imam htc desire sve sam instalirao i krek zalipija. kada sam pokrenija kopilot traži mi mail i pasvord i nikako da pođe
Printable View
imam htc desire sve sam instalirao i krek zalipija. kada sam pokrenija kopilot traži mi mail i pasvord i nikako da pođe
Jel imaš rootan mob?
Taj postupak radi samo na rootanim mobitelima.
nažalost nemam
Eeee!
Taj crack ti služi da zahebe Copilot kada ide provjeravati licencu. Bez toga ti ne radi.
Dakle, Copilot 9.x radi SAMO SA ROOTANIM MOBITELIMA i sa ovim crackom.
ja imam root-ani mob, ali mislim da je bilo dovoljno samo upisati neku bez veze email adresu i sve je radilo iz prve. nikakav crack nije bio potreban. mislim na onu verziju čiji sam link postavio par postova prije
Koji je najnoviji Copilot Live s crackom da radi i da se može skidati više mapa, ne samo jedna i da ima hrvatski glas u sebi - znači FULL verzija?
Koliko sam shvatio ove neke "polovične" budu da samo jednu, prvu kartu možeš skinuti i to je to. Također, glas se treba dodatno kupiti na marketu...
ja napišem sve prije par postova, stavim i link na gps underground, a ti opet pitaš isto. ono tamp je zadnja verzija, radi odlično, ima hr glas i možeš skinuti bilo koju kartu
Da, i vidio sam post i išao na link. To je verzija 9.1.0.93. Također postoji verzija 9.1.0.161, kao i verzija 9.1.0.214 koja je ujedno i NAJNOVIJA, ali je Major što znači skineš jednu kartu i to je to - možeš cijelu europu ali to je 2GB, to mi nema smisla, samo zauzima prostor...jer ionako uglavnom trebam samo hrvatsku, ali volio bih mogućnost ako iskrsne potreba putovanja po EU da skinem kartu koja mi treba naknadno... Kod te major verzije moguće da se i glas dodatno plaća (zasebno).
Ova verzija 161 kokad bi trebala biti FULL a ne major.
Kakva je ta 93? - jel full ili major, pretpostavljam da je full!?
U čemu se razlikuje nova copilot live 9 verzija od npr. 8.2.0.368?
--> mislio sam da je netko isprobavao ove verzije i da je upućen pa da skratim postupak potrage za full funkcionalnom najnovijom verzijom (ne nužno najnovija na marketu).
PROBLEM:Lucky Patcher--> Žao nam je! Aplikacija Lucky Patcher (proces com. chelpus. lackypatch) neočekivano je prestala s radom. Pokušajte ponovno.
Ne želi pokrenuti ni jednu verziju nakon 0.5
A verzija 0.4 se neće ni instalirati, tj. nemože otvoriti kao apk fajl? Prikazano kao nepoznat fajl, ne kao smajli? Pogreška analize: Došlo je do problema prilikom analiziranja paketa
x10 mini, stock 2.1
ja nekuzim taj copilot on uvijek napravi folder u memoriji telefona sta to nebi sve trebalo biti na sd kartici ili to manualno prebacim uglavnom moram cijelu europu stavit
Ja opet ne kuzim sto je sad ovdje autor htio reci. Interpunkcija (tocke, zarezi) postoji s jako dobrim razlogom.
Takodjer, ne znam sto tocno mislis pod "napravi folder u memoriji telefona"... Svaka Android aplikacija ima svoj "profil" unutar telefona, tamo sprema postavke i neke podatke vezane za pojedinog korisnika, no to ne bi smjelo imati veze sa kartama, navigacijom i slicno, to bi sve trebalo biti na "vanjskoj" memoriji tj. SD kartici.
Mozda da malo bolje objasnis sta si ustvari htio reci?
Uglavnom sam htijeo reci da kad stavim onaj fajl copilot na sd karticu i instaliram ga on sve fajlove snimi na memoriju telefona,onda vijerovatno kad skidam karte sve ide na memoriju telefona umijesto na sd karticu taj dio nekuzim....Po meni bi to sve trebalo ici na vanjsku karticu instalacija,mape itd... a to nije tako jer kartica ostane prazna unutra bude samo onaj fajl sto sam ubacio copilot.apk....
Meni instalira copilot na memoriju telefona ali napravi i "copilot" folder na memorijskoj kartici (prvim pokretanjem se to za vrijeme raspakiravanja napravi). Naravno, tamo onda na memorijsku karticu skida sve karte i voice, poi i sl.
Također, linkao sam i instalaciju na memorijsku (Link2sd).
E a kod tebe grm ne shvaćam baš što se dešava, poprilično su ti nejasne rečenice a i sve je odokativno, možda ovo, možda ono. Lijepo sve deinstaliraj i počisti. Vidi koliko ti je zauzeto memorije telefona, memorijske i sl. Zatim instaliraj sve i ponovo provjeri koliko je prostora zauzeto pa ćeš znati gdje se instaliralo što. Prvim pokretanjem bi se trebalo "raspakirati" sve i stvoriti folder "copilot" na memorijskoj. Skini karte - pa također provjeri gdje ti je onda oduzeto 2 GB prostora...
Ak je zbilja sve na telefonu, probaj prije instalacije kopilota i skidanja mapa zapuniti memoriju telefona pjesmama - pa da vidiš što će reći...ali ako imaš 8 GB memorije na telefonu neznam u čemu je problem...Još bolje ak imaš prostora na telefonu za to. Na memorijsku stavljaj onda slike i tako bitnije stvari (bar ja tako radim, jer mobitel ili softwer uvijek može crknuti i onda doviđenja svemu što je na memoriji mobitela).
Vezano uz moj raniji post što se tiče Lucky patchera - potreban je android 2.2 i veći... :(
Pisanje ulica i gradova se rješava instaliranjem druge tipkovnice - npr. Smart Keyboard. A ovo riječnik, ispravljanje riječi i sl. to je osobna stvar, ako nekome paše - ok.
Ali problem pisanja ulica i gradova u copilotu - obično stock keyboard ne radi...
Instalirao sam Copilot 9.x i radi. Samo nisam skinuo cijelu EU nago samo paket gdje je HR. Idem na put i treba mi karta Italije, ali je ne da skinuti iz programa. Na gpsunderground sam pročitao da se samo ponovi postupak s LuckyPatch-erom ali ne funkcionira. Može li se ikako povući karte iz programa (preko wifi) ili ako ima tko link za kartu IT, a da nije filesonic ili relink?
U čemu se razlikuje nova copilot live 9 verzija od npr. 8.2.0.368?
Je ko probal ??
@ Kawa_ZD
Probaj ovdje potražiti : http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=175&t=8144
@salvador
Pa i nema baš neke razlike. Vizualno su poboljšali sve menije, stavili povezivanje na face, twitter, bing i wikipediju i to je uglavnom to. Ja sam instalirao 9 i ne vidim razlog da se vraćam na 8.
Dajte ljudi, gdje da nađem bilo kakve upute za rad (ne instalaciju) Copilot live 8.3.
Googlam ali bez uspjeha, nalazi mi samo upute za instalaciju
Vjerojatno je svima koristenje dovoljno jednostavno i intuitivno da upute ne trebaju. :dunno:
Iskreno, nisam vidio ni cuo za nikog drugog da ima problema sa koristenjem.
Očito se ne trudiš dosta : http://copilotlive.com/uk/support/gu...lotlive-v8.asp
A čuj, nebi se baš složio sa tobom. Nemaju baš svi korisnici bilo kog softvera ili uređaja znanje kao ti (bez uvrede).
Evo i ja imam skoro 20-ogodišnje iskustvo u radu sa compom pa i meni nije baš sve jasno (mislim na Copilot) a pogotovu mome bratu koji ima 56 godina i nedavno je nabavio mobitel sa GPS navigacijom i prvi puta se susreče sa tim.
Pretpostavljam da če neko reči "ostavi se posla koji nije za tebe....." ali za mene to nije odgovor
Zato i postoje forumi da se zatraži pomoć.
Nadam se da mi neče niko zamjeriti
ljudi, fs mirror je dreknuo. moze netko uploadat crack za v9?
Evo sad sam instalirao "CoPilot_Live_Premium_Europe 9", spojim se na internet (Wi-Fi) i nakon šta ga pokrenem pojavi se prozor "Izradi CoPilot ID". Kliknem na izradi te upišem svoj eMail i pasword i piše mi ovo:
"Ispričavamo se !
Copilot could not verify your purchase with android market. Please check your internet connection and try again" i neče da ga pokrene.
Šta da radim
To se i meni desilo pa sam ga deinstalirao i vratio se na osmicu :)
Ok vratija san copilot osmicu i zanima me Može li ovo:
-da mu kažem, od ove točke pa nadalje snimaj prijeđeni put.
I kad poželim da mu kažem vrati me istim putem nazad
Ako može kako da to napravim
Oko pola godine sam koristio "CoPilot Live 8.2.0.368" i prije nekoliko dana sam instalirao verziju "CoPilot Live 8.2.0.814" i sad neznam baš u čemu je razlika među njima.
Evo sad vidim da ima i verzija "CoPilot Live Pro 8.2.0.368" koju skidam te me zanima nešto (ako neko zna da odgovori)
1-koje su razlike između njih
2-koji je bolji, verzija 8.2.0.814 ili Pro 8.2.0.368
3-verzije "8.2.0.368" i 8.2.0.814 imaju samo jedan apk fajl, a verzija Pro 8.2.0.368 ima jedan apk fajl i (ogroman) folder sa mapama (2,9GB). Zašto ta verzija dolazi sa mapama a ostale verzije preuzimaju mape putem internet veze
Pogledaj u temi copilot pa ćeš vidjeti, mislim da sam već pisao o tome...uglavnom mislim da ova 368 može skidati mape dok 814 ne može...pa onda instaliraš 368 prvo i skineš mape koje ti trebaju (npr cijelu europu) i onda deinstaliraš tu verziju i staviš 814 jer je novija (bolja) i podržava prebacivanje na sd karticu (link2s/app2sd) za razliku od 368 verzije. Mape ostanu od prve verzije i rade u drugoj (koja ili nije krekirana kak spada pa da može skidati mape ili je jednostavno takva verzija...nebitno jer rade mape sa ver. 368.
Možeš usnimiti si željene točke pa biraš gdje želiš ići iz favorites, a nakon što prijeđeš neki put imaš opciju povratak na početnu točku ili tako nešto...neznam za snimanje baš prijeđenog puta (tj. prilagođena ruta ako si ti sam mijenjao put). Probaj vidjeti nakon što dođeš na odredišnu točku dal daje opciju "spremanja rute" ili tako nešto...
Napisao sam tamo pod aplikacije ali evo i ovdje: v368 može skidati karte i nemože se prebaciti na sd karticu, v814 ne može skidati karte ali se može prebaciti na sd (app2sd, link2sd)...tako da instaliraš 368 i skineš karte (npr. cijelu EU) i onda ju deinstaliraš. Zatim instaliraš 814 koji koristi karte od prethodne verzije...v814 je novija, bolja.
Hvala na objašnjenju, još nešto bi pitao
U uputama za rad piše ovo: Kopilot live 8 će generirati procijenjeno vrijeme dolaska
In this feature you can set a time for when you would like to complete your journey. CoPilot Live v8 will then generate an Estimated Time of Arrival (ETA) based upon the route.
Select Options, then choose Arrival time.
Međutim nakon šta mu zadam rutu, i otvorim izbornik/postavke nigdje nema te opcije Arrival time.
imaš dolje destinaciju ili tako nešto, plava traka i kada klikneš na nju ti se mijenja arival time, destination, current speed i sl. A u postavkama mislim ima za defaultno postaviti šta da prikazuje...
Uglavnom, plava traka dolje (infotraka) i tamo biraš šta da prikazuje, jednostruko-dvostruko, prilagođeno...kako god...
Ok probaču to sutra.
Još nešto mi nije jasno:
1-kad mu zadam rutu na slici se pojavi crveni trokut (moj položaj) koji se pomiče kamo ja idem i kad dođe do ruba screena onda polako nestaje van screena tako da ga poslije moram tražiti ručno šta mi zadaje problem.
Zašto se karta ne pomiče a crveni trokut da je uvijek u sredini (kao kod drugih Gps aplikacija)
2-šta mu služi ovaj lokot lijevo, klikom na njega ne vidim nikakve promjene
http://img62.imageshack.us/img62/9499/11111ln.jpg http://img28.imageshack.us/img28/2853/3333bt.jpg
:rolleyes:
Nisam koristio Copilot dovoljno dugo da znam sigurno, no moja neka logika mi govori da taj lokot ima itekakve veze s "crvenim trokutom".
A da ga recimo otkljucas i onda pricekas? Zasto bi promjena trebala biti vidljiva istog trenutka?
My guess je da kad je lokot otkljucan, da crveni trokut vise neces morati traziti po ekranu.
Ok thanks, sve ču to probati sutra ujutro pa ču javiti zapažanja.
Malo pomalo učim o Copilotu i sve zapisujem na comp tako da če mi to itekako koristiti u korištenju kad budem išao na put.
EDIT:
Evo sad sam probao ponovo navigaciju ali onaj crveni trokut i dalje nestaje sa screena kad dođe do kraja screena.
Kad kliknem na lokot ništa se ne dešava ni nakon par minuta
Probaj zumirat, ili odaberi da prikaže tvoju trenutnu lokaciju, ili da "krene na put"...mislim da ima opcija da prikaže rutu a onda moraš odagrati "kreni" ili tako nešto i onda on vozi ko pravi...Mora ta strelica biti na sredini ekrana!
PITANJE: što je bitno od mapa u copilotu? Imam skinute mape EU i RH, ali bih htio prebaciti EU na komp (jer mi ne treba baš) pa onda po potrebi vratiti... Jel to samo mapa /copilot/EU/Europe i ništa više?
Se može nariktat da mi udaljenost do zadane adrese prikaže samo u km a ne po zraku?? Pa ne letim sa autom :)
Pozdrav zajednici;)
lucky patcher mi daje error javaio.IOException i kad startam Copilot live 9.0 trazi me id. Mobitel je rootan. Neki savjet?
Unaprijed zahvalan
Klikni na onu plavu traku dolje pa tamo biraš što da prikazuje - možda ima način i udaljenosti koje će prikazivati...znam da biraš hoćeš brzinu, odredište, udaljenost...možda ima to što tražiš...Iako mislim da on prikazuje duljinu puta a ne zračnu udaljenost, bar kod mene...postavio sam dvije stavke: trenutnu brzinu i udaljenost do odredišta.
Koji android imaš? Jel 2.1? - Možda je do toga jer lucky patcher ide od 2.2 androida pa na više...
Android je 2.3.4, telefon sony xperia neo.
Hvala na zanimanju za problem ;)
A neznam onda..probaj druge verzije patchera-starije i najnoviju. Skini s mobilism-gdje ljudi kazu da im šljaka ok.
Izašla nova verzija 9-ke : http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=817&t=311955
Isprobano i radi na Desire Z sa 2.3.3 ROM-om
pozdrav možeš li mi pomoći kod instalacije. ja instaliram i copilot i LuckyPatcher ali šta je ovaj root. posle instalacije kad otvorim copilot traži mi da izradim novi ID račun ili da koristim postojeći ( u oba slučaja kad pokušam javlja mi grešku), a LuckyPatcher kad otvorim ponudi mi da preko njega otvorim copilot i kad pokušam otvorit ništa se ne dešava, u pitanju je android 2.3.5
hvala
@alanimazija,
Ti se salis? Pokraj tolike ogromne kolicine tema i objasnjenja ti sad pitas sto je root? :wtf:
Pogledaj yagerov Android FAQ, link se nalazi u njegovom potpisu. :coffee:
U novoj verziji CoPilot Live Premium Europe v9.1.0.269 nudi na početku aktivaciju ActiveTraffic da bespla aktiviram 12 mjeseci - može li se to aktivirati ili će pobrkati nešto s lucky patcherom onda? Radi li uopće to u Hrvatskoj - neka iskustva?
Ok, instalirao i skinuo istočna europa, aktivirao neke besplatne značajke i pokušavam skinuti ostale mape (europa 2 gb) ali neće niti jednu skinuti.
Zna li netko u čemu je problem? Da li sam trebao odmah u početku skinuti čitavu Europu? Te da li uključuje i Hrvatsku sa istim informacijama kao i karte istočen europe?
Lp
Ne znam koju verziju si instalirao, ali mlesic je to objasnio u postu #227 pa provjeri.
Na početku treba izabrati jezik, regiju (ono ideš u europa, pa central eastern europe, croatia je u tome...)...a kasnije onda ideš u sekciju download mapa pa skidaš što hoćeš. Jedino vidi koju verziju imaš - postoje verzije koje dopuštaju samo jednom skidanje mapa - tako ako skineš EU to je to, nema više. Ili ako skineš samo HR, nema više...Ja sam skinuo sebi cijelu EU 2 GB tako da više se ne zamaram time...malo je veće ali bar sam miran...Jedina razlika je što navigacija između država ne radi ako ne skineš cijelu EU - tj. kalkulacija rute ili tako nešto...pa onda kad prijeđeš granicu biraš nanovo destinaciju u željenoj (novoj) državi. Karta cijele EU nema tih problema. Izabereš npr. Osijek - London i peglaš bez problema!
Ja bih preporučio najnoviju 9.0.269 verziju mislim - bar je ta kod mene...ipak su karte novije na v9 i sama aplikacija mi se čini da je bolja...iako u biti i jedna i druga radi odlično. Jedino što za v9 treba imati root (jer se lucky patcherom crackira a on treba root).
Npr. v8 me je navodila da skrenem gdje se nesmije a v9 me je vodila upravo kako treba ući u naselje po propisima, samo što su bili pogrešni brojevi zgrada...nešto ili je pogrešno ili uopće ne rade...uglavnom, novije karte su uvijek bolje (teoretski)...jedino kućni brojevi sada li-la...Kažem na v8 mi je našao broj zgrade a v9 me vodi ukrivo...Meni je bolji ipak v9 jer me nije naveo da kršim propisa - to je bitnije od kućnog broja!
Izašla nova verzija 9.1.0.307. Instalirate, sa LuckyPatcherom skinete licencu i radi.
http://forum.mobilism.org/viewtopic....347933&start=0
Pozdrav, koristim copilot v9.269, ICS, namjestil sam u postavkama na automatic, day-night, al vidim da mi samo na day, nemrem nikak podesit da dok se vozim po noći, da mi je na night. Jel ko imal isti slučaj?tnx
Pokušavam instalirati kako je opisano u tutorialu u prvom postu, ali nakon što uđem u aplikaciju izbaci mi poruku "CoPilots code cannot be loaded by the system". Može pomoć?
Riječ je od Desire HD, 2.3.5. sa Sense-om 3.0
Hvala!
Zašto si ne instaliraš Copilot v9? Link imaš u postu #246
Ako sam dobro shvatio za v9 treba root zbog LuckyPatchera. U tutorialu se ne spominje nikakav root pa sam pretpostavio da će v8 funkcionirati kako treba. Neka me netko slobodno ispravi ako griješim.
Edit: Verzija 8.2.0.368 normalno funkcionira na Desire HD-u
Sa v8 sam presao pola europe i nikad problema, tu i tamo koja obilaznica nije ucrtana, al sve u svemu super. Treba malo gledati i znakove po cesti a ne samo skrenut u jednosmjernu ulicu jer je navigacija tako rekla.
V9 mi nekako cudna :\
Pokušavam instalirat copilot v9.1.0.269, i javlja mi: aplikaciju nije moguće instalirat, oslobodite dio prostora i pokušajte ponovno...
Mjesta imam još, ne kužim kaj mu je sad došlo?
Imal ko isti problem, i kak ste to riješili?tnx
Prošle godine sam instalirao "Copilot live 9.10.161" s kartom srednje i istočne Evrope.
I sad kako je prošlo dosta vremena htio bi uraditi update te karte
Išao sam na menu/moj copilot/moje karte, i tu piše srednja i istočna evropa (instalirano) ali ne vidim nigdje mogućnost kako uraditi update
Može li ko da pomogne
Da li je netko uspio natjerati Copilot da radi na Nexusu 7 ?
Probao sam dvije verzije, CoPilot_v8.0.0.327 i v8.2.0.368, prva se ne želi ni pokrenuti, a druga se instalira kako treba, kad ju pokrenem prvi puta napravi folder na sd kartici i onda izađe van kod onog splash screena. Ikona u status baru je aktivna još uvijek, ali svaki puta kad probam ući u aplikaciju opet izbaci na home screen.
Da li Copilot 9 radi automatski, update instaliranih mapa (kad sam spojen preko WiFi ili 3G) ili ja trebam ručno to da uradim
Kako je zadnja verzija karata Q3.2011 još nisam imao priliku update-ati karte, ali speedcam fileove moraš ručno provjeriti da li postoji update i onda dopustiti da se skidaju, pa se onda valjda i karte moraju ručno.
Ne vjerujem da nije izašla nijedna mapa za 2012 g
Malo sam si dao truda.
Ovo je zadnja verzija Copilota koju sam našao : http://gpsunderground.com/forum/andr...3-0-173-a.html
Kada sam nju instalirao i obrisao staru verziju onda sam dobio mogućnost da skinem nove, 03.2012, karte. Prije toga mi je pokazivao samo karte 2011.
Dakle, update karata nije automatski već ga treba potražiti ručno.
Ok, skinuo sam ga i šta sad. Da li treba prvo deinstalirati stariju verziju Copilot 9.1 ili da instaliram preko nje.
Ima li neki poseban postupak, jer nebi htio da nešto userem pa da mi ne radi nijedna verzija.
Instaliraj preko stare verzije. Onda u Moj Copilot/moje karte obrišeš stare karte i skineš nove.
Ne razumijem nešto, kažeš da si instalirao noviju verziju i obrisao staru a meni kažeš da ne treba brisati staru nego samo instalirati novu preko nje.
Druga stvar, gdje mogu da vidim koju mapu imam instaliranu, tako da nebi skidao istu.
Pitam zato jer se ne sječam koju sam mapu skinuo nakon instalacije Copilota 9.1
Pokreneš Copilot odeš u Glavni izbornik - Postavke - O Copilot live i u 2 "kućici" ti piše Podaci:NT.Eu-3.2012 (ili 11.2011 ili 3.2011) i to ti je izdanje karti.
O brisanju sam se krivo odrazio. Novu verziju Copilota možeš instalirati preko stare verzije, ali nakon instalacije stare karte moraš obrisati prije nego ti Copilot ponudi da skineš nove.
Piše mi ovo:
Podaci GRD_NT.EU.BASE-3,2012,01,2,8,1,1
CentralEasternEurope-331,2011,02,2,14,6,1,1
Nije mi jasno koju onda ja kartu imam
A ne znam ...
Recimo da je NT.EU.BASE-3,2012 nekakva mapa samo sa osnovnim stvarima (base mape)
CentralEasternEurope bi onda bila mapa središnje Europe iz 2011g.
Ja sam skinuo mapu istočne Europe (554MB) i meni sada piše EasternEurope-321.2012
40% popusta na Copilot Live do kraja godine!
Evo prilike da se umjesto rasprave o crackiranju zahvalimo developerima, 150kn za full-europe je bagatela:
https://play.google.com/store/apps/d...iumeupan&hl=en
Oooo shit!
Instalirao sam tu novu verziju i neće da mi radi nikako. U uputama mi piše da nakon instalacije Copilota, ga ne pokrećem nego da pokrenem LuckyPatcher i nakon šta izlista sve aplikacije da uradim ovo:
"nadjite "CoPilot Live EU Full" i dugi pritisak prstom na njega i otvorit ce vam se izbornik u kojem izaberete "Lucky Google Market Patch!", lucki patcher ce obavit svoj posao, te nako toga jos jednopm dugi pritisak na "CoPilot Live EU Full" i iz izbornika izaberete "launch!"
Međutim problem je šta meni na spisku nema nigdje tog Lucky Google Market Patch, nego mi prikazuje ovo:
http://img526.imageshack.us/img526/6185/screenps.png
Pomozite
Navigacija totalni vrijedi pune novce, a da ne kažem za ovaj popust. Vlasnik sam legalne verzije i oduševljen sam svakim upgrejdom, i aplikacije i karata. Rad same aplikacije je odličan, izgled dizajna i upravljanje bolji nego na drugim aplikacijama. Transfer licence se može raditi sa mobitela na tablet ili koji već uređaj kad se mijenja.
Preporuka.
Kao što sam već napravio novu temu o ovome, ali evo opet.
CoPilot Live EU v9.4.0.144 za UNROOTED PHONES
Ovo je za sve one koji ne žele root-ati mob, a žele novu verziju CoPilot-a
Jednostavno instalirate .apk, napravite lažni acc u CoPilotu, skinete karte i spremni ste za put.
Sam sam isprobao na Samsung Galaxy S II koji nije root-an
Link:
https://rapidshare.com/files/3477388...44crnoroot.apk
evo novi link: http://www.mediafire.com/?gkupddpmojzh510
P.S- NE ODGOVARAM NI ZA KAKVE POSLJEDICE
Molio bih ako netko proba instalirati , da napiše koju "riječ" ... (Radi -ne radi - kako radi) !
Ako je LINK mrtav javite.
instalirao sam ga na HTC explorer bez ikakvih problema preuzeo mape koje sam htio i radi za 4,isprobao sam ga kod sebe i fula za jedno 100 metara adresu što ne mora ništa loše značiti ja sam u selu malome vjerojatno u gradovima radi bolje,znači navigacija je odlična.
Probaj navigon u selu. Meni gdje copilot zabrlja navigon popravi..a copilot 8 sa starijim kartama na istom mjestu nije griješio..
Bok svima... Imam jedan problem sa Copilot 9.3.0.173 Live EU full.
Instaliran, skinuo mapu, ucitao je i pronalazi adrese normalno. Ude u mod navigacije, glasovne upute rade i kad se krenem voziti pocne zastajkivati. Dvije tri sekunde prati voznju onda zastane, neki put 1-2 sek a neki pu do 6-7 sek.
Imam i Navigon instaliran ali on radi dobro tak da neznam u cemu je problem. Jel imao tko takvo iskustvo?
Copilot mi se vise svida pa bi volio rijesiti taj problem.
Hvala
Probaj instalirati ovu verziju 9.4.0.144, možda će ti ona normalno raditi
Link
https://rapidshare.com/files/3477388...44crnoroot.apk
ili
http://www.mediafire.com/?gkupddpmojzh510
P.S-ne moraš koristiti Lucky Patcher, samo instaliraj .apk, napravi lažni acc i gotovo
probao i tu verziju ali opet isto...
gdje i kako da skinem tu verziju,,, ??