kad smo tu, zašto ne biti i u kontaktu pa pomoći na ovaj način. Ako se već može nešto pomoći.
https://www.facebook.com/home.php#!/...66788713383179
Sve je to ok i razumijem navalu, ali da li je ITKO dobio onaj famozni konfirmacijski mail nakon narudžbe/plaćanja?= Citat =:
Ekipa, zbog velike gužve postoji šansa da će isporuka manjeg broja Ideosa kasniti no ne više od dan-dva izvan roka. Oni koji su naručili u ponedjeljak mogu očekivati isporuku tijekom sutrašnjeg dana. Dečki na skladištu su od silnih narudžbi dobili upale mišića jer ovakva navala nije viđena, hvala vam :)
Većina je. Problem je bio u našem web shopu.. :(
evo, malo offtopic ali oprostite...
http://imageshack.us/photo/my-images...eenshot2co.png
http://imageshack.us/photo/my-images...enshot2co.png/
Ajd imam i ja C/P sa maila kaj sam dobil za jučerašnju naruđbu, pa nek vidi...
"Your package has been shipped on the working day on 31th May by HongKong post .Normally it takes 15-25 business days(not include saturday .sunday ) for delivery to your contry .
Please be patient to waiting for item .
Have a nice day !
Best regards!"
P.s. Samo da Router to vidi, onda brisite komentare ;)
Taj web shop vam je stvarno uzasan. Dok je bila akcija sa Ideosom, meni ste odkantali MasterCard uz izjavu da moram koristiti kreditnu karticu (i da, MasterCard, ne maestro i slicno), i to tek nakon nekoliko mailova vasim ljudima. Dajte to nekome spodobnom da vam dovede stvar u red, jer ovakvo "posalji pa se zali ako ne uspije" narucivanje stvarno nije primjereno ozbiljnoj kompaniji.
I jos jedna stvar, makar to niste krivi vi osobno, ali mozete na to utjecati: manite se CityExpresa. Jucer su umjesto da pozvone na vrata samo ostavili papir da moramo podici paket (doma je bilo ljudi), samo zato jer se otac nije javio na mobitel posto je bio na sastanku. A kad je onda nazvao CityExpress, pravili su se ludi. Jako neprofesionalno.
U pravu si, aardwark.
Slažem se, pogotovo s ovim prvim, problemi s web shopom postoje i radimo na tome da se otklone. U sljedećim akcijama to jednostavno MORA bolje izgledati. S druge strane, svi ti problemi su nam škola i putokaz gdje nije štimalo...
evo jedna pohvala za vas ...
jako sam zadovoljan vasim paketima i ideosom za 450kn , iznimno zadovoljan !
nadam se da cete nastaviti ovako , i da cemo i dalje moc gledati ugodna iznenadjenja od vase strane ;
keep it up !
Koje je stanje sa ugovorima sa inozemnim operaterima? Da li to potpisujete posebno ili preuzimate tcomove ugovore tako da ono sto radi na tcomu radi i na bonbonu? Lani sam imao problema s time na tele2 jer sms- ovi nisu prolazili na jednu aus mrezu, pa me zanima oce li mi ove godine radit.
koristi se signal T-Mobile-a plus što se pokriva i roaming. Dakle, sve što vrijedi na Simpi dok si vani, isto tako vrijedi i na bonbonu.
izgubio sam karticu sa pinom i pukom, kako mogu doći do toga?
Tadei, imas pm ;)
Zanima me dal ima sanse da se rok za dobivanje 1000 besplatnih min za one koji prebace broj produzi i nakon 31.8.?
S obzirom da traje od siječnja do kraja kolovoza, dakle, duugih 7 mjeseci do produženja vjerojatno neće dolaziti. Nije 100% ali da me to pita mama, tata, prijatelj ili susjed, rekao bih da požuri!
Nisam mislio da ću to ikad napravit ali evo ovih dana sam prebacio i svoj primarni Vip broj u bonbon (imam ga od 2002 godine.)
Nemojte me razočarat. Za sada ste OK.
Ne znam zasto to ne ostavite cijelo vrijeme? Ako ostavite samo mozete dobiti vise novih korisnika, a nema se sto izgubiti. Meni npr. istice ugovor u 10. mj. i mislio sam se mozda prebaciti na bonbon. Bez tih 1000 minuta mi se ne isplati jer imam oko 800 min/mjesecno razgovora sad na pretplati
lika097 , welcome ;)
imaticx, stoji to što si rekao. poslije 31.8. ćemo vidjeti..
A hocu li dobiti besplatne minute ako zahtjev za predajom predam npr. 30. ili 31.8., bez obzira na to sto ce se samo prebacivanje broja izvrsiti tek u 9. mjesecu?
Uvjet je da se nadoplatiš s minimalno 40kn do 31.8. Znači, kasno bi bilo da predaš zahtjev 30.8.
Ali vidit ćemo da li će biti kakvih promjena/produženja...
e biga onda kakva mi je korist onda ako predam zahtjev recimo 29.8.tj. da pređem na drugu mrezu(vašu-bombon)ako mi nema tih
1000 besplatnih min. ipak su ljudi bili na godisnjem koji jos traje pa....onda mi se ne isplati ni ic potpisivat i prelazit k vama osim ako cete iza te akcije koja je do 31.8. imati nesto slicno ili bolje...imate li kakva saznanja da to podjelite s nama???
Saznanja još nema, kad bude dijelit ćemo ;)
ima li bon bon u svojoj ponudi stick za mobilni internet ?
tko ima i kakve su cijene.... ? (nadam se da ne ulazim u OFF)
vidim da me nisi shvatio,zanima me druga stvar ocito da moram crtat dal ce se vrijednovati ako predem do 31.8 sve benificije i 1000min. u mrezi jer ako ne onda mi se i ne isplati prec to je moje pitanje bilo a ne ovo drugo??
Znaci da idem sutra ujutro nema sanse da me ovi prebace do31.8 tako da onda to otpada..
Ako odeš sutra ujutro lako moguće da bi prijenos bio do 31.8. jer je najčešći rok otprilike 6-8 radnih dana. Na knap, ali puno su veće šanse da ćeš stići ;)
Što se ne bi trebao gledati datum podnošenja zahtjeva? Na kraju krajeva korisnik nije kriv što je izvan njegove moći da se broj npr. u 24 sata prenese.
Akcija je takva da vrijedi za korisnike koji prenesu i nadoplate broj do 31.8. s minimalno 40kn. Ne gleda se datum zahtjeva nego nadoplata. ;)
Ne hvala da predem za nis,i da mi se ne prizna nisam lud ostajem di jesam ipak vi zivite od mene a ne ja on vas tako da kome je u interesu da pridobije nove korisnike pa valjda vama..
Ma di ces nadoplatit kad nisi ni prenesen ..
bio sam preko grane i zaradivao pare eto sta sam do sad cekal...
Jer mi se onda zbilja ne isplati prelaziti na bombon ako se tih 1000min. ukida i da to vise ne daju,ili ako ce bit nes slicno tome...mislim sta se ceka pa danas je22.kolovoz i vec bi s tom informacijom trebalo ic van dal ce produzivat datum ili ce nesto novo ubaciti...do kad šta!!!
u bonbon paketu za 60 kn se osim 200min prema ostalim mrežama dobije i 300 unutar bonbon-a.
A osim prijenosom broja, minute možeš dobiti i kada te prijatelj preporuči - to traje isto do 31.8. a vjerujem da je brže. Samo što onda imaš novi broj...pa evo, uzmeš to za slučaj da nebude opet akcija kroz mjesec-dva...
Cijenjeni forumaši a posebno kezimire. :D Pogodnost pri prijenosu brojeva produžuje se do kraja rujna. Dakle, još dodatnih mjesec dana za uloviti 1000 minuta. Uvjet je da broj bude prenesen i nadoplaćen s minimalno 40kn do 30.9.
Hvala ljepo toooo odmah danas idem!
dali se negdje u puli može prebaciti broj s VIP-a na bonbon?
Mozes prenijet broj u svakom T Centru, a druga mjesta mozes pogledat na bonbon siteu.
e na stranici od bonbona sam pogledao,i nema u puli.
dali se može samo u T-centru, ili može i na T-kiosku?
hvala
Želim, predlažem i molim da proradi push. Dosadilo mi je na gtalku odgovarat s pola sata zakašnjenja. Mail koji s nekima koristim umjesto sms-a stiže prekasno. Ima li nade sa se to popravi uskoro, prije ove jeseni/zime?
seha, ne znam o kakvom je kiosku riječ pa te molim da mi na PM pošalješ adresu. ili možeš u T-Centar otići pa zatražiti prijenos.
@lflori, puno smo pričali o push problemu na ovom forumu, prije jeseni sigurno neće biti riješeno. Nadamo se ovom drugom roku. Zima/prije zime.
evo napokon sam se prebacio na bombon i zena je presla,sad me zanima kad se pokrene kartica za 7 dana i uplatim 40 kn taj mjesec sta dalje dal moram svaki mjesec uplatiti 40kn i sta se dogada ako naredni mjesec ne uplatim 40kn na racun,koliko vrijedi katica kad ubacim 40kn jel ko i kod tele 2 50 kn 3 mjeseca ili???
Bon od 40 kn traje 40 dana (kolko para tolko i muz'ke), jedino bon od 160 traje godinu dana :D
Svaka prva nadoplata u mjesecu ti donosi soma minuta prema bonbonu. Tak da ak potrosis minute prije kraja mjeseca, onda moras cekat iduci mjesec i nadoplatit da dobijes minute. ;)
ok a sta ako recimo ovaj mjesec uplatim 40 kn i drugi mjesec ne sta se dogada???
Da li ce me ugasiti ili???
ako u roku od 40 dana ne uplatis bon, nemres zvan ti slat sms nit ic na interet, al te drugi mogu nazvat. Onda si u Inaktivnom periodu koji traje nekih 270 dana, i onda ti deaktiviraju broj.
inaktivni period nije 270 dana, vec 90 dana...
ok sad mi je to malo jasnije a sad mi recite u kojem sam ja paketu kad me prebace u bombon i ja uplatim 40kn sta imam i sta dobivam s tih 40 kn dal imam u tih 40 kn nesto free min prema ostalim mrezama sta je sa sms-om,dal imam free internet promet i kolko???
hvala vam do sad i u buducem infu!!!!
Sve točno Fićo, osim ovaj dio što te tutlek ispravio. ;)
Vjerujem da kezimira zanima što ako se nadoplati u 9mj a u 10 preskoči nadoplatu. Pa evo primjera:
5.9. - nadoplatio 40kn, pričekaš sms i imaš minute
10. mjesec - nema nadoplate
11. mjesec - nema nadoplate
1.12. - nadoplatio 40, pričekaš sms i imaš minute
Najvažnije da si prenio broj i nadoplatio do 30.09. time ostvaruješ pravo da svaki mjesec do 2020. uloviš minute!
Nastavak za kezimira.
bonbon ima jednu tarifu. kad nadoplatiš 40kn imaš ih na računu i imaš free minute unutar mreže.
SMS prema svima 0,20kn
Pozivi prema drugim mrežama ili prema bonbonu kad potrošiš minute 0,70kn/min
MMS prema svima 0,70kn
Za ostalo aktiviraš pakete. Imaš pakete za sms, pozive i internet. Mali, srednji i veliki. A za što ti treba? Što misliš kolko ćeš poruka slat, kolko ti treba za net? Jel koristiš smartphone? Jel ćeš zvat druge mreže?
da koristim smartphone,druge mreze malo.poruke tako tako ....
Znaci prednost ovog prelaska je sta dobijes 1000min. u toj mrezi i to je kraj price a paketi se odnose na razne stvari ako grijesim ispravite me..free minute u toj i drugim mrezama,free internet do odredene granice potrosnje itd...tako da za ovu tarifu koju placam uglavnom pricanje i nis drugo za 40kn. mogu dobiti manje price a i jos nesto ostaloga..jel tako!!!
40kn=1000min u 30 dana prema bonbonu -nema uspostave! 40kn na računu ostaje i možeš aktivirati time pakete razno razne (recimo za ostale mreže jer je obračunska jedinica onda sekunda - tako da se isplati bar najmanji aktivirati, samo zbog sekunde!) Uspostave i dalje nema. Minuta i megabajt su 70 lipa, poruka 20 lipa...znači, moraš aktivirati pakete da bi bilo povoljnije! I jesam spomenuo da nema uspostave poziva ni u kojem slučaju! :D
sta mi ti preporucujes za tih 40-50 kn
E da i danas sam zenu prebacio jer dobivam ja time sta :pivce: ili mi nis ne daju jer vidim da ima neka caka??
Sta treba ukucati za provjeru stanja racuna,onda preostalih min i poruka free ako ih imas te koliko ti je mb prometa ostalo za potrosnju???
Sorry ako sam dosadan ali ipak je nova mreza i svaki info mi dobrodode...
Pa pogledaj malo opcije na bonbon.com.hr
Za provjeru stanja računa *100# poziv , a za provjeru stanja opcija poruka stanje na 0977
bas vam se i neda izmjenit znanja i iskustva,,,
Za manje "pričače" nadopolatom 40 kn se aktivira bespla prema bonbon korisnicima - znači, s kime god se puno priča, broj obavezno na bonbon (meni je tako i uža i šira obitelj). Dalje, za tih 40 kn možda aktivirati 30kn 80min i ostane 10 kn za paket 10 poruka, ili paket 50 mb interneta...
Za veće pričače savjetujem nadoplatu 80 kn jer se onda dobiju minute, kupi se opcija 30 kn/80min za ostale mreže i npr 30kn/300mb i 10kn/60 poruka - i još ostane 10 kn za tarot zvat! - Evo, znači s 80 kn se sasvim lijepo može podesiti tarifu vlastitim potrebama. Možda za 60 kn 200min, ako ne treba internet... Eto ga za početak...a kasnije se po potrebi povećavaju/smanjuju paketi, uključuju/isključuju...
I sve ide preko poruke na broj 0977 (aktivacije, deaktivacije, provjere stanja paketa).
Onaj kod za provjeru stanja je kao što je gore rečeno *100# a za provjeru minuta od onih 1000 min *200*1#
I da, obračunska jedinica je minuta kada se priča s bonbon korisnicima...isto tako je i ako se nema aktiviran neki paket pričanja prema ostalima...
A za detaljnije - stvarno otići na bonbon.com.hr
Znam da se neda proučavati, ali jednim pogledom se tamo sve sazna...bitno smo vjerujem ovdje sada istaknuli! :D
Živijo nama naš bonbon i kune u džepu! ;)
kezimire, svi bi ti tu pomogli sa savjetom ali moraš nam dati više informacije. Druge mreže "malo" i "tako tako" poruka nam baš i ne pomaže u savjetovanju.
Ok ma i ovako je ok!
bonbon, jel imate danas nekih problema s prodajom bonova? Ja sam probao u 2 ducana i u oba su mi prvo rekli da ima, a kad su ukucali, onda su rekli da nema... U Zagrebu sam
A trebao bi mi sto prije jer imam manje od 10 kn na racunu, a htio bih aktivirati male razgovore
Nije bitno, nasao sam u jednom ducanu. tnx svejedno
mac, prvi glas :/
ako se ponovi please mi javi.
Cini mi se da sam ovo vec pitao, ali ne mogu sad naci, pa evo opet... ako kupim bon od 40 kn 20.9., da li mi onih 1000 besplatnih minuta vrijedi do kraja mjeseca (do 30.9.) ili 30 dana (do 20.10.) I ako je ovo drugo, onda ako kupim novi bon od 40 kn 10.10., onda mi se valjanost tih besplatnih minuta produzi do 10.11.?
1000min free poziva ti vrijedi uvijek do zadnjeg dana u tekućem mjesecu.
symbeq, nije tocno...minute vrijede mjesec dana od dana aktivacije...
ako si dobio minute 29.8. one vrijede do 29.9., s tim da mozes obnoviti 1.9. i dobivas novih 1000min i one ti onda vrijede do 1.10.
stvar je samo da mozes samo jednom dobiti minute u tekucem mjesecu...znaci, ako obnovis 1.9. i do 15.9. potrosis sve minute, moras cekati 1.10. da bi mogao dobit nove...
dal cete mozda mjenjati malo ponudu mobitela??? xperia x10 mini je vec star mobitel i ima samo android 1.6 a vrhunska zamjena bi mu bio novi xperia mini... a nisu cijenom previse razdvojeni...
tutlek, bravo za objašnjenje :)
pero1985, za sada novih mobitela neće biti u ponudi jer je u zadnjoj rundi u ponudu stigao Flyer, Samsung galaxy mini i Wildfire S. inače, x10mini je na 2.1 androidu.
Dobar je x10 mini, mali ali pali...samo možda ipak cijenu sada malo spustiti...onako, blagdanski ili tako nešto...preko webshopa ili te akcije...1100kn je pozamašna svota za tako mali mobitel... :D
kupi ga u vipu, tamo je samo 2500kn :)
Neznam, al znam da prije 2-3 mjeseca kada je prošao 31. u mjesecu sam zvao na bonbon mrežu i pocuclo mi je novce...moj problem je bio jer sam zaboravio da je mjesec završio...a sumnjam da sam baš svih 1000min iskoristio... (uglavnom kupujem pakete sredinom mjeseca kad mi istekne a baš zbog ovog razloga negdje početkom mjeseca kupujem bon...)
Kako bilo...ako vrijedi 30 dana od dana aktivacije, još bolje, meni paše, sad sve kupujem sredinom :) :big smile2:
x10 mini je u vipu mislim 1800kn - na akciji! Ali to je opće poznato, operateri stave cijenu koja je opravdana kad je mobitel tek došao, ali nakon nekoliko godina cijena i dalje stoji ista... Ali bonbon je imao onu webshop akciju za ideos po cijeni od 450 kn ako se ne varam...tako da očito im nisu strane takve akcije. :D
Ja sam kupio x10 mini, tako da mi svejedno - akcija, ne akcija!