Trebalo bi radit. ali koliko sam citao bolje odi s limera1n-om ako je iPhone 4.
S obzirom da sam JB radi jedino na verziji 3.1.3 preko Spirita, što je bilo vrlo jednostavno, zanima me da li je komplicirano to napraviti s limera1n-om na četvorki?
Nemam pojma, nisam to nikad radio, čak niti ne znam što je DFU mod? Sa Spiritom to nije bilo potrebno...
Thx!
Da li je nakon JB-a potrebno još nešto instalirati na iPhone kako bih mogao na njega stavljati preko iTunesa aplikacije koje sam skinuo na netu? Znam da je nakon JB-a preko Spirita trebalo instalirati AppSync ili tako nešto što sam skinuo s Cydie i onda sam mogao stavljati na mob programe.
moras instalirati AppSync
Znači, ako napravim JB preko Limere, neće biti problema sa radom uređaja, odnosno da li je netko to napravio i provjerio?
jep,ja sam ga JB-o s limera1n-om,pratis samo upute ovdje i nakon sto je gotovo instaliras cydiu ( moras restarti uređaj jer se nece odmah cydia sama prikazati) i onda dalje sam se igraj... ugl. sve radi savršeno.
a kad instaliras installous odmah ce ti instalirat sve potrebno da mozes i preko kompa stavljati appove u itunes
Napravio sam JB, instalirao Cydiu i to je sve prošlo OK. Ne mogu u Cydiji naći AppSync i što je Installous i gdje ga skinuti? Hvala
Ja imam slicno pitanje kao i .El Nino. . Sto je Installous? I gdje se nakon JB-a mogu naci piratski appovi.
u cydiji u source dodate cydia.hackulo.us (ako se ne varam) i onda instalirajte appsync i installous
i upravo installous vam je aplikacija gdje su piratski app-ovi...ili na netu apptrackr.org
on topic: znaci greenpoison ipak radi na 3GS, koliko sam pohvatao govorilo se da nece...na kraju krajeva vec sam jailbreakao sa limerainom pa mi svejedno
Još jedno brzinsko - nakon JB-a i instaliranja AppSynca htio bih prebaciti aplikacije sa Apptrackra u iTunse. No aplikacije koje skinem su u .rar formatu i ne znam kako ih kopirati da budu u onoj .ipa ekstenziji?
sa apptrackr-a nijedna nije u rar formatu (rijetko koja). Da ti nije namjesteno da ti winrar otvara ipa file?
Sredio sam ove .rar fileove, morao sam ih preimenovati u .ipa i prebaciti u iTunse i sve super radi.
Još jedno pitanje, da li mogu na mobu izbrisati ikonu limera1n ili ona mora biti na mobu? Pretpostavljam da mora biti na mobu no svejedno da provjerim...
http://www.techsliver.com/sn0wbreeze...nd-ipod-touch/
radite sve kako vam je objašnjeno i radit če kao i meni...najprije skinete na vaš komp sve kaj je pod downloads na kraju članka i onda radite postupak( itunes netrebate ako imate redoviti updejte iz apple kao ja) i idite na simple mode....meni je prvi put nije imao signala a drugi put sve radilo kako treba... svejedno prije napravite transfer purchases, sync i back up za svaki slučaj...
Napravio sam JB sa Limera1n i radi sve super, nema problema s ničime.
Udji u limerain na mobu i imas uninstall
Najbitnije mi je da mogu stavljat gore na njega aplikacije preko iTunesa s Apptrackra. Onda ga bude maknuo ako se neće ništa dogoditi.
Makni slobodno Limera1n ikonu. Time ne gubiš JB. Ja sam svoj jučer JB-ao s Limera1n i sve radi super. Danas sam napravio jednog 3G-a@4.1 pomoću RedSn0w-a 0.9.6b1 i sve je super prošlo. Za 3G obavezno koristite zadnju verziju RedSn0wa, inače neće raditi dobro.
Oprostite,imam iphon 3gs. Sa 3.1.2 sam ga dignuo na 4.1 ,,mogu li ga jailbrekat samo bez otključavanja pošto imat T-mobile kartice,,,
da, jailbreak mozes, a unlock jos ne
kako ne, a ovo? http://www.omizio.com/iphone/kako-od...o-ultrasn0w-a/
ako je napravio update basebanda jos ne moze
Al nemam cydie kad sam ga dignuo preko itunesa,ima ko stranicu i preko kojeg da ga 3gs jailbrekam ...:cthumbup:
za jailbreak?
http://limera1n.com
www.greenpois0n.com
ako si vec napravio jb sa nekim od tih alate i nemas cydiu, napravi restart uredaja
hoce li se na iphoneu 3g upgrade-ati baseband ako ga updateam na ios4.1?
ak nece onda da probam jailbreak
pitam jer upravo citam da tinyumbrella radi samo na iphone 4
Neče preko limera1 , kad počne prikaže se na iphonu kabel i itunes i nemogu ga više koristit bez restarta,ni zagasit ga više ne mogu,pojavi se ikonica da ga spojim na itunes... Nisam još napravil jailbreak na 4.1 kad neče, možda kaj sam bil na jailbreak 3.1.2 zato neče
Meni na 3GSu i na 4vorki ne zeli instalirati nikakav tweak.
Kad ga god instlairam, mob mi se zbloka i baci me u Safe mode.
Jel se ikom to dogada jos?
jel ovo za unlock?
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12170
Da ima kaj za greeniposion,možda je kaj bolji ,jer limera1 šteka
Il ne funkcionira na 3gs 05.14.02
Instalrio prema uputama iz prvog posta sa Limera1n, sve prošlo bez greške :cthumbup:
A sad u potragu za navigacijom!
Trebam nesto srediti prije ili mi je dovoljan neki .ipa file?
U Cydia dodati cydia.hackulo.us, instalirati appsync za firmware koji imas i onda mozes poceti koristit ipa fileove :)
Naravno da će se updateati.
Ej r101 kad si otvorio limera1n nije ti na mobu kazalo da ga povežeš sa itunes,e da ideš preko kompa il preko iphona,hvala
Tnx, javilo mi neki eror ali instalirao appsync za 4.1
E sad, jos ako bi znao neki forum sa aplikacijama, onaj ipmart šteka...
Pa prvo sam spojio iphone s kompom, isključio itunes koji se sam pokrenuo, i onda pokrenuo limerian. Pisalo je nesto na mobu da se poveze sa itunes, ali nisam gledao sto pise nego se drzao uputa
izgleda konacno stize unlock
http://www.iphoneheat.com/2010/10/un...hone-4-3gs-3g/
od treće osobe sam zamoljen da otključam iPhone 3gs kako bi se mogao koristiti u VIP mreži. Mob je na OS-u 4.0.2., Model MB497CR i Firmware 05.13.04.
Probao sam ga JB uz pomoć limeria1n.exe app. Kad spojim mob sa laptopom (na kojem ne postoji instalirana iTunes app) i pokrene limeria1n.exe te odaberem "make it rain" ispiše se "waiting for device..." i tako stoji i nikako da dočekam da ispiše "entering recovery..."?
Pošto i nisam neki stručnjak za iPhone molim vas da mi pomognete, da li se navedeni uređaj da JB pa naknadno otključat i ako da kako odnosno gdje griješim?
Hvala unaprijed.
kad če više JB za iOS 4.1 za 3gs...
pa izašo je jb, ja sam jučer jailbreakao jedan 3gs.
Imam mali problem nemogu updete napraviti na 4.1 (custom fw) pojavi mi se neki error stim da sam prije par mjeseci radio downgrade sa 4.01 na 3.1.3 morao sam koristiti onaj recboot
tako da sad nemogu staviti 4.1 a original sa itunsa nemislim stavljati jer želim otključATI JER KORISTIM TELE2
Ej probo 001 ,daj napiši preko čega si ga jailbrekao
mene isto zanima preko čega je jb-kat 3gs :D
na www.jailbreakme.com nema još:/
jialbreakme mislim da dela samo DO iOS 4.0.1, otkriven bug il nekaj, pa nebu bilo tak, a imate LimeRa1n, i Greenpois0n (googlajte, nebu van nis bilo) koji rade na 3gs-u, tak da.. I jednostavno je..
Pogledajte u sticky temu "Tutorial Jailbreak"
dobio 3GS-a, želim ga updateat i JB,al da podatci ostanu
sad: Update na 4.0.1 ili 4.1? kakve su razlike? kad će JB za 4.1?
oće li mi podatci ostati nakon updatea?
kako da ubacim MP3 mjuzu na njega-kroz iTunes?
koji iTunes da skinem za update?
da stavim 4.0.1 ili 4.1?
di da skinem 4.0.1 softver i kako ga updateat (nešto sam čitao da treba nešto brisat iz loga?)?
hvala :)
- ako ti treba unlock, onda ostani na ovome, ako ti ne treba (ako si t-mobile) onda idi na 4.1
- nece, sve ce se obrisati
- potrazi malo na youtube i netu
- zadnji
- odgovoreno vec
- ako nemas spremljen shsh, ne mozes update praviti na 4.0.1, a link za skinuti ima u sticky-u
znači, ide 4.1
kad bi moga JB za 4.1?
kako da sačuvam memoriju iphona (bilješke,poruke,brojeve,slike, postavke...)?
hvala mod :) :respect:
Ljudi, ja se jos cudim, al ajd... Skinuo sam TinyUmbrella (valjda novi, sta ja znam...) i spremim SHSH. Neznam jel mi treba jailbroken iPod da bi spremio prosle iOS-ove, ali meni je spremio iOS4.1 i 4.0. E sad, za downgrade se mogu vec snac, al moze savjet? Jel da ga downgradeam na 4.0, pa da jailbreakam sa Jailbreakme.com? I ako downgradeam, jel ce mi ostati sve aplikacije i pjesme i sve postavke...? (u biti imam ja to spremljeno na kompu sve al cist da pitam, da se nebi zaletio) :D
EDIT: Uspjesno downgradeo iPod 2g MC model, nikada jailbreakan, sa iOS 4.1 na iOS 4.0. Koristio sam TinyUmbrella, spremio sam SHSH, skinuo iOD4.0, restorao ga na taj frimware, i samo sam stisnuo da napravi "novi uredjaj" (sa obzirom da backup nece prihvatit, prenova je verzija, duuh...).
Kad se downgradea, na TinyUmbrella-i treba stisnut start TSS server, ako ce netko probavat :D
Pozz
Jel ko uradil jailbreak na 3gs-u na 4.1 softveru,ak je kak prek čega i kak se ponaša...
da, preko limeraina i radi normalno sve
uskoro otključavanje za sve iPhone-e
http://www.omizio.com/novosti/limesn...dolazi-uskoro/
ova stranica meni nikad ne radi
ovako imam problem nemogu napraviti udate 4.1fw na iphonu 3g radi se o custom 4.1fw jer mi treba unlock
prije par mj. sam radio downgrade sa 4.0.1 na 3.1.3 sa rec bootom .
3 GS 4.0.2 - jailbrejko sam ga i unlocko i u opcenitim postavkama izbrisao sav sadrzaj i postavke, i kad ga ocu upalit jabuka mi se pokazi i ne mrda.... Moze pomoc????
3gs...4.1...i jailbreak....
testirao tu kombinaciju par dana i katastfora...koja svrha jaila kad vecina programa ne radi a nekih nece ni biti za 4.1... (kao itypefastr)....
vratio se ja lijepo na 3.1.3 i idem sve postimati...tu barem sve radi kako treba :)
a jel ikako moguce ga ozivit na 4.0.2 jer mi je unlock potreban?
Eh sad, pitanje... Izasao je jailbreak za iPod touch 2g za 4.1, greenpois0n. Ja sam na 4.0. Pitanje je:
Posto imam vec podosta aplikacija i modova i cega sve ne, jel ima neki sigurni nacin da ja sve to, sacuvam na updateu i da imam to kad opet jailbreakam? (ukratko: backup svega sa jailbreaka)
mislim da ne...najlakse ti je da otvoris cydiu i odes na packages i napravis print screen svih i te slike spremis na komp...kad stavis novi soft onda vidis sta si imao i to ponovno instaliras
imaš apt backup u cydii
Molim pomoć!
kada instaliram cidiu na Iphone 3gs nemože mi dalje ić jer daje poruku da nema više memorije' kako mogu povećati virtualnu memoriju!
..imam 3GS, MC 5.12.01, sad sam n a 3.13, update bi radio na 4.1, s čime ga onda JB i dali mogu uopče MC model?
http://jailbreak-me.info/jailbreak-a...ck-wizard.html kaže da mogu, sa http://www.greenpois0n.com/ ali on kaže da mogu i unlockat, tako da neznam dali mu vjerovati :D
Sa greenpoison ili limerain. Ne moze jos unlock
znači JB radi 100% i za MC model, odlično!
da u tome slušam jailbreak-me.info pa da ga sa greenpoison ili da ipak sa limerain? ..da nebi bilo da se uspori il neke ostale nuspojave... :D
Ja imam isto MC model, JB limerain i radi normalno
sorry na gnjavaži, de mi samo reci još molim te kako da napravim back up, da mi ostane imenik? aplikacije sam prebacio u komp., samo da još imenik spasim i ajmo nočas to rješit :D
Napravi sync sa google accountom ili sa outlookom. Imas u itunesu pa biras s cim ces syncati
Ili samo syncaj s iTunesima, oni sve backupiraju, pa i imenik.
IMam Iphone 4 verziju 4.1 , napravio sam yailbreak preko greenpoisona, instalirao cydiu, ali kada oču skinuti neku aplikaciju sa apptrackr.org neće... prilikom sinkronizacje pojavi se error
sadržaj se nemože prebaciti... ( a sa te stranice skidam igre Za ipod touch bez problema koji je isto jailbrekan ) e i sad mi nije jasno šta još moram napraviti za ifon4.
verzija 4.1 (8b117 )
Modem Firmwire 02.10.04... može neka pomoć-- thnks
1. idu u cydiu
2. idi na manage - sources i dodaj cydia.hackulo.us
3. idi dolje na search i nadi appsync 4.1 i instaliraj
4. sad mora raditi
hm ništa
pojavi se updating Sources i& downloading packages
ali to je to
ništa ne pomiče se
crni ekran
onda probaj cydia.xselize.com
jesam uspio sam..thnks...
koju navigaciju da si skinem.. dal Tom Tom valja šta ?
neznam ja koristim navigon 1.6.0 to je mislim zadnja verzija ima ono 3d i meni je super,zadao sam rutu neku di sam isao, znao sam put i dovela me dobro sad neznam tom tom nisam korstio nikad.....
NAVIGON.MobileNavigator.Europe.v1.6.0
tu sam skinuo sa apptrack..org
2 gb..
skinuo sam taj Navigon i u večini slučajeva mi se pokazuje da nema gps signala
dali on koristi moj internet promet za prikaz mape ili šta ??
ne...zato i je 2gb jer su sve karte vec na telefonu
u biti nije 2 gb nego 1.80 gb... više manje to je tu...sam da mi ne guta internet promet to mi bitno....
ne trosi ti nista probaj ugasit net pa ces vidjet da navigacija i dalje radi...karte su unutra a sve drugo se odreduje preko gps-a
I ja imam verziju 1.6.0 ali mi 3D prikaz ne radi,traži da skinem još neku dopunu koja košta 12$,al ja sam skinuo s torrenta.Gledam na apptrackr i ne vidim navigona?
Ne radi taj 3d panorama ni onima koju su kupili ni onima koji su platili (na 1.6.0 verziji). Biti ce update
stvarno sam sve navigacije isprobao za iphone (imam 3g) i najbrza , najtočnija i najlakša za koristit su mi sygic, copilot, igo, navigon pa sve ostale... copilot bi najvjerojatnije mi bio najbolji da sam kupio original a ne ovako crackane .... btw nije ovo tema za te razg :D
jedna obavijest:
http://www.pohrani.com/f/o/fi/1Eg5We74/2112010.png
http://www.pohrani.com/f/3R/NR/2CR9O6NC/21120102.png
Upravo sam spremio shsh na iphone 4 i odmah se pojavilo u cydia-i gore zelenim da je spremljen shsh za 4.1, dok na 3gs-u ne pise. Ali imam spremljeno na komp
moram i ja onda ic spremit...pisalo mi je u cydiji prije, ali je nestalo...znaci da shsh se vjerovatno pobrisao...
Citao sam kao da na cydinom serveru ima spremljeno, ali se ne pokazuje. Sad jel to istina ili ne... Ali svejedno imas lokalno spremljeno pa ti je isto
znam da ovo nije mjesto, ali daj mi pliz reci s kojim programom mogu spremit sve cydia aplikacije?ono, da kad ponovno instaliram, da mi se restoraju...jel to postoji?
Nemam pojma, ja sve ponovo instaliram, ali nisam siguran ni da se moze. Zapisi si koje imas i ponovo ih instaliraj, ipak ide gore novi software. Ja cak ni ne radim backup iz itunesa, sve mora biti cisto :)
aptbackup je aplikacija...
ma zapisala sam si ja sve :D ali svejedno me zivcira kad moram sveeee ispocetka...i uvijek radim backup :) ko bi se sjetio svih passworda i toga svega :)
Moze li se uci preko ssh s kompa ako nisam spojen na wlan, nego preko usb-a recimo?
probaj program iFunbox