Hvala!
heh, nekad od šume ne vidimo drvo :)
OK, fala!
Printable View
Stavio sam i ja sinoc Darkyev rom. Radi odlicno. Bez lag fixa.
hej ljudi šta da radim s marketom, neradi mi?sve radi, i internet radi, youtube a on ne?
ljudi, ima li itko ovdje, ili negdje drugdje na forumu saznanja o novoj pošiljci SGS-ova u t-mobile, već 4 dana ih ganjam od centra do centra i jedni tvrde (uvjerljivo vrlo) da nikada nisu ni imali galaxy s (a vrti se po reklamama, jel) drugi kažu da ih nema više da su svi otišli i da će valjda, pod upitnikom je to valjda, doći nova pošiljka.
@maca, problem sam "riješio" s nekoliko resetiranja- najednom je proradil. Možda i tebi upali
Što se tiče zaliha, mislim da im ne manjka. Svoj sam kupio u Avenue Mallu prije tjedan dana i nije baš da im je manjkalo.
slazem se za avenue mall,brdo ih je bilo kad sam i ja uzimao,isto prije negdje 5 dana..cak su ih i nudili kome god je dolazi pitao bzv neku preporuku
imam jedan mali problemcic... nakon instaliranja novog roma (darky's v8.1) isao sam stavit ponovno swype ali kad sam prebacivao swype_jpa.zip prebacio sam slucajno dio u update.zip pa imam pitanje, hoce li bit problema s update.zip-om ako mu ostavim tih par fajlova iz swypa i kako da vratim update.zip u prvotno stanje, tj. koje fajlove on treba sadrzavati u sebi i kako pobrisat visak? (preko windowsa neide) sve radi normalno i nema problema za sada ali bolje sprijeciti nego ljeciti :)
tako je, od cwm-a je... ulazio sam bio u recovery nakon sto sam slucajno dodao dio swypa i radio je... hm :\
znaci bit ce problema kod sljedece instalacije roma?
Recovery će ti raditi jer ga ne pokreće iz update.zip fajla, taj fajl služi samo ako npr. staviš stock rom koji nema cwm pa da ga instaliraš pomoću njega ili ako naiđeš na neki drugi problem koji bi mogao onemogućiti normalno startanje cwm-a. Meni taj update.zip stalno stoji u rootu sd-carda, pa ako nešto zeznem moram flashat stock rom JM8 preko Odina i onda gubim CWM, ali ga zato lako vratim preko tog zip fajla...
Preporučam zamjenu tih zipova netaknutim originalima, čisto da si siguran.
dali neko zna kad ce biti dostupan 2.3 za galaxy Hvala
Dali se isplati mjenjati HTC Legend za Galaxy S uz nadoplatu od 900 kn?
Ima VIP-ovu garanciju, kutiju, sve.
Itekako. Kako god usporediš, većina stvari je bolja, ako ne i sve.
Pomalo. Da li si pokušao dobiti 3-button recovery i na koji način, zašto nije uspjelo ?
Pozdrav, upravo sam prešao sa stock 2.1. na Darky's ROM 8.1 (prvo na wipe 8.0 pa na no wipe 8.1) i Imam jedan problem, ne radi mi Wifi, nikako se ne može spojiti na mrežu (stoji na "Preuzimanje IP adrese iz..."). Sve postavke sam unio kako treba, i s drugim mobovima se spajam bez problema.
EDIT: Reinstalirao ROM, sad je sve ok.
Prije 7 dana kupio sam Galaxy S koji ima implementiran Android 2.1.Downloadao sam preko marketa Skype,te ga instalirao, ali mi po upisivanju username i passworda staje.tj. beskonačno dugo mi piše signing in.Dali se netko susreo sa ovakvim slučajem i kako bih se mogao ulogirati.THX
skayp radi s androidom 2.2 tek nadogradi
može li mi netko objasnit postupak nadogradnje androida 2.1 na android 2.2
Settings -> About Phone -> System software Updates i tamo ga nadograđuješ, ali prije toga mora biti upaljen Wlan.
Samo je potrebno odobriti početak nadogradnje, sve ostalo će mobitel sam napraviti.
Nisam siguran jel ovaj postupak radi na Galaxy S, ali trebao bi jer na svim Androidima su te opcije više manje iste.
nažalost ne radi
2.2 bi trebo moc bz problema nadogradit preko keisa a patch ti treba za 2.2.1 sto ti nebi preporucio
Kako uopće staviti taj 2.2.1
U Kiesu mi govori da je najnovija verzija već stavljena (2.2).
A mob nije baš od neke brzine; također mi je neugodno kad ga netko uzme u ruke, a ono, zapinje, ... Šta jest jest, ja mu odmah skinem par Korejskih stvari s neba, za razliku od nekih koji ga unatoč svemu uzdižu u nebesa. Kao, kupio sam Galaxy, on je najljepši, najbolji, naj naj sve. ******, ako je usporen, usporen je!
Onda treba probat sa custom rom-ovima. Evo danas upravo izasao Darky ROM 9.1 ( http://darky.ficeto.com/community/in...evolution.560/ ).
Ako nista drugo cookeri tih rom-ova stalno se trude da otklanjaju bugove, a i mobovi su na njima puno brži. Jedino šta stavljanjem takvog roma gubiš garanciju.
Bilo bi ljepo kad bi neko od znalaca napravio tutorijal na HRVATSKOM za custom rom, a ne na eng. za nas koji s njime bas dobro ne baratamo.
Hm.. Ovako.. Prije svega morate provjeriti da li Vam radi 3 button recovery.. To se provjeri na nacin da ugasite mobitel i Pritisnete u isto vrijeme home button + volume UP + power button.. ako Vam to radi - onda super!!!! ako ne - onda je jedna od metoda ova:
https://docs.google.com/document/pub...J7FG1xN0&pli=1
Zatim samo otici na ovaj link i raditi korak po korak.. sve savrseno pise.. ako netko ne zna ovo prevest neka pozove najblizu osobu blizu sebe.. netko zna..
http://darky.ficeto.com/community/in...ime-users.315/
Uglavnom.. kada se dobije 3 button recovery ( ili kad ga imate od pocetka ) onda se vise nista ne moze zeznit.. ili stvarno morate iti specijalac.. ( skoro nemoguce jer ga taj 3 button recovery vraca na tvornicke postavke ako treba )
A nakon sto stisnete te 3 gore napomenute tipke:
http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...w=1116&bih=470
trebate dobiti da display izgleda ovako:
http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...w=1116&bih=470
Ako netko ima nekih pitanja neka posalje na privatno.. ako znam odgovoriti cu.. pozdrav
Dali je galaxy iz t-mobile brendiran, ima neke njihove ikone ili je samo zaključan?
Jeli netko uspio popraviti curenje baterije? Ja vise ne mogu izdrzat...wifi upaljen, ekran ugasen, u sat vremena sa 48 na 32% je pala...vise ne mogu izdrzat...
očito ti se neki proces vrti koji guta bateriju, dal ti je skype instaliran, i dal ti je gps uključen i daj pogledaj pod lokacijske usluge , i probaj bez wifi-a jer moguće da neka aplikacija u pozadini ili proces koristi net cijelo vrijeme.... meni sa 2.2. traje dva dana uz 30 tak minuta poziva i dosta igranje šaha preko neta , ak smanjim navedeno i bez problema 3 dana
hvala
Dali je bio otključan ili si ga nosio otključavat. I ja imam priliku kupit novi od t-mobile pa bih to isto morao riješavat.
1. pomocu kies 1.5.3 i kies regestry patcher 1.7.00
upute su ti u postu 184
2. create these directory structures (from the root)
\Media\Audio\Alarms
\Media\Audio\Notifications
\Media\Audio\Ringtones
i ton za poruku stavis u notifications pa udjes u poruke odes na postavke i izaberes željeni ton
a root je sdcard ne external_sd nego sdcard
3. ne kuzim... samo spojis mob prebacis apk file odspojis mob nadjes i instaliras? ili preko bt-a isti postupak... ili skines na marketu.... e da i u postavke > aplikacije > omogucis nepoznati izvor
pod 2. riješeno HVALA
ostalo kad budem doma
a probaj onda bez wlana, jer neki proces ili default program stalno koristi net, dal ti je uključen 3G - on cucla više baterije od wlana pogotovo ak je podrućje slabo pokriveno ...
ovako , malo iz dosade i iz blesavosti prčkao po onim servisnim kodovima i ZAJEBO :) ,
NIKAKO NE UKUCAVAT " *#34971539# (Camera Firmware Update), *#*#34971539#*#* for information about phone camera (be very careful hitting options here) "
odnosno ić na update fw od kamere , jel se to neće desit ,a desit če se da jednostavno krepa
jučer navećer upravo to napravio i kameri se valjda izbriše fw i nigdje na jeb.... netu nisam mogao nać kako to riješit ...
odnio ga ujutro u samsung servis i ZAMISLITE zvali me oko 3 popodne da je gotov ( svaka čast )
uglavnom zamjenili modul kamere , pretpostavljam da im je jednostavnije bilo to napravit nego ić stavljat fw , a fw se nalazi vjerovatno na nekom od čipova na tom modulu ( moja pretpostavka ).
pitao sam ih kakave kvarove prijavljuju najčešće na galaxy s-u , da večinom soft. prirode jer je prenatrpan , a da je ovo sa kamerom prvi put na ovom modelu ( koji su oni zaprimili )- aj daj sam i ja prvi
Ja kupio galaxy iz t-mobila, zaključan brendiran, svejedno odličan. sad lagano čitanje od početka pa čemo vidjet.
Evo šta kaže kies. što ću dobit s tim ?? Sad je verzija 2.1, hoće li biti 2.2.1 i dali ostaju t-com sranja
http://img15.imageshack.us/img15/6951/beznaslovat.png
ne radi mi kalibracija na mobitelu--gdje u postavkama se to uključuje ?
stavljao sam neke igrice i aplikacije i više ne radi akcelometar--zasto??? :oops: :oops:
hvala
jesi mozda iskljucio opciju autorotacije ?
Kolike su šanse da SGS dobije Gingerbread (službena verzija)?
Na moj Galaxy S ne mogu nadograditi Android 2.2. jer kada ga prikljucim na KIES odgovor je da podržana verzija se ne može nadograditi
Imam: PDA: I9000XFJM6
PHONE: I9000XXJM3
CSC: I9000OXXJM1
Sada je u njemu Android 2.1
Koliko vam traje baterija kad nešto igrate ili surfate po netu? Meni je pojede za 2-3 h kompletno cijelu. Ne znam baš da je to normalno jer s Nokiom 5800 mogu cijeli dan biti na netu...
Fotoaparat je isto katastrofa, slike su skroz mutne i previše zrnate. Postoji li kakav fix za to? Video snima solidno, ali moram ga još malo testirati.
Može li se ikako popraviti kvaliteta svih zvukova? Kod zvonjenja, u slušalicama, tijekom razgovora i u bilo kojem drugom slučaju je zvuk odvratan. Vjerojatno zbog izvedbe kućišta, ali opet toliko...
BTW, gore je Android 2.2 Froyo flashan kreko Kiesa i nakon njega napravljen reset na tvorničke postavke.
problem je u tome sto 2.2 froyo je jako lose napravljen za galaxy, ili se vrati na 2.1 ili si snimi 2.2.1, ja sam imao isto preko kies-a 2.2 i katastrofa jedva je izdrzo 1 dan, a nista specijalno nisam radio 20 min igirica 20 min wlana 20 min poziva, sada sam na 2.2.1 i to darky's rom, i 2 dana samo tako, ako malo manje koristim mob skoro 3 cijela dana
Evo ovako.. malo me je stid ovo pitati, ali evo..
Kako prebaciti odabir mreze na rucno.. trenutno mi je na automatski, pa sam prosli mjesec dobio nesto rominga...
Znaci nek netko napise.. plz
kako napravit root , stavio sam onaj zip fajl na root mem telefona , ugasio i stisnuo kombinaciju tipki , ušo u taj meni i i piše update.zip , stisnuo i kaže da nije verificiran fajl il tak neš
ma bilo bi super da jedan od ovih koji koriste darky rom naprave temu kako rootati stvar, staviti darky rom i lag fix, ja bih bio zahvalan :D
Kad ne surfam i ne igram se, tj. kad općenito ne koristim nešto što puno traži ekran, onda mi baterija traje 5 dana. To je otprilike s pola sata razgovora svaki dan, bez poruka, mailova, neta i ostalog. To mi je sad službeni telefon i vjerojatno bi potrajala još koji dan da nisam toliko pričao. Međutim, čim uključim net ili igre, bateriju pocucla za par sati. Mislim da to nikako nije normalno. Općenito sam jako nezadovoljan cijelim uređajem, jedan od lošijih mobitela koje sam imao.
na forum.hr -ovom topicu o galaxy s se forumas Chome potrudio skupiti sve potrebno u jedan zip, stavio na download i napisao upute za svaki korak. bez beda slozis darky-a po tome. ja sam koristio to uz darky-eve upute na njegovom forumu (za svaki slucaj, ali nije uopce bilo potrebno) i sve radi bez greske.
stranica 52, post 1030.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=577006&page=52
zanima me dali je iziso novi frimware poslje 2.2.1 posto imam novi keis, a trenutni sam stavio pomocu petcha za keis i sad mi izbaci [IMG]http://img145.imageshack.us/img145/5559/captureaiw.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
a gle, uvijek se moze desiti nesto, ali to je jako rijetko.
ak sve radis po redu kak treba (a prejednostavno je i jako tesko nes zeznut) neces imati nikakvih problema. najbitnije je da imas 3 button recovery, jer s tim mozes vratiti na stock firmware kad god zeznes.
ja sam isto tak razmisljao, lai to ti postane skroz normalo kad se ufuras. na staru nokiu 5800 sam stavljao hrpu custom romova, na samsunga samo darky-a i nisam imao problema.
cek jel s 3 button recovery vratim tvornicki kaji je bio kad sam kupio i dali ostanu aplikacije
Ma nije uopće teško... Budući da me taj mobitel ionako previše naživcirao, hladnokrvno sam se upustio u flashanje i sve je prošlo kako treba. Čak što više, u pola sata sam ga dva puta flashao jer mi DarkyROM Configurator nije bio baš jasan pa sam htio da sve bude po PS-u. Sad imam Darky's ROM gore i nisam uočio nikakve probleme.
napravio sve i radi , no baterija sad curi ko luda ... a sad kako napravit unroot i vratit natrag službeni rom
Mene pati što se sad svaka druga-treća aplikacija ruši i smrzava, cijelo jutro tražim rješenje, ali na official ROM se ne vraćam jer ovaj radi puno brže. Službeni je radio kao da je proc bio na 500 MHz, a ne na 1 GHz...
koja aplikacija npr. , da probam stavit pa da vidim
Zedge i Wifi Analyzer, ovo ostalo sam maknuo. Koju verziju imaš? Kod mene trenutno 9.2, ali razmišljam staviti 8.1 iako ne znam u čemu je razlika. Ovdje se 8.1 vodi kao najnovija, na drugom mjestu 9.2, nemam pojma...
http://darky.ficeto.com/community/in...darkys-rom.28/
Baterija ti može kratko trajati ako ga nisi flashao skroz napunjenog. Probaj kalibrirati, ima tamo nekoliko tema za kalibraciju.
Wifi Analyzer mi radi normalno , imam 9.2 verziju ... jel znaš kako vratit službeni rom
Ne znam točno, ali našao sam ova dva linka:
http://darky.ficeto.com/community/in...9000-only.486/
http://darky.ficeto.com/community/in...gt-i9000.1115/
Nisam još probao tako da ne znam je li postupak ispravan. Pričekaj nekoga tko se više kuži jer sam ja vrlo zelen s Androidom... :)
Vratio sam official ROM 2.2.1 čisto za probu i oni gore problemi s aplikacijama su nestali. Ne kužim što je u pitanju kod Darky's ROM-a. Vatrogasac, evo kratkih uputa:
1. Ovdje skini official ROM:
http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9000.htm
2. Odaberi I9000XXJPY verziju:
http://hotfile.com/dl/100618077/49a9...XXJPY.rar.html
3. Raspakiraj firmware i JPY_JPY_JPY.tar datoteku kopiraj u Odinov folder.
4. Pokreni Odin i isključi opcije Re-Partition i Phone EFS Clear, ako su slučajno uključene.
5. Bootaj mobitel u download mode (volume down + home + power tipka).
6. Spoji mobitel na PC i pričekaj da se instaliraju svi driveri.
7. Prvi mali pravokutnik u Odinu bi trebao požutiti i ispisati COM port.
8. Klikni na PDA i učitaj ROM koji si stavio u folder.
9. Klikni Start i flashanje će početi, a u logu ćeš vidjeti kako napreduje. Evo što je meni ispisao:
Kad ovu I9000XXJPY verziju malo istestiram, stavit ću I9000XWJS5 pa vidjeti kako se ona ponaša, a onda opet na Darky's i pokušati riješiti probleme sa smrzavanjem aplikacija i nekontroliranim resetiranjem.= Citat =:
<ID:0/008> Added!!
<ID:0/008> Odin v.3 engine (ID:8)..
<ID:0/008> File analysis..
<ID:0/008> SetupConnection..
<ID:0/008> Initialzation..
<ID:0/008> Get PIT for mapping..
<ID:0/008> Firmware update start..
<ID:0/008> modem.bin
<ID:0/008> param.lfs
<ID:0/008> zImage
<ID:0/008> cache.rfs
<ID:0/008> factoryfs.rfs
<ID:0/008> Removed!!
<ID:0/008> Completed..
<OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)
Ako želiš čistu instalaciju Darky's (ili bilo kojeg drugog rom-a), onda samo napravi slijedeće:
1. flashaj JM8 (Eclair) točno prema ovim uputama: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=780867
2. Kada dođeš do ovog koraka:
Nemoj to napraviti jer je to kompliciraniji način, nego jednostavno u dialer upiši *#272*IMEI broj tvog uređaja#= Citat =:
When using *Multi CSC* you need to:
Turn on USB debugging and plug in the phone.
Open command prompt and type:
Code:
adb shell
am start -a android.intent.action.MAIN -n com.android.Preconfig/com.android.Preconfig.Preconfig
Then select the desired CSC version from the list and press "Install" (this happens on phone screen!).
The phone will reboot once the change is done.
Nakon toga će ti se otvoriti meni sa CSC-ovima i odaberi svoj. VIP je ako je mob kupljen u Vip-a, CRO ako je u T-mobilea.
Nakon toga će ti se mob resetirati i napraviti format i instalirati hrvatski csc.
Sada imaš najbolju podlogu za flashanje Darkyja, a to valjda znaš kako dalje.
Čišće od ovog ne ide i neće ti raditi probleme, samo onda počinješ od nule.
Ne preporučam da koristiš nikakve programe za vraćanje backupa, bilo da se radi o kontaktima, programima, settingsima, itd. jer ti programi znaju povući sa sobom i postavke prijašnjeg sistema koje ne moraju biti kompatibilne sa trenutnim sistemom i onda imaš probleme, force closeove, itd.
Sretno.
Što dobijem time, zašto baš 2.1 i kakve veze imaju ovi CSC-ovi? Nije li dovoljno flashati Darky's ROM i nakon toga wipeati sve što se da? Znaš li ti koja je točno razlika između 8.1 i 9.2 verzije?
Ova 2.2.1 verzija radi čisto solidno i mislim da mi neće trebati Darky osim ako nema neki poseban razlog.
Za backup znam da se ne smije vraćati, tj. mogu samo PIM podaci. Pročitao sam dosta tih tutoriala i namjerno išao flashati wipe verziju i dodatno sve obrisao prije i poslije flasha, ali nije pomoglo.
Ne bih znao točno, ali svi kažu ako hoćeš clean install da prvo ide JM8 pa onda što hoćeš, valjda je bitno na koju bazu se instalira novi rom.
Ovaj JM8 je multi-csc, što znači da mu nakon instalacije moraš odabrati jedan csc, biraj sam kojeg ćeš, svejedno je ako ćeš ga gaziti sa Darkyjem. Ja sam znao imat probleme ako to ne napravim. Primjetiti ćeš odmah nakon flashanja JM8 kako izbaci neke errore crvenim slovima vezano za CSC i tako će ti biti i u recoveryju i sve dok mu ne instaliraš jedan od csc-ova.
8.1 je baziran na JPY, 9.2 na JS3, uostalom imaš changelog za svaku verziju ovdje: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091
sj..o sam mob -opet- , išao sam napravit unroot i totalno ga ubio ... nije htio ni u download mod ni u recovery više ... odnio ga u servis i rekli da če priznat garanciju, reko im da al ja sam kriv , kažu da nema veze ... e baš sam baksuz
nemojte me ni pitat kak sam uspio to napravit jer nemam pojma
Koliko vidim, CSC su neki dodaci koje stavlja operater, nešto kao brandiranje, ne znam točno. Ako sad imam official 2.2.1 sa JPY CSC-om, nije li logičnije da će Darky's ROM 8.1 bolje "sjesti" na taj ROM? Prije sam imao official 2.2 JPB pa su se javljali svakakvi problemi od rušenja i smrzavanja aplikacija do rebootanja mobitela iz čista mira iako sam radio wipe kompletno svega uključujući i internu SD karticu.
Jesi li probao vaditi bateriju na par minuta? Čudno mi je da ne radi nijedan mod...
sve sam probao , ma kakvi .. mrtav
Nije to nikakvo brendiranje, govorim ti što sam skupljao mjesecima čitajući i radeći greške te učeći, ako sami developeri roma (poput darkyja, doca, itd.) kažu da se za clean install stavlja prvo JM8 onda valjda ima i neka logika iza toga, ja nisam developer pa ti ne mogu reći konkretno zašto, no evo ti samo par primjera:
1. http://forum.xda-developers.com/show...8#post10242464
2. Darkyjeva uputstva: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091
3. http://forum.xda-developers.com/show...8#post10329147= Citat =:
I recommend JM8 for flashing, because this includes some important *.rfs files which will prevent any errors when installing my ROM.
4. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=951548
Ti naravno radi kako misliš da je najbolje :)
Da li si probao JIG kabel?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=819551
Ja sam imao sličan problem i jedini način da dobijem download mode je bio s ovim kabelom, napravio ga u jednu večer, trošak mizeran, stvar funkcionira 100%.
a to nisam probao al vidio sam još za tu mogučnost, nije mi se dalo još s tim zezat .. nego ono najbitinije mob je gotov i zamislite opet u jednom danu su ga sredili i što je najbolje pošto je pod garancijom nisu niš naplatili .... to mi je već drugi put da sam softwerski neš zajebo a besplatno su sredili .... što znaći da se može slobodno na telefonu napravit root dopuštenje i ostale stvari .. soft rješavaju i ako je vaša greška . svaka im čast , a mogli su mi glatko naplatit jer i u ugovoru odnosno garancijskom listu je tako napisano . :respect:
sj..o sam mob -opet- , išao sam napravit unroot i totalno ga ubio ... nije htio ni u download mod ni u recovery više ... odnio ga u servis i rekli da če priznat garanciju, reko im da al ja sam kriv , kažu da nema veze ... e baš sam baksuz
nemojte me ni pitat kak sam uspio to napravit jer nemam pojma
e zbog tebe ja ne zelim prckat po mobu molim te nemoj vise objavljivat takve stvari hahahahaha
sala narvano samo ti javljaj pa ja kad popizdim i zviznem ga o pod i ako ostane citavi i ja cu onda prckat
ma vjeruj mi stari, ono šta sam ja napravio nebi ni Dragi Bog mogao ... ono po uputama je sasvim ok i full jednostavno , ja sam neš drugo SJ.
A da se prvo registriraš? :)
ma šifra za rar file, a nemogu otvorit stranicu , koda im je server pao .. registriran sam na nju
Password za arhivu je "samfirmware.com" (bez navodnika).
stavio sam ovaj 2.2.1. i za sada je sve ok , baterija je ok , nešto više rama je sad slobodno nakon botanja ~339 , dok je prije bilo 305mb .... manje laga ima za sada ..
Da, isti imam i ja, ali sa SpeedMod kernelom...
http://touristinparadise.blogspot.co...od-kernel.html
da al koji si stavio i dal imaš snimanje u max rezoluciji , kak se ponaša .. itd ..
stavio sam ga preporućeni ( ovaj zadnji SpeedMod K13C with HZ=500 (Recommended) , na benchmarku je neš brži za jedno 100 , prije je bio ~ 1080 , baš me zanima to sa autonomijom .... i znaš li možda kaj znaći ovo boldano
Speed and Efficiency Optimizations
- Disabled kernel debug logging
- Disabled Android debug logger (can be re-enabled via Tweaks)
- Replaced kernel jhash2 with jhash3
- Battery level polling frequency reduced from 5s to 60s
još jedan edit: sa ovim 2.2.1. firm... i ovim kernelom je fakat brz , kad usporedim sa onim 2.1. i custom kernelom , sad je aviončić .... wlan signal bolje hvata , bar tako indikator pokazuje , sa mjesta na kojem mi je bila 1 crtica sad su 3
Ne znam što znači, ali ako ti treba, možeš ga uključiti u recovery modu.
Oko brzine se slažem, kombinacija official 2.2.1 XXJPY + SpeedMod K13C rastura... :D Kasnije ću probati Darky's ROM 9.2 Resurrection i taj kernel pa ćemo vidjeti kako to radi.
za svaki slučaj gdje skinut offical kerenel , ako sa ovim počne kenjat ... nekak mi se baterija čudno ponaša
edit: maknuo sam ovaj kernel , stavio vodoo jer ovaj guta bateriju i signal pluta non stop ,
I meni se čini da dosta guta bateriju. Sa stock kernelom mi je trajala 5 dana, a sa SpeedModom jedva 3 dana. Ima li taj Voodoo podršku za BLN jer ne vidim da se igdje spominje?
Nakon stavljanja Darky's ROM-a, naravno, blokirao sam Galaxy S jer nisam znao da treba dulje pričekat u Odinu da se mob sam opet pokrene. Sad mi je napokon došao nakon 10 dana Download mode USB JIG za Samsung Galaxy S uređaje.
Znači, ako ko ima slučajno da mu je mob soft-bricked i ne ulazi mu u download mode, neka mi se javi na PM.
Trenutno imam gore 2.2.1, Darky's v9.2 Extreme Edition, baseband i9000xxjpy i jako sad zadovoljan kako mobitel radi.
Imam još usput pitanje ako je tko slučajno otključavao mobitel, meni baca u SGS Unlock kada ga pokrenem: "Sorry, no codes found", a nv_data.bin kao da mi ne postoji kada stavljam preko Generate_code-a. Može kakva pomoć?
Ovim programom sam ja unlockao mobitel iz T-Mobilea i radi bez problema. Unutra nisam nikad ni imao T-Mobile karticu...
http://www.appbrain.com/app/samsung-...gGalaxySUnlock
da, probao sam i s tim, ali mi napiše error, no codes found. Mobitel je iz tmobila. Mozda ne radi zbog Darky's roma?
Jel zna netko koja je verzija firmwarea na Tele2 SGS-ovima?
Prešao sam s oficijalnog 2.2. na 2.2.1 i sada mi guta bateriju k'o lud. Preko noći padne za cca. 60% u 7-8 sati. Damn...
Dodatna pitanja:
1. Prilikom otvaranja MMS-a koji sadrži sliku u portrait modu, MMS aplikacija se sruši i ne može mi playati takav MMS. Slike unutar MMS-a slikane u landscape modu otvara i playa bez problema.
2. U google kalendaru imam dodatni kalendar hrvatskih praznika. Međutim, unutar Samsungovog kalendara imam samo opciju uključiti Moj Kalendar i Google Kalendar, nema nigdje 3. kalendar s hrvatskim praznicima, a bogme niti bilo koji drugi koji dodam na PC-u unutar google kalendara.
Može pomoć?